GREGORYMO Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 1 ώρα πριν, vaggelisp17 είπε Καλησπερα.Ουτε σε εμενα εμφανιζει τοκους.Ενω περυσι τα ειχε κανονικα.Ουτε στην εφαρμογη της τραπεζας υπαρχει βεβαιωση τοκων γιατι μαλλον δεν πηρα τιποτα για το 2023. Αρα, είναι σωστά. 1
kkaragki Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Καλημέρα, Έχω ένα πρόβλημα με το να δηλώσω το νέο μισθωτήριο (ανανέωση) που σύναψα με τον σπιτονοικοκύρη μου τον Δεκέμβριο. Προσπαθώ να δηλώσω στους 11 μήνες το "παλιό" ενοίκιο και στον 1 μήνα το "καινούργιο" ενοίκιο. Αυτό που μου βγάζει το σύστημα είναι το παρακάτω: Spoiler Μου φαίνεται πολύ περίεργο να μην υπάρχει μια στάνταρ διαδικασία για το συγκεκριμένο θέμα. Όσο κι αν έχω ψάξει, δεν έχω βρει κάπου που να απαντάται ξεκάθαρα.
nemesiskp Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Καλημέρα, Πατώντας υποβολή δήλωσης μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα. "Δε συμφωνούν οι αντικ. δαπάνες των αυτοκινήτων που μεταφέρθηκαν στη δήλωση με αυτές του πίνακα των αυτοκινήτων που συμπληρώσατε" Εντωμεταξύ αυτά τα έχει τραβήξει μόνο του και σύμφωνα με τον πίνακα είναι σωστά. 4000 για 1000 κυβικά όχημα έως 5 έτη και 2300 για όχημα 1300 κυβικά πάνω από 10 χρόνια. Γνωρίζει κανείς γιατί μπορεί να το κάνει αυτό;
ant_ Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 12 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Αρα, είναι σωστά. Τα επιτοκια περυσι σε ολους τους λογαριασμους ηταν στα ιδια επιπεδα και λιγο αυξημενα Και 100 ευρώ να ειχε καποιος πηρε τοκους κατι σεντ
dtzgr Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 17 λεπτά πριν, ant_ είπε Τα επιτοκια περυσι σε ολους τους λογαριασμους ηταν στα ιδια επιπεδα και λιγο αυξημενα Και 100 ευρώ να ειχε καποιος πηρε τοκους κατι σεντ Οι περισσότερες τράπεζες έδιναν ολοστρόγγυλο 0 πέρυσι για όλους τους λογαριασμούς ταμιευτηρίου κλπ. Μην εικάζεις: πήγαινε στο ebanking και δες εσύ τι πήρες (αν πήρες). Το πιθανότερο είναι ότι δεν πήρες τίποτα, γι΄αυτό και δεν εστάλη τίποτα στην ΑΑΔΕ. 1
jack_ryan Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 2 ώρες πριν, kkaragki είπε Καλημέρα, Έχω ένα πρόβλημα με το να δηλώσω το νέο μισθωτήριο (ανανέωση) που σύναψα με τον σπιτονοικοκύρη μου τον Δεκέμβριο. Προσπαθώ να δηλώσω στους 11 μήνες το "παλιό" ενοίκιο και στον 1 μήνα το "καινούργιο" ενοίκιο. Αυτό που μου βγάζει το σύστημα είναι το παρακάτω: Απόκρυψη περιεχομένων Μου φαίνεται πολύ περίεργο να μην υπάρχει μια στάνταρ διαδικασία για το συγκεκριμένο θέμα. Όσο κι αν έχω ψάξει, δεν έχω βρει κάπου που να απαντάται ξεκάθαρα. παρόμοιο πρόβλημα και εγώ.. σε εμένα δεν εμφανίζει σφάλμα αλλά περνάει μόνο τη μία από τις δύο εγγραφές..και όταν μπαίνω πάλι να τις δύο λείπει η τελευταία..έχει κανείς ιδέα πως λύνεται το bug; 1
ant_ Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Δεν νομιζω ξαφνικα απο περυσι να πηγανε στο μηδεν σε αρκετο κοσμο οι τοκοι ενω μεχρι πριν παιρνανε Στο ebanking εθνικης κ eurobank δεν ειδα καποιο σημειο που να αναφερει τους τοκους Επεξ/σία 10 Ιουνίου από ant_
vaggelisp17 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Στο e banking της πειραιως υπαρχει menu που κατεβαζεις την βεβαιωση τοκων.Για το 2023 μου λεει δεν βρεθηκαν βεβαιωσεις τοκων.Για τα προηγουμενα ετη εχει κανονικα βεβαιωση με τα λεπτα των τοκων που πηρα και ειχαν μπει στην φορολογικη μου οχι (αυτοματα ) εγω τους εβαλα.Φετος για το 2023 δεν πηρα τιποτα απο τοκους κοιταζοντας τις συναλλαγες του 2023 ,ενω εχω χρηματα στην τραπεζα και μαλλον γιαυτο δεν εστειλε η τραπεζα στην Εφορια τιποτα.Οποτε το αφηνω οπως ειναι και στελνω την δηλωση.
GREGORYMO Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 ώρα πριν, ant_ είπε Τα επιτοκια περυσι σε ολους τους λογαριασμους ηταν στα ιδια επιπεδα και λιγο αυξημενα Και 100 ευρώ να ειχε καποιος πηρε τοκους κατι σεντ Ισχύει
vaggelisp17 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 31 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ισχύει Και οι τοκοι αυτοι δεν θα επρεπε να φαινονται καπου οτι τους πηρες?Εμενα δεν φαινονται πουθενα στις κινησεις του 2023.Τι να πω δεν ξερω.Σε αλλους εβαλαν σε αλλους οχι
GREGORYMO Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 29 λεπτά πριν, vaggelisp17 είπε Και οι τοκοι αυτοι δεν θα επρεπε να φαινονται καπου οτι τους πηρες?Εμενα δεν φαινονται πουθενα στις κινησεις του 2023.Τι να πω δεν ξερω.Σε αλλους εβαλαν σε αλλους οχι Λες για τράπεζα η για φορολογική δήλωση?
vaggelisp17 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Λες για τράπεζα η για φορολογική δήλωση? Και στην τραπεζα ,αλλα και στην φορολογικη. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από vaggelisp17
atypicalcoder Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Παιδιά οι δαπάνες με κάρτα μετράνε από Ιαν-Δεκ ή μέχρι τη στιγμή που κάνεις την δήλωση?
bill27 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω κάτι έκανε ό λογιστής τή φορολογική μου δήλωση πριν 5μερες και μου βγαίνει επιστροφή περίπου 400€, μέχρι σήμερα τό πρωί στο app της ααδε έδειχνε 0 επιστροφή,σε κάποια φάση έδειξε το ποσό τό απόγευμα ως επιστροφή καί μετά από κάνα δυορο γράφει πάλι μηδέν ενώ ο ΕΝΦΙΑ από 200 περίπου ευρώ μηδενίστηκε, τά άλλα 200 που πήγαν; Γνωρίζει κάποιος ποτέ θά μπουν στην τράπεζα; Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;
The_Judas Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου η Πειραιως εχει ορισμενους λογαριασμους που δινουν 0% επιτοκιο... 53 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε Παιδιά οι δαπάνες με κάρτα μετράνε από Ιαν-Δεκ ή μέχρι τη στιγμή που κάνεις την δήλωση? η δηλωση αφορα μονο την περιοδο 1/1 εως 31/12/23.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα