ant_ Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Κερδη απο στοιχηματικη εχει δηλωσει καποιος? Ειχα παει περυσι να δηλωσω καποια ποσα μικρα σχετικα αλλα ηθελε το αφμ της εταιριας και δεν το ηξερα οποτε δεν εβαλα κατι Ειδα μονο ο οπαπ εχει σελιδα που γραφεσαι και σου δινει βεβαιωση για φορολογικους σκοπους
Krusty Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ant_ είπε Κερδη απο στοιχηματικη εχει δηλωσει καποιος? Ειχα παει περυσι να δηλωσω καποια ποσα μικρα σχετικα αλλα ηθελε το αφμ της εταιριας και δεν το ηξερα οποτε δεν εβαλα κατι Ειδα μονο ο οπαπ εχει σελιδα που γραφεσαι και σου δινει βεβαιωση για φορολογικους σκοπους Ψάξε για κωδικός 781 στο αρχείο odigies_sumpl που ανέβασα. Μάλλον θα το ξες ήδη αποσο κατάλαβα. 'Κέρδη από λαχεία, προπο, λοττο'. Επεξ/σία 4 Ιουνίου από Krusty
Pinball1 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Σε περίπτωση που κάποιος αλλοδαπός διαμένει και εργάζεται ως μισθωτός στην Ελλάδα οφείλει να κάνει φορολογική δήλωση στην Ελλάδα σωστά;
skar1983 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Κατά λάθος πάτησα με επιφύλαξη κατά την υποβολή της δήλωσης. Πήρα τηλ στην ΑΑΔΕ και μου είπαν να κάνω υπεύθυνη δήλωση ότι πάτησα κατά λάθος και δεν έχω κάτι να προσκομίσω. Ακόμη δεν έχω κάποια ενημέρωση, την έκανα εδώ και 3 εβδομάδες, θα με πάρουν τηλ- στείλουν email ή θα γίνει η εκκαθάριση στο site; Ευχαριστώ.
asdfnikos Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 3 ώρες πριν, skar1983 είπε Κατά λάθος πάτησα με επιφύλαξη κατά την υποβολή της δήλωσης. Πήρα τηλ στην ΑΑΔΕ και μου είπαν να κάνω υπεύθυνη δήλωση ότι πάτησα κατά λάθος και δεν έχω κάτι να προσκομίσω. Ακόμη δεν έχω κάποια ενημέρωση, την έκανα εδώ και 3 εβδομάδες, θα με πάρουν τηλ- στείλουν email ή θα γίνει η εκκαθάριση στο site; Ευχαριστώ. Που την έστειλες την υπεύθυνη δήλωση; Στα αιτήματα μου η μέσω mail?
skar1983 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, asdfnikos said: Που την έστειλες την υπεύθυνη δήλωση; Στα αιτήματα μου η μέσω mail? Στο myaede σαν αίτημα... Επεξ/σία 4 Ιουνίου από skar1983
jimis_vts Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Ερώτηση, έκανα τη δήλωση φέτος αλλά στην ενημέρωση εισοδημάτων μου βγάζει ένα ποσό (χρωστούμενα εργασίας) τα οποία πρέπει να δηλωθούν στην περσινή με τροποποιητική. Ξέρουμε σε ποιον κωδικό μπαίνουν??? Αφορά περσινή δήλωση!! Το είδα μετά και ξέχασα να το πω στο λογιστή...
ekrepali Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 2 hours ago, jimis_vts said: Ερώτηση, έκανα τη δήλωση φέτος αλλά στην ενημέρωση εισοδημάτων μου βγάζει ένα ποσό (χρωστούμενα εργασίας) τα οποία πρέπει να δηλωθούν στην περσινή με τροποποιητική. Ξέρουμε σε ποιον κωδικό μπαίνουν??? Αφορά περσινή δήλωση!! Το είδα μετά και ξέχασα να το πω στο λογιστή... Λογικά όταν κάνεις τροποποιητική στη περσινή φορολογική θα εμφανίσει απευθείας το νέο τελικό ποσό στο προσυμπληρωμένο κουτάκι. Το θέμα είναι πότε θα κάνεις υποβολή για να μη φας πρόστιμο. Νομίζω πρέπει να περιμένεις τη περίοδο των τροποποιητικών, δεν είμαι και 100% σίγουρος.
Dimitris156 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Για μπλοκάκια που φορολογούνται ως μισθωτοί, σε περίπτωση επιστροφής, υπάρχει έξτρα φόρος στο φόρο εισοδήματος 20€ για κάθε 1000€ από τις 12.000 έως το φορολογητέο? Π.χ. αν έχεις φορολογητέο 20.000€, θα πληρώσεις επιπλέον 20*8=160€? Το είχαν πει πέρσι στο λογιστή μου από την εφορία. Ωστόσο σε πολλούς συναδέλφους με το ίδιο καθεστώς δε συμβαίνει κάτι τέτοιο και στο ίντερνετ δε μπορώ να βρω κάτι σχετικό.
pontez2 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Aυτη η @@ρια με το κουτάκι "με επιφυλαξη". Αφου το βλέπουν οτι εκατοντάδες κοσμος το χτυπάει κατά λάθος. Μπορει να συμβει. Αλλάχτε το μωρέ. Βάλτε 1-2 pop up να εξαντληθει το λάθος 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εγώ θα κάνω φέτος φορολογική δήλωση σε εμένα και στους γονείς μου στο taxis όπως ο Κασελάκης, θα στείλω ένα excel στην ΑΑΔΕ και θα γράφω ό,τι με βολεύει & όπως με βολεύει. Ομόρφα και νοικοκυρεμένα. 😁 Κάτι μου λέει οτι θα βγει πιστωτικό 🤣 Επεξ/σία 5 Ιουνίου από Manefs23
jimis_vts Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 7 ώρες πριν, ekrepali είπε Λογικά όταν κάνεις τροποποιητική στη περσινή φορολογική θα εμφανίσει απευθείας το νέο τελικό ποσό στο προσυμπληρωμένο κουτάκι. Το θέμα είναι πότε θα κάνεις υποβολή για να μη φας πρόστιμο. Νομίζω πρέπει να περιμένεις τη περίοδο των τροποποιητικών, δεν είμαι και 100% σίγουρος. Δεν είδα κάτι να είναι συμπληρωμένο στην περσινή τροποποιητική. Οι περσινές έχουν ανοίξει απ' ότι είδα. Αναγκαστικά που την άνοιξα έκανα και 1η τροποποιητική.
lestoner Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Γεια σας.. μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος.. οπως θα δειτε στην φωτο παρακατω, τα 2.000 με την πειραιως ειναι αγορα μοτοσυκλετας. οκ αυτα τα εβαλα στον κωδικο 719 στον οποιο δηλωνεις την αγορα μοτο και τα αφαιρεσα απο τον κωδικο 049 γιατι οπως ξερουμε οι αγορες μοτο δεν μπαινουν στα ηλεκτρονικα εξοδα.. Τα 180 με την eurobank ομως δεν ηταν για αγορα μοτο. Ισως να ηταν για σερβις κ ανταλλακτικα. Πρέπει να τα αφαιρεσω και αυτα? γιατι μου τα εβαλαν αυτα τα 180 στην στήλη 2 του πινακα εφοσον η αγορα μοτο ηταν μονο με την πειραιως στα 2.000 ευρω ? Αρα να τα προσθεσω αυτα τα 180 στα συνολικα εξοδα η να τα αφαιρεσω ? ευχαριστω Επεξ/σία 5 Ιουνίου από lestoner
manzana Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Καλημέρα στο φόρουμ, η δήλωσή μου είναι από τις προσυμπληρωμένες, όμως βλέπω πως δεν έχει συμπληρωθεί το ποσό του εκπαιδευτικού επιδόματος από πρόγραμμά κατάρτισης ανέργων που παρακολούθησα πέρυσι. Ξέρει κάποιος σε ποιον κωδικό συμπληρώνουμε το συγκεκριμένο ποσό? Διότι δεν μπορώ να υποβάλλω την δήλωσή μου, ώστε να προχωρήσω και σε αίτηση για το επίδομα ενοικίου
vaggelisp17 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Καλησπερα!!Σε εμενα το εκπαιδευτικο επιδομα ανεργων μπηκε αυτοματα στον κωδικο 619.Και εγω αυτο περιμενα για να στειλω την δηλωση.Κανονικα πρεπει να στειλει η ΔΥΠΑ την βεβαιωση με το ποσο που πηρες και να μπει αυτοματα στο 619. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα