Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου Share Δημοσ. 26 Απριλίου 45 λεπτά πριν, Free Bird είπε Εν τω μεταξύ, στη μάνα μου που είναι συνταξιούχος έπρεπε να επιβεβαιώσω τα προσωπικά της στοιχεία, όπως και να περάσω τους τόκους και το ακίνητο. Στο γιο μου και σε μένα, ήταν περασμένα κατευθείαν. Περίεργα πράγματα ... Το ιδιο συνεβη και σε μενα. Στη μανα μου ηθελε επιβεβαιωση προσωπικων στοιχειων, σε μενα οχι. Σε μενα ηταν περασμενοι οι τρ.τοκοι και ο φορος τους, στη μανα μου οχι, επρεπε να τα περασω εγω. Σε μενα το σπιτι ηταν περασμενο, στη μανα μου οχι, πηγα στην "εικονα περσινης δηλωσης" και το περασα. Λεπτομερειες, βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermaikos4 Δημοσ. 26 Απριλίου Share Δημοσ. 26 Απριλίου Aς ελπισουμε να μη συμβει ξανα η περσινη κοροιδια οπου ειχαμε πεντε ολοκληρους μηνες για να κανουμε μια φορολογικη δηλωση. Πολιτες της.. τελευταιας στιγμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insoholic Δημοσ. 26 Απριλίου Share Δημοσ. 26 Απριλίου 21 hours ago, Linuxdude said: Καλησπέρα, ξέρει κανείς που δηλώνουμε τα επιδοτούμενα σεμινάρια (εργαζομένων) από ΔΥΠΑ; ευχαριστώ Κανονικα θα επρεπε να ειναι συμπληρωμενα. Μπορεις να επικοινωνησεις στο 1555 για περισσοτερες πληροφοριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Nightfall Δημοσ. 26 Απριλίου Share Δημοσ. 26 Απριλίου Δεν ήταν το αμάξι προσυμπληρωμένο (what the fuck πρώτη φορά συνέβη κάθε χρόνο ήταν συμπληρωμένο), δεν το είδα πάτησα οριστική δηλωση 🤦♂️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 26 Απριλίου Share Δημοσ. 26 Απριλίου Καλά λένε τα παιδιά πιο πάνω να περιμένουμε κανα μήνα και βάλε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 26 Απριλίου Share Δημοσ. 26 Απριλίου μη βιαζεστε τοσο πολυ να κανετε δηλωσεις, παντα υπαρχουν ελλειψεις στην αρχη, τραπεζες που δεν εχουν στειλει ενημερωση, εισοδηματα που αργουν να εμφανιστουν κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου Share Δημοσ. 26 Απριλίου 35 λεπτά πριν, The_Judas είπε μη βιαζεστε τοσο πολυ να κανετε δηλωσεις, παντα υπαρχουν ελλειψεις στην αρχη, τραπεζες που δεν εχουν στειλει ενημερωση, εισοδηματα που αργουν να εμφανιστουν κλπ. ναι αλλα οσοι ειναι να παρουν ΚΕΑ εχουν μονο 5 μερες καιρο. Αλλιως θα χαθει ο μηνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 26 Απριλίου Share Δημοσ. 26 Απριλίου Υπαρχει τροπος, στο φετινο συστημα, να καταλαβω αν τρωω πεναλτι-ποινη-φορο, λογω του οτι πιθανως να μην επιασα το πλαφον πληρωμων με ηλεκτρονικα μεσα; Ελπιζω να υπαρχει, γιατι δεν μπορω να το εντοπισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas4067 Δημοσ. 27 Απριλίου Share Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 23/4/2024 στις 9:40 ΠΜ, Sorath είπε Έχει βρει κανείς κανα δωρεάν πρόγραμμα που να κάνει simulation την δήλωση Ε1 και να σου βγάζει το αποτέλεσμα στο τέλος; Φέτος δεν μπορώ να βρώ τίποτα ρε γαμώτο, και η βλακεία είναι οτι είχα βρει ένα excel πέρσι το οποίο φαίνεται να το έσβησα... Μάλλον αυτό θα βοηθήσει κόσμο: https://www.nextech.gr/eTax2024.aspx H απλή έκδοση είναι δωρεαν και κάνει μια χαρά δουλειά Επεξ/σία 27 Απριλίου από andreas4067 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου Share Δημοσ. 27 Απριλίου 40 λεπτά πριν, andreas4067 είπε Μάλλον αυτό θα βοηθήσει κόσμο: https://www.nextech.gr/eTax2024.aspx H απλή έκδοση είναι δωρεαν και κάνει μια χαρά δουλειά Xαλασε κι αυτο. Μονο 16 δοκιμες επιτρεπει, μετα θελει 3,99€ 😀 Και υπαρχει το μονιμο προβλημα οτι δεν εχει επιλογη για τους γραμμενους στη ΔΥΠΑ, οποτε τους βγαζει λαθος φορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 27 Απριλίου Share Δημοσ. 27 Απριλίου 15 hours ago, andreas4067 said: Μάλλον αυτό θα βοηθήσει κόσμο: https://www.nextech.gr/eTax2024.aspx H απλή έκδοση είναι δωρεαν και κάνει μια χαρά δουλειά Μου θυμισες το περιοδικο RAM, πριν δεκαετιες, κυκλοφορουσε με cd, 'υπολογισμος φορου εισοδηματος'! Α ρε Ελλαδα με τα ωραια σου! Λογιστης, εφορια-ΔΟΥ, κλασικες αξιες. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 29 Απριλίου Share Δημοσ. 29 Απριλίου Βρε παιδια θελω να δηλωσω στο ε2 ενα ψωροενοικιο απο χωραφι του πεθερου που απεβιωσε και ολοκληρο νετ δεν βλεπω υπαρχει ουτε ενα υποδειγμα. Μηπως υπαρχει κατι? Ελεος!!!! Πρεπει δλδ οπωσδηποτε να σταξουμε το 50αρικο στο λογιστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PharmChem Δημοσ. 29 Απριλίου Share Δημοσ. 29 Απριλίου Κατατέθηκε σήμερα η επιστροφή φόρου. Υποβολή δήλωσης έγινε 25/4 αργά το βράδυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 29 Απριλίου Share Δημοσ. 29 Απριλίου Εγώ έχω παντρευτεί στις 30/12/23. Στις 17/1/2024 έχω πάρει μήνυμα ότι ενημερώθηκε το μητρώο της ΔΟΥ. Θα πρέπει να εμφανίζεται στο σύστημα η σύζυγος από φέτος ή στην επόμενη δήλωση ; Οταν πάω στο Ε1 τώρα δεν εμφανίζει στοιχεία συζύγου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 29 Απριλίου Share Δημοσ. 29 Απριλίου 8 ώρες πριν, ringboy είπε Μηπως υπαρχει κατι? συμπλρωνεις τα κουτακια αναλογα με το τι γραφουν πχ στο 2 περιοχή &τκ - στο 3 θέση ισόγειο - στο 4 γαία - στο 5 πχ 5000 τμ = 5 στρέμματα - στο 6 ονοματεπωνυμο στο 18 Στην περίπτωση που δεν υπάρχει μετρητής ρεύματος θα συμπληρώσετε το 999999999 κλπ πχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα