Vasib Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Φαίνονται αυτόματα οι δόσεις Δηλαδη οι τραπεζες ανεβαζουν τις δοσεις η και αναλυτικα τα δανεια ; 4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Φαίνονται αυτόματα οι δόσεις Φαινονται αυτοματα οι δοσεις απο ολες τις τραπεζες ; Η φαινονται αυτοματα και αναλυτικα τα δανεια ;
GREGORYMO Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Vasib είπε Δηλαδη οι τραπεζες ανεβαζουν τις δοσεις η και αναλυτικα τα δανεια ; Φαινονται αυτοματα οι δοσεις απο ολες τις τραπεζες ; Η φαινονται αυτοματα και αναλυτικα τα δανεια ; Οι δόσεις που πλήρωσες. Αυτό ενδιαφέρει την εφορία. Για το δάνειο 'χέστηκε' 7 ώρες πριν, Vasib είπε Παιδια καλησπερα . σε περιπτωση που στην φορολογική δηλωση δεν δηλωθουν καταναλωτικα δανεια τι γινεται ; Η δηλωνονται αυτοματα; Ευχαριστω Δεν δηλώνονται καταναλωτικά δάνεια στην φορολογική δήλωση.
Vasib Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Οι δόσεις που πλήρωσες. Αυτό ενδιαφέρει την εφορία. Για το δάνειο 'χέστηκε' Δεν δηλώνονται καταναλωτικά δάνεια στην φορολογική δήλωση. Άρα αν υπάρχουν δυο καταναλωτικά δάνεια από διαφορετικές τράπεζες αυτό αυτόματα δε θα φαίνεται αναλυτικά αν δε το συμπληρώσω εγώ ; Ευχαριστώ και συγγνώμη, προσπαθώ να τα ξεμπλεξω
GREGORYMO Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Vasib είπε Άρα αν υπάρχουν δυο καταναλωτικά δάνεια από διαφορετικές τράπεζες αυτό αυτόματα δε θα φαίνεται αναλυτικά αν δε το συμπληρώσω εγώ ; Ευχαριστώ και συγγνώμη, προσπαθώ να τα ξεμπλεξω Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος για να δοθεί η κατάλληλη απάντηση. Τι 'ψάχνεις' ?
Vasib Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος για να δοθεί η κατάλληλη απάντηση. Τι 'ψάχνεις' ? Αν εγώ δε δηλώσω πχ ότι πήρα ένα καταναλωτικό δάνειο από την τάδε τράπεζα την συγκεκριμένη ημερομηνία αυτό Θε εμφανιστεί αυτόματα στο σύστημα η μόνο η δόσεις που θα έχω πληρώσει για το συγκεκριμένο δάνειο ;
GREGORYMO Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Vasib είπε Αν εγώ δε δηλώσω πχ ότι πήρα ένα καταναλωτικό δάνειο από την τάδε τράπεζα την συγκεκριμένη ημερομηνία αυτό Θε εμφανιστεί αυτόματα στο σύστημα η μόνο η δόσεις που θα έχω πληρώσει για το συγκεκριμένο δάνειο ; Σου έχω απαντήσει: ΜΟΝΟ οι δόσεις που έχεις πληρώσει αφορούν την εφορία. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2024 από GREGORYMO Συμπληρώμα
panosno1com Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 19/11/2024 στις 2:21 ΜΜ, Roil είπε Για όλη τη χρονιά κοινή. Εκτός αν δηλώσεις μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2025 πως επιθυμείτε να υποβάλετε ξεχωριστές δηλώσεις για το 2024. Και επειδη θα κανουμε κοινη θέλει το 30% του κοινού μας εισοδήματος με καρτα? Η συνεχιζει να μετράει ξεχωριστά? Καπου διαβασα στο ιντερνετ οτι αν βγει χρεωστικο ή πιστωτικο είναι ξεχωριστό για τον καθένα άρα ξεχωριστά το εισόδημα του καθενος ? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2024 από panosno1com
GREGORYMO Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, panosno1com είπε Και επειδη θα κανουμε κοινη θέλει το 30% του κοινού μας εισοδήματος με καρτα? Η συνεχιζει να μετράει ξεχωριστά? Καπου διαβασα στο ιντερνετ οτι αν βγει χρεωστικο ή πιστωτικο είναι ξεχωριστό για τον καθένα άρα ξεχωριστά το εισόδημα του καθενος ? Στην κοινή είναι όλα κοινά και στην χωριστή όλα χωριστά. Έχει νόημα η χωριστή δήλωση μεταξύ συζύγων μόνο στην περίπτωση που ο ένας έχει επιστροφή και ο άλλος έχει ΧΡΕΗ. 1
Krusty Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 20/11/2024 στις 7:12 ΜΜ, panosno1com είπε Και επειδη θα κανουμε κοινη θέλει το 30% του κοινού μας εισοδήματος με καρτα? Η συνεχιζει να μετράει ξεχωριστά? Καπου διαβασα στο ιντερνετ οτι αν βγει χρεωστικο ή πιστωτικο είναι ξεχωριστό για τον καθένα άρα ξεχωριστά το εισόδημα του καθενος ? Ναι. Στην κοινή δήλωση τα χρεωστικά ή πιστωτικά του καθενός βγαίνουν ξεχωριστά στον/στην κάθε σύζυγο. Πληρώνονται με ξεχωριστή ταυτότητα και από τον κλειδάριθμο του καθενός. ***** Άσχετο. Εδώ και μέρες έχει ανοίξει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης. Μέχρι 6 Δεκεμβρίου είναι η προθεσμία. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2024 από Krusty
Dark_Nightfall Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Krusty είπε Άσχετο. Εδώ και μέρες έχει ανοίξει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης. Μέχρι κάππα μέρα του Δεκεμβρίου είναι η προθεσμία. Έχω κάνει υποβολή για την μητέρα μου και έγινε αποδεκτή. Πως γίνεται η είσπραξη ; έχω κατεβάσει το pdf με το αποδεικτικό υποβολής στο οποίο αναφέρεται: "Για την έκδοση παραστατικού αγοράς καυσίμου θα πρέπει να δοθούν στον προμηθευτή ο ΑΦΜ του αιτούντος (XXXXXXX) και ο αριθμός παροχής της οικίας (XXXXXXX). " Λογικά αγορά με παραστατικό (με ΑΦΜ και αριθμό παροχής να δίνονται στον προμηθευτή) , και μετά αυτόματα θα δοθεί με κατάθεση το επίδομα αφού ανέβει το παραστατικό στην πλατφόρμα ; Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2024 από Dark_Nightfall
Krusty Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) @Dark_Nightfall Για να μιλάς για παραστατικά και προμηθευτή, προφανώς αναφέρεσαι σε πετρέλαιο. Κατά την συμπλήρωση της αίτησης προφανώς σου βγήκε μύνημα με κόκκινα γράμματα ότι έχει βρεθεί αυτόματα το IBAN της αιτούσας, αφού χωρίς IBAN δεν μπορούμε να κάνουμε φορολογική δήλωση (όσοι ζούμε Ελλάδα). Εκεί θα μπουν τα λεφτά του επιδόματος, αυτόματα. https://www.naftemporiki.gr/finance/economy/1827402/epidoma-thermansis-ta-posa-kai-pote-katavallontai/ Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2024 από Krusty 1
Krusty Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Στις 20/11/2024 στις 7:12 ΜΜ, panosno1com είπε Και επειδη θα κανουμε κοινη θέλει το 30% του κοινού μας εισοδήματος με καρτα? Η συνεχιζει να μετράει ξεχωριστά? Καπου διαβασα στο ιντερνετ οτι αν βγει χρεωστικο ή πιστωτικο είναι ξεχωριστό για τον καθένα άρα ξεχωριστά το εισόδημα του καθενος ? Στις χωριστές δηλώσεις των συζύγων όταν υπάρχει περίσσευμα δαπανών από τον ένα σύζυγο δεν μεταφέρεται στον άλλο. Αντίθετα στην κοινή δήλωση το περίσευμα μεταφέρεται (Α 1061/2024 ΑΑΔΕ). 1
eidikos33 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Αν πουλήσεις ένα ακίνητο πότε πρέπει να το διαγράψεις από το Ε9;
GREGORYMO Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Αν πουλήσεις ένα ακίνητο πότε πρέπει να το διαγράψεις από το Ε9; Τα αυτοκίνητα ΔΕΝ δηλώνονται στο Ε9. 1
eidikos33 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Τα αυτοκίνητα ΔΕΝ δηλώνονται στο Ε9. Για ακίνητο ρώτησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα