GREGORYMO Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Για ακίνητο ρώτησα Έχεις δίκιο! Έχεις περιθώριο μέχρι Μάρτιο του 25 1
mp3buddy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Μπορεί να μου υποδείξει κάποιος που βλέπουμε στο site της ΑΑΔΕ το αφορολόγητο που έχουμε κτίσει με ηλεκτρονικές συναλλαγές;
airtrelomike13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, mp3buddy είπε Μπορεί να μου υποδείξει κάποιος που βλέπουμε στο site της ΑΑΔΕ το αφορολόγητο που έχουμε κτίσει με ηλεκτρονικές συναλλαγές; μπορεις να το δεις και στο e-banking σου
mp3buddy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Αυτό το ξέρω, απλά στη σελίδα της ΑΑΔΕ τα δείχνει συγκεντρωτικά από όλες τις τράπεζες. Είχε αναφερθεί παλαιότερα στο φόρουμ, αλλά δεν το συγκράτησα. Με ένα search δεν το βρήκα.
asdfnikos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, mp3buddy είπε Αυτό το ξέρω, απλά στη σελίδα της ΑΑΔΕ τα δείχνει συγκεντρωτικά από όλες τις τράπεζες. Είχε αναφερθεί παλαιότερα στο φόρουμ, αλλά δεν το συγκράτησα. Με ένα search δεν το βρήκα. Αν ήταν για προηγούμενο έτος μέσα από την εφαρμογή για την υποβολή του Ε1-Ε3 αν είναι για φετινά μέσα από την σελίδα για τους λαχνούς της ΑΑΔΕ γράφει το συνολικό ποσό που έχει καταχωρηθεί σαν συναλλαγές. https://www.aade.gr/exypiretisi-enimerosi/efarmogi/miniaies-synallages-kai-lahnoi 1
GREGORYMO Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Στις 24/11/2024 στις 10:08 ΜΜ, mp3buddy είπε Αυτό το ξέρω, απλά στη σελίδα της ΑΑΔΕ τα δείχνει συγκεντρωτικά από όλες τις τράπεζες. Είχε αναφερθεί παλαιότερα στο φόρουμ, αλλά δεν το συγκράτησα. Με ένα search δεν το βρήκα. Θα περιμένεις να τα στείλουν οι τράπεζες. Μάρτιος Απρίλιος του 2025 1
eidikos33 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Τα χρήματα από την πώληση ακινήτου καταχωρούνται κάπου στην φορολογική δήλωση; Επίσης μέχρι πότε μπορώ να διαγράψω το ακίνητο από το Ε9; Πρέπει μόνο στο τρέχων έτος; Ευχαριστώ
GREGORYMO Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 24 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Τα χρήματα από την πώληση ακινήτου καταχωρούνται κάπου στην φορολογική δήλωση; Επίσης μέχρι πότε μπορώ να διαγράψω το ακίνητο από το Ε9; Πρέπει μόνο στο τρέχων έτος; Ευχαριστώ Θα το διαγράψεις με βάση την ημερομηνία πώλησης. Πχ 15 Οκτωβρίου 24
Metal Heart Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, eidikos33 είπε Τα χρήματα από την πώληση ακινήτου καταχωρούνται κάπου στην φορολογική δήλωση; Επίσης μέχρι πότε μπορώ να διαγράψω το ακίνητο από το Ε9; Πρέπει μόνο στο τρέχων έτος; Ευχαριστώ Τα χρήματα από πώληση ακινήτου συμπληρώνονται στον κωδικό 781. Το ακίνητο διαγράφεται από το Ε9 της επόμενης χρονιάς. Δηλαδή αν έχει πωληθεί το 2024, διαγράφεται από το Ε9 του 2025. 1
runner69 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Τι γινεται ρε παιδια με την ΚΕΦΟΔΕ Αττικης; 2 μηνες αιτημα και ακομα το εχουν στην επεξεργασια. Γραφουμε νεο μηνυμα στο υπαρχον αιτημα για να παρουν καμια ειδοποιηση και ειναι αφαντοι. Παιρνω τηλ στο 2131621000 στην εξυπηρετηση για να μιλησω μαζι τους 4112 (τα επομενα πληκτρα που παταω) και μετα απο 2 ωρες (!!) στην αναμονη επεσε η γραμμη γιατι ο παροχος εχει max 2 ωρες duration για μια κληση. Τι φαση; Πως θα επικοινωνησεις μαζι τους; Αντι να πηγαινουμε μπροστα, παμε πισω ; Συγχωνευουν τις ΔΟΥ για να κρατησουν το νεο φρουτο που λεγεται ΚΕΦΟΔΕ και τα εσκισαν ολα;
eidikos33 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Στις 4/12/2024 στις 7:35 ΜΜ, Metal Heart είπε Τα χρήματα από πώληση ακινήτου συμπληρώνονται στον κωδικό 781. Το ακίνητο διαγράφεται από το Ε9 της επόμενης χρονιάς. Δηλαδή αν έχει πωληθεί το 2024, διαγράφεται από το Ε9 του 2025. Εγώ το πούλησα πριν κάτι μέρες, δηλαδή μέχρι πότε θα μπορώ να το διαγραψω;
GREGORYMO Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 31 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Εγώ το πούλησα πριν κάτι μέρες, δηλαδή μέχρι πότε θα μπορώ να το διαγραψω; Μάρτιο 25 με την ημερομηνία πώλησης
eidikos33 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Μάρτιο 25 με την ημερομηνία πώλησης Μπορω να το κανω και τωρα?
GREGORYMO Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 34 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Μπορω να το κανω και τωρα? Βεβαίως 1
Faithlesscookiemonster Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Στις 3/11/2024 στις 8:59 ΜΜ, fastnq2 είπε Πριν μισή ώρα πλήρωσα λογαριασμο αλλου με δική μου κάρτα. Επίσης στο χτίσιμο του αφορολόγητου τα μικρά γράμματα λένε ότι δεν προσμετρανε συναλλαγές που αφορούν δεκο αλλού ατόμου. Άτυπα εμείς πληρώνουμε και τα μετράμε κανονικά για το αφορολόγητο, μιας και δεν προκειται να γίνει έλεγχος σε 7 εκατομμύρια δηλώσεις. Για το χτίσιμο του αφορολόγητου υπάρχουν πολύ πιο εύκολοι τρόποι. Βλέπε την εταιρία που ανήκει σε Τσέχους με 4 γράμματα. Για ποια εταιρια μιλας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα