Krusty Δημοσ. Κυριακή στις 05:08 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 05:08 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά σκέφτομαι το εξής: Υπάρχουν χιλιάδες λογαριασμοι ΔΕΗ σε ονόματα πεθαμένων. Δεν μπορεί να πληρωθεί ο λογαριασμός? Αυτό κατάλαβες εσύ; Μόνο μέσα από το σύστημα myDEI έγραψα, αφού κάνει κάποιος log in. Στα σούπερ μάρκετ και προποτζίδικα δεν μπορείς να πληρώσεις και με την δική σου κάρτα εδώ και χρόνια. Το mydei με το κινητό του πεθαμένου θα το διαχειρίζονται οι συγγενείς;.... Επίσης δοκίμασα και χωρίς log in και είχα το ίδιο μύνημα αδυναμίας εκτέλεσης, μόνο και μόνο αφότου συμπλήρωσα κωδικό RF και τα στοιχεία της κάρτας αλλουνού. https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/ilektroniki-pliromi-logariasmou/ Επεξ/σία Κυριακή στις 05:24 μμ από Krusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. Κυριακή στις 06:30 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 06:30 μμ 1 ώρα πριν, Krusty είπε Αυτό κατάλαβες εσύ; Μόνο μέσα από το σύστημα myDEI έγραψα, αφού κάνει κάποιος log in. Στα σούπερ μάρκετ και προποτζίδικα δεν μπορείς να πληρώσεις και με την δική σου κάρτα εδώ και χρόνια. Το mydei με το κινητό του πεθαμένου θα το διαχειρίζονται οι συγγενείς;.... Επίσης δοκίμασα και χωρίς log in και είχα το ίδιο μύνημα αδυναμίας εκτέλεσης, μόνο και μόνο αφότου συμπλήρωσα κωδικό RF και τα στοιχεία της κάρτας αλλουνού. https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/ilektroniki-pliromi-logariasmou/ Προσπαθώ να καταλάβω αν ΕΓΩ θα έχω θέμα. Πληρώνω τον λογαριασμό στο ΑΤΜ του καταστήματος ΔΕΗ με κάρτα διαφορετικου προσώπου από αυτό που γράφει ο λογαριασμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. Κυριακή στις 08:59 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 08:59 μμ 8 ώρες πριν, Krusty είπε Απόσο καταλαβαίνω στο myDEI πλέον δεν σε αφήνει να πληρώσεις λογαριασμούς με κάρτα αλλουνού. Δηλαδή κάρτα που αντιστοιχεί σε ebanking με άλλο κινητό. Πράγμα που αφορά και το χτίσιμο αφορολόγητου. Πριν μισή ώρα πλήρωσα λογαριασμο αλλου με δική μου κάρτα. Επίσης στο χτίσιμο του αφορολόγητου τα μικρά γράμματα λένε ότι δεν προσμετρανε συναλλαγές που αφορούν δεκο αλλού ατόμου. Άτυπα εμείς πληρώνουμε και τα μετράμε κανονικά για το αφορολόγητο, μιας και δεν προκειται να γίνει έλεγχος σε 7 εκατομμύρια δηλώσεις. Για το χτίσιμο του αφορολόγητου υπάρχουν πολύ πιο εύκολοι τρόποι. Βλέπε την εταιρία που ανήκει σε Τσέχους με 4 γράμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. Κυριακή στις 09:09 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:09 μμ μια χαρά πληρώνεις τη ΔΕΗ με κάρτα όποιου ατομου θέλεις. Σήμερα έκανα 2 πληρωμές. Κι άλλες φορές το ίδιο. Για το αφορολόγητο δε το έχω προσέξει τι γίνεται. Για την ακρίβεια σήμερα: Λογαριασμός σε όνομα θανόντος. πληρώνω με curve δικιά μου όπου από πίσω υπήρχε κάρτα άλλου ατόμου. Και ναι, στην curve μπορείς να περάσεις κάρτα που δεν είναι στο όνομα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Share Δημοσ. πριν από 17 ώρες 20 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά σκέφτομαι το εξής: Υπάρχουν χιλιάδες λογαριασμοι ΔΕΗ σε ονόματα πεθαμένων. Δεν μπορεί να πληρωθεί ο λογαριασμός? Aν μπορει λεει? η μανα μου πληρωνει δεη με το λογ/σμο στο ονομα μακαριτη, εδω και 15 χρονια😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. πριν από 16 ώρες Share Δημοσ. πριν από 16 ώρες 16 ώρες πριν, fastnq2 είπε Πριν μισή ώρα πλήρωσα λογαριασμο αλλου με δική μου κάρτα. Επίσης στο χτίσιμο του αφορολόγητου τα μικρά γράμματα λένε ότι δεν προσμετρανε συναλλαγές που αφορούν δεκο αλλού ατόμου. Άτυπα εμείς πληρώνουμε και τα μετράμε κανονικά για το αφορολόγητο, μιας και δεν προκειται να γίνει έλεγχος σε 7 εκατομμύρια δηλώσεις. Για το χτίσιμο του αφορολόγητου υπάρχουν πολύ πιο εύκολοι τρόποι. Βλέπε την εταιρία που ανήκει σε Τσέχους με 4 γράμματα. Αναφέρεσαι στο mydei μετά από log in; 16 ώρες πριν, Neptu είπε μια χαρά πληρώνεις τη ΔΕΗ με κάρτα όποιου ατομου θέλεις. Σήμερα έκανα 2 πληρωμές. Κι άλλες φορές το ίδιο. Για το αφορολόγητο δε το έχω προσέξει τι γίνεται. Για την ακρίβεια σήμερα: Λογαριασμός σε όνομα θανόντος. πληρώνω με curve δικιά μου όπου από πίσω υπήρχε κάρτα άλλου ατόμου. Και ναι, στην curve μπορείς να περάσεις κάρτα που δεν είναι στο όνομα σου Για mydei μετά από log in αναφέρεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Share Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 ώρα πριν, Krusty είπε Αναφέρεσαι στο mydei μετά από log in; Για mydei μετά από log in αναφέρεσαι; Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. πριν από 11 ώρες Share Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως με κάρτα της Εθνικής τράπεζας έχω αυτό το πρόβλημα εδώ και τρεις εβδομάδες και ξεκάθαρα δεν με κόβει το ebanking της Εθνικής, αλλά το ηλεκτρονικό POS της ΔΕΗ, στο τελευταίο βήμα. Με την δικιά μου κάρτα ολοκλήρωσα. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από Krusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. πριν από 11 ώρες Share Δημοσ. πριν από 11 ώρες 26 λεπτά πριν, Krusty είπε Εγώ πάντως με κάρτα της Εθνικής τράπεζας έχω αυτό το πρόβλημα εδώ και τρεις εβδομάδες και ξεκάθαρα δεν με κόβει το ebanking της Εθνικής, αλλά το ηλεκτρονικό POS της ΔΕΗ, στο τελευταίο βήμα. Με την δικιά μου κάρτα ολοκλήρωσα. Ο καθένας με την κάρτα του και λύνεται το πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα