GREGORYMO Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 57 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε παιδια καλησπερα!! Η Γυναικα μου ειναι ανεργη και βλεπω ενα ποσο στην δηλωση 2500.... τι παιζει ξερει καποιος ; Μην τρεχω αδικα σε λογιστη ΠΩΣ προκυπτει το ποσον αυτο δεν καταλαβα ακομα !! 0€ φόρο βγάζει. Οπότε τι σε απασχολεί? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε 0€ φόρο βγάζει. Οπότε τι σε απασχολεί? Τίποτα βρε απλά δεν ήξερα που βρήκε η γυναίκα τα 2500...της είπα μήπως μου κρύβει λεφτά χάχα. Όλα καλά νομίζω με την δήλωση, έγινε αυτόματα οπότε γλυτώνω και τα 50 του λογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 28 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Τίποτα βρε απλά δεν ήξερα που βρήκε η γυναίκα τα 2500...της είπα μήπως μου κρύβει λεφτά χάχα. Όλα καλά νομίζω με την δήλωση, έγινε αυτόματα οπότε γλυτώνω και τα 50 του λογιστή. ΝΑΙ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε ΟΧΙ βρε σε εμενα ειναι ΟΛΑ -εγω ειμαι ο Αντρας τα παντα ειναι στο ονομα μου παιδια-σκυλια ΟΛΑ χαχα Γιατί να μπήκε στη σύζυγο το τεκμήριο του σπιτιού και όχι σ' εσένα που έκανες το συμβόλαιο; Μήπως πάει αυτόματα σε αυτόν με το χαμηλότερο πραγματικό εισόδημα όταν η δήλωση είναι κοινή; Ή μήπως δεν έχει σχέση με την κατοικία; Το δεύτερο. Αν το πρόσεξες και σε εσένα το φορολογηταίο εισόδημα 5440 είναι κατα 140 μεγαλύτερο από το πραγματικό σου 5300. Άρα το ελάχιστο τεκμήριο διαβίωσης 2500, το σπίτι, το αυτοκίνητο και ότι άλλο 'αντρικό' μπήκε και σε εσένα ως τεκμήριο που φθάνει τα 5440. Το ελάχιστο τεκμήριο διαβίωσης Το οποίο ανέρχεται σε 3.000 ευρώ αν είναι άγαμος ή έγγαμος κι έχει επιλέξει να υποβάλλει τη δήλωσή του χωριστά από την σύζυγο ή τον σύζυγο, 2.500 ευρώ αν είναι έγγαμος κι έχει επιλέξει να υποβάλλει κοινή δήλωση με την ή τον σύζυγο. https://www.sofokleousin.gr/poia-einai-ta-tekmiria-tis-eforias-gia-tis-fetines-diloseis Επεξ/σία 3 Ιουλίου από Krusty 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 11 λεπτά πριν, Krusty είπε Γιατί να μπήκε στη σύζυγο το τεκμήριο του σπιτιού και όχι σ' εσένα που έκανες το συμβόλαιο; Μήπως πάει αυτόματα σε αυτόν με το χαμηλότερο πραγματικό εισόδημα όταν η δήλωση είναι κοινή; Ή μήπως δεν έχει σχέση με την κατοικία; Το ελάχιστο τεκμήριο διαβίωσης Το οποίο ανέρχεται σε 3.000 ευρώ αν είναι άγαμος ή έγγαμος κι έχει επιλέξει να υποβάλλει τη δήλωσή του χωριστά από την σύζυγο ή τον σύζυγο, 2.500 ευρώ αν είναι έγγαμος κι έχει επιλέξει να υποβάλλει κοινή δήλωση με την ή τον σύζυγο. Το τεκμήριο διαβίωσης πρέπει να είναι... σύμφωνα με αυτά που έγραψες, αυτό δείχνει να είναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 6 ώρες πριν, Krusty είπε Γιατί να μπήκε στη σύζυγο το τεκμήριο του σπιτιού και όχι σ' εσένα που έκανες το συμβόλαιο; Μήπως πάει αυτόματα σε αυτόν με το χαμηλότερο πραγματικό εισόδημα όταν η δήλωση είναι κοινή; Ή μήπως δεν έχει σχέση με την κατοικία; Το δεύτερο. Αν το πρόσεξες και σε εσένα το φορολογηταίο εισόδημα 5440 είναι κατα 140 μεγαλύτερο από το πραγματικό σου 5300. Άρα το ελάχιστο τεκμήριο διαβίωσης 2500, το σπίτι, το αυτοκίνητο και ότι άλλο 'αντρικό' μπήκε και σε εσένα ως τεκμήριο που φθάνει τα 5440. Το ελάχιστο τεκμήριο διαβίωσης Το οποίο ανέρχεται σε 3.000 ευρώ αν είναι άγαμος ή έγγαμος κι έχει επιλέξει να υποβάλλει τη δήλωσή του χωριστά από την σύζυγο ή τον σύζυγο, 2.500 ευρώ αν είναι έγγαμος κι έχει επιλέξει να υποβάλλει κοινή δήλωση με την ή τον σύζυγο. https://www.sofokleousin.gr/poia-einai-ta-tekmiria-tis-eforias-gia-tis-fetines-diloseis Ναι αυτό έγινε και δεν ήξερα τον νόμο, τώρα τον έμαθα. Οπότε δουλεύεις δεν δουλεύεις 2500 τα παίρνεις στο κεφάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 10 hours ago, Boubis1411 said: Τίποτα βρε απλά δεν ήξερα που βρήκε η γυναίκα τα 2500...της είπα μήπως μου κρύβει λεφτά χάχα. Στρογγυλό νούμερο (δυομισάρι) κάνει μπαμ ότι κάτι άλλο είναι (τεκμαρτό εν προκειμένω). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinball1 Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Ένας φίλος υπέβαλε προχθές τη δήλωσή του και προσπαθεί να εξοφλήσει τον φόρο μέσω του myAADE app. Όμως ενώ εμφανίζεται το χρεωστικό, για κάποιο λόγο δείχνει ότι η συνολική οφειλή είναι 0 με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνει; Επεξ/σία 4 Ιουλίου από Pinball1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου Το θέμα είναι πως εμένα η γυναίκα δεν δουλεύει και της πετάει το τεκμήριο και λόγο αυτού χάνουμε το επιδομά στέγασης για 300ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 5 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Στρογγυλό νούμερο (δυομισάρι) κάνει μπαμ ότι κάτι άλλο είναι (τεκμαρτό εν προκειμένω). καλα μην εχεις την εντυπωση οτι ασχολουμαι με αυτα-ειπα απλως να γλυτωσω τα 50 του λογιστη και να ρωτησω εδω-οποτε σας ευχαριστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου @Pinball1 Να πατήσει ακριβώς στο χρέος, εκεί που είναι θολωμένα, δεν γίνεται τίποτα έ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Pinball1 είπε Ένας φίλος υπέβαλε προχθές τη δήλωσή του και προσπαθεί να εξοφλήσει τον φόρο μέσω του myAADE app. Όμως ενώ εμφανίζεται το χρεωστικό, για κάποιο λόγο δείχνει ότι η συνολική οφειλή είναι 0 με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνει; Δεν εμφανίζεται αμέσως στις οφειλές.... θέλει μια δυο ημέρες να εμφανιστεί... Εκανα του γιου μου Δευτέρα αργα το βράδυ ... και στην καρτέλα του στις οφειλές εμφανίστηκε χθες το βράδυ. Αυτα βέβαια που έγραψα ισχύουν απο υπολογιστη.... την εφαρμογη για κινητά δεν την εχω δουλέψει.... Επεξ/σία 4 Ιουλίου από teot 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου Πάντως αν είναι να γλιτώσεις πάνω απο 20αρικο με την πρόωρη πληρωμή όλου του ποσού μέχρι 31-7, συμφέρει να το κάνεις αν σου περισσεύουν. Δεν έχει νόημα να μπαίνεις κάθε μηνα στο ebanking να το πληρώνεις σε δόσεις και να μην κερδίζεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου Μέχρι πόσες δόσεις μπορεί να κάνει κάποιος ρύθμιση, το χρέος στην εφορία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου @airtrelomike13 Το σύστημα δεν δίνει επιλογές κατά την δημιουργία των δόσεων; https://www.eea.gr/arthra-eea/mono-mechri-24-kai-48-doseis-i-exoflisi-chreon-pros-tin-eforia/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα