eidikos33 Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 26 λεπτά πριν, runner69 είπε Επειδη και εγω ημουν στην ιδια φαση, ακριβως αυτο εκανα. Το τελευταιο συμβολαιο με το συνολικο ποσο. Το ερωτημα ειναι ποσα πληρωσες τον Φλεβαρη; Λογικα 280, αρα μονο τον Ιανουαριο πληρωσες 230. Και εγώ αυτό πιστεύω οπότε θα δήλωσω μόνο τον Ιανουάριο 230 και τους υπόλοιπους 11 μήνες 280 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, eidikos33 είπε ενοικιαζω ακινητο και καθε 12 του μηνα πληρωνω το ενοικιο, εγινε αυξηση συμφωνα με το taxis απο 230 σε 280 απο 12/2/23 εγω τωρα τι θα δηλωσω οτι τον γεναρη και τον φλεβαρη πληρωνα 230 η μονο τον γεναρη πληρωσα 230 και τους υπολοιπους 280? ευχαριστω Δοκίμασες να κάνεις δύο γραμμές-εγγραφές; Σε εμένα η λογιστρια φέτος μια χαρά το κατάφερε με δύο εγγραφές, αλλά μιλάω από την πλευρά του εκμισθωτή στο Ε2. Επίσης στους μήνες χρήσης επιτρέπεται η χρήση δεκαδικών, άρα μαθηματικά μπορείς να επιτύχεις ακριβώς και τις μέρες ενοικίασης δηλ 1,5 μήνες είναι 45 μέρες. Αν δεν σε αφήνει δύο γραμμές, που όπως λένε τα μέλη δεν αφήνει το σύστημα στους μισθωτές, τότε κάνεις μια άθροιση όλων των ημερών (365), άθροιση ανά ημέρα και όχι με ακέραιο-ολόκληρο μήνα. Δηλαδή, όλος ο Φεβρουάριος δεν ηταν στα 280 ευρώ και κανονικά είναι με την μέρα. Αν το πήγε με την μέρα ο εκμισθωτής θα βγει άλλο ποσο στην δήλωση του που είναι και πιο σωστό σε σχέση με ακέραιους μήνες. 7 ώρες πριν, tzotol είπε Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω το εξής, στο 301-302 βάζουμε το σύνολο των καθαρών ποσών; Εμένα έχει προσυμπληρωμενο το ποσό μαζί με τον φόρο, όχι δλδ το καθαρό. κ πιο κάτω έχει κ το φόρο μόνο του! Στον άντρα μου όμως στο 301 έχει μόνο το καθαρό ποσό κ πιο κάτω μόνο το φόρο. Ποιο είναι το σωστό τελικά; Επεξεργασία. Επεξ/σία 29 Ιουνίου από Krusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 17 minutes ago, Krusty said: Δοκίμασες να κάνεις δύο γραμμές-εγγραφές; Σε εμένα η λογιστρια φέτος μια χαρά το κατάφερε με δύο εγγραφές. Επίσης στους μήνες χρήσης επιτρέπεται η χρήση δεκαδικών, άρα μαθηματικά μπορείς να επιτύχεις ακριβώς και τις μέρες ενοικίασης δηλ 1,5 μήνες είναι 45 μέρες. Αν δεν σε αφήνει δύο γραμμές τότε κάνεις μια άθροιση όλων των ημερών (365) και διαιρείς με το 30 για να βρεις το μηνιάτικο. Πολλοί δεν βάζουν τον αριθμό συμβολαίου. σε εμένα δεν άφηνε να βάλεις 2 γραμμές απο την στιγμή που ο ΑΦΜ του εκμισθωτή ήταν ο ίδιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ribopaido Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Παιδια οι δαπάνες για αγορά υλικών με κάρτα + πληρωμή των τεχνίτων ειναι προσυμπληρωμένες? ή πρέπει να αλλαξω κατι εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου (επεξεργασμένο) @tempo Λάθος μου πιο πριν. Στην δήλωση Ε2 του εκμισθωτή εννοούσα με άφηνε, ενώ το μέλος μιλάει για δήλωση του μισθωτή. Επεξ/σία 29 Ιουνίου από Krusty 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μια απορια. Ολα τα επιδοματα που μας δινουν, πχ επιδομα παιδιου, θερμανσης, και ολα τα pass, οπως market pass ή για βενζινη, θεωρουνται εισοδηματα; Επειδη παρατηρω τωρα που εκανα την φορολογικη εξαιτιας ενος ποσου κοντα στα 1000 ευρω που πηρα περυσι, χανω ολα τα επιδοματα φετος. Αμα ειναι να μας δινουν τα Pass τον ενα χρονο και να τα χανουμε τον επομενο, τι να το κανουμε; Και αυτο που τσουζει ειναι το voucher για τον παιδικο σταθμο. Δλδ για 300 ευρω χανουμε voucher ετησιο που θα εφτανε 1500+ ευρω.. Να παρουν πισω και τα market pass και τις βενζινες τους, δε θελουμε τιποτα. Επεξ/σία 29 Ιουνίου από Witcher1st Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 16 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Μια απορια. Ολα τα επιδοματα που μας δινουν, πχ επιδομα παιδιου, θερμανσης, και ολα τα pass, οπως market pass ή για βενζινη, θεωρουνται εισοδηματα; Επειδη παρατηρω τωρα που εκανα την φορολογικη εξαιτιας ενος ποσου κοντα στα 1000 ευρω που πηρα περυσι, χανω ολα τα επιδοματα φετος. Αμα ειναι να μας δινουν τα Pass τον ενα χρονο και να τα χανουμε τον επομενο, τι να το κανουμε; Και αυτο που τσουζει ειναι το voucher για τον παιδικο σταθμο. Δλδ για 300 ευρω χανουμε voucher ετησιο που θα εφτανε 1500+ ευρω.. Να παρουν πισω και τα market pass και τις βενζινες τους, δε θελουμε τιποτα. Δεν ειδα να υπαρχει στη δηλωση προσυμπληρωμενο το market pass και το αλλο του ηλεκτρικου. Δεν υπηρχαν ουτε τα 100δες € που πηρα για την επιδοτηση αλλαγης ψυγειου. Τα 1000 που πηρες ηταν προσυμπληρωμενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Ναι, μαλλον το επιδομα παιδιου θα ειναι και κατι αλλα ψιλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Ναι, μαλλον το επιδομα παιδιου θα ειναι και κατι αλλα ψιλα. Υπαρχουν παροχες που μπορει μεν οι ιδιες να ειναι αφορολογητες, επηρεαζουν ομως αλλου. Να σου πω πχ. οτι λογω ενος αφορολογητου προπερσινου ποσου που δηλωσα στη περσινη δηλωση, εχασα την εκπτωση που εχω στον ΕΝΦΙΑ και τωρα τον πληρωνω κανονικο. Επεξ/σία 29 Ιουνίου από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 22 minutes ago, dasos2024 said: Υπαρχουν παροχες που μπορει μεν οι ιδιες να ειναι αφορολογητες, επηρεαζουν ομως αλλου. Να σου πω πχ. οτι λογω ενος αφορολογητου προπερσινου ποσου που δηλωσα στη περσινη δηλωση, εχασα την εκπτωση που εχω στον ΕΝΦΙΑ και τωρα τον πληρωνω κανονικο. Οποτε ποιες παροχες ειναι αυτες περα απο το επιδομα παιδιου; Ειναι και τα εκλογικα επιδοματα φανταζομαι; Επιδομα θερμανσης που πηρα φετος; Επιδομα ανεργιας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 15 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Οποτε ποιες παροχες ειναι αυτες περα απο το επιδομα παιδιου; Ειναι και τα εκλογικα επιδοματα φανταζομαι; Επιδομα θερμανσης που πηρα φετος; Επιδομα ανεργιας; δε ξερω ακριβως, αυτα τα ξερουν προφανως οι λογιστες. Παντως οχι οποια δεν δηλωνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Ναι, μαλλον το επιδομα παιδιου θα ειναι και κατι αλλα ψιλα. Στο κουμπί 'ενημέρωση εισοδημάτων-δαπανών' κάτω και κοντά από το κουμπί Ε1, μετά την οριστικοποίηση του Ε1 (ίσως και πριν), γράφει αναλυτικά την αιτιολογία πχ για τα 1000 ευρώ. Επεξ/σία 29 Ιουνίου από Krusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Οποτε ποιες παροχες ειναι αυτες περα απο το επιδομα παιδιου; Ειναι και τα εκλογικα επιδοματα φανταζομαι; Επιδομα θερμανσης που πηρα φετος; Επιδομα ανεργιας; Όλες οι παροχές, € ΔΕΝ είναι ? Άλλος είχε γράψει πριν λίγο καιρό ότι η αύξηση που εδόθη στο μισθό του 5%, του άλλαξε κλίμακα και χάνει το τάδε επιδόμα που είναι πολύ περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Η γονική παροχή σε χρήμα, επηρρεάζει αν θα πάρει ο δωρεοδόχος ένα επίδομα ή όχι; Αν κατάλαβα καλά πρέπει να προσμετράται κι ας μπαίνει στον κωδικό που δεν θεωρείται εισόδημα αλλά κάτι έκτακτο. Επεξ/σία 29 Ιουνίου από Krusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Krusty είπε Η γονική παροχή σε χρήμα, επηρρεάζει αν θα πάρει ο δωρεοδόχος ένα επίδομα ή όχι; Ανάλογα το επίδομα. Για ΚΕΑ μιλάς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα