Vasib Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Φαίνονται αυτόματα οι δόσεις Δηλαδη οι τραπεζες ανεβαζουν τις δοσεις η και αναλυτικα τα δανεια ; 4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Φαίνονται αυτόματα οι δόσεις Φαινονται αυτοματα οι δοσεις απο ολες τις τραπεζες ; Η φαινονται αυτοματα και αναλυτικα τα δανεια ;
GREGORYMO Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 ώρα πριν, Vasib είπε Δηλαδη οι τραπεζες ανεβαζουν τις δοσεις η και αναλυτικα τα δανεια ; Φαινονται αυτοματα οι δοσεις απο ολες τις τραπεζες ; Η φαινονται αυτοματα και αναλυτικα τα δανεια ; Οι δόσεις που πλήρωσες. Αυτό ενδιαφέρει την εφορία. Για το δάνειο 'χέστηκε' 7 ώρες πριν, Vasib είπε Παιδια καλησπερα . σε περιπτωση που στην φορολογική δηλωση δεν δηλωθουν καταναλωτικα δανεια τι γινεται ; Η δηλωνονται αυτοματα; Ευχαριστω Δεν δηλώνονται καταναλωτικά δάνεια στην φορολογική δήλωση.
Vasib Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Οι δόσεις που πλήρωσες. Αυτό ενδιαφέρει την εφορία. Για το δάνειο 'χέστηκε' Δεν δηλώνονται καταναλωτικά δάνεια στην φορολογική δήλωση. Άρα αν υπάρχουν δυο καταναλωτικά δάνεια από διαφορετικές τράπεζες αυτό αυτόματα δε θα φαίνεται αναλυτικά αν δε το συμπληρώσω εγώ ; Ευχαριστώ και συγγνώμη, προσπαθώ να τα ξεμπλεξω
GREGORYMO Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 6 λεπτά πριν, Vasib είπε Άρα αν υπάρχουν δυο καταναλωτικά δάνεια από διαφορετικές τράπεζες αυτό αυτόματα δε θα φαίνεται αναλυτικά αν δε το συμπληρώσω εγώ ; Ευχαριστώ και συγγνώμη, προσπαθώ να τα ξεμπλεξω Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος για να δοθεί η κατάλληλη απάντηση. Τι 'ψάχνεις' ?
Vasib Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος για να δοθεί η κατάλληλη απάντηση. Τι 'ψάχνεις' ? Αν εγώ δε δηλώσω πχ ότι πήρα ένα καταναλωτικό δάνειο από την τάδε τράπεζα την συγκεκριμένη ημερομηνία αυτό Θε εμφανιστεί αυτόματα στο σύστημα η μόνο η δόσεις που θα έχω πληρώσει για το συγκεκριμένο δάνειο ;
GREGORYMO Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Vasib είπε Αν εγώ δε δηλώσω πχ ότι πήρα ένα καταναλωτικό δάνειο από την τάδε τράπεζα την συγκεκριμένη ημερομηνία αυτό Θε εμφανιστεί αυτόματα στο σύστημα η μόνο η δόσεις που θα έχω πληρώσει για το συγκεκριμένο δάνειο ; Σου έχω απαντήσει: ΜΟΝΟ οι δόσεις που έχεις πληρώσει αφορούν την εφορία. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από GREGORYMO Συμπληρώμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα