The_Judas Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) ..... Επεξ/σία 18 Μαΐου 2024 από The_Judas
infini Δημοσ. 18 Μαΐου 2024 Δημοσ. 18 Μαΐου 2024 τελικά οι προσυμπληρωμένες δηλώσεις είναι ελλειπείς: 1) Στον πίνακα Δ2 στο 1 δεν έχουν συμπληρώσει τα εισοδήματα απο καταστήματα ή κατοικίες ενώ είναι προσυμπληρωμένα στο Ε2. 2) Στον πίνακα 5 λείπουν τα στοιχεία της κύριας κατοικίας. 1
mindreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2024 Δημοσ. 18 Μαΐου 2024 7 hours ago, infini said: τελικά οι προσυμπληρωμένες δηλώσεις είναι ελλειπείς: 1) Στον πίνακα Δ2 στο 1 δεν έχουν συμπληρώσει τα εισοδήματα απο καταστήματα ή κατοικίες ενώ είναι προσυμπληρωμένα στο Ε2. 2) Στον πίνακα 5 λείπουν τα στοιχεία της κύριας κατοικίας. https://www.aftodioikisi.gr/oikonomia/alaloym-me-tis-forologikes-diloseis-polla-lathi-vlepoyn-oi-logistes/
The_Judas Δημοσ. 18 Μαΐου 2024 Δημοσ. 18 Μαΐου 2024 πολλα στοιχεια αργουν να εμφανιστουν απο τους αρμοδιους φορεις. αλλωστε η αυτοματη υποβολη θα γινει μαλλον προς τον Αυγουστο. εμενα τα εισοδηματα απο το ε2 μου τα εβγαλε κανονικα.
Kthulhou Δημοσ. 18 Μαΐου 2024 Δημοσ. 18 Μαΐου 2024 8 λεπτά πριν, The_Judas είπε η αυτοματη υποβολη θα γινει μαλλον προς τον Αυγουστο. 2 Ιουλίου λένε 9 ώρες πριν, infini είπε 2) Στον πίνακα 5 λείπουν τα στοιχεία της κύριας κατοικίας. τα επιβεβαιώνεις κ μπαίνουν
CptBill Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Συμφορουμιτες δωστε καμια ιδεα. Η συγκατοικος μου στη πρωτη δευτερουσα κατοικια θυμηθηκε, μετα απο ενα χρονο συγκατοικησης οτι θελει να φαινεται φορολογικα στο σπιτι που μενει. Το σπιτι ειναι ιδιοκτητο. Μπορω να δηλωσω φιλοξενουμενο σε δευτερουσα κατοικια? Θα σκεφτοσασταν καποιο αλλο τροπο ωστε να δηλωθει στο σπιτι?
tasanton Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 2 hours ago, CptBill said: Θα σκεφτοσασταν καποιο αλλο τροπο ωστε να δηλωθει στο σπιτι? Ναι, ένα λογιστή.
GREGORYMO Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 12 ώρες πριν, CptBill είπε Συμφορουμιτες δωστε καμια ιδεα. Η συγκατοικος μου στη πρωτη δευτερουσα κατοικια θυμηθηκε, μετα απο ενα χρονο συγκατοικησης οτι θελει να φαινεται φορολογικα στο σπιτι που μενει. Το σπιτι ειναι ιδιοκτητο. Μπορω να δηλωσω φιλοξενουμενο σε δευτερουσα κατοικια? Θα σκεφτοσασταν καποιο αλλο τροπο ωστε να δηλωθει στο σπιτι? Βέβαια μπορεί. Όπως ο λόγος πού το θυμήθηκε, ποιός είναι? Ότι πρέπει να δηλώσει κάπου ότι μένει η τυχόν επιδόμα?
theopan Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Μερικές εβδομάδες πριν είχα γράψει ότι μόνο τα "κορόιδα" και όσοι περιμένουν αξιόλογη επιστροφή σπεύδουν πρώτοι-πρώτοι να υποβάλλουν δήλωση. Οι υπόλοιποι περιμένουμε και ασχολούμαστε προς τη λήξη μόνο. Εισέπραξα και -περίπου- κήρυγμα περί "συνέπειας" αν θυμάμαι καλά. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τώρα οι "άπειροι" τι είχα υπόψη μου και τι εννοούσα ο "παλιός" 🤣 Επεξ/σία 23 Μαΐου 2024 από theopan 1
mindreader Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 20 minutes ago, theopan said: Μερικές εβδομάδες πριν είχα γράψει ότι μόνο τα "κορόιδα" και όσοι περιμένουν αξιόλογη επιστροφή σπεύδουν πρώτοι-πρώτοι να υποβάλλουν δήλωση. Οι υπόλοιποι περιμένουμε και ασχολούμαστε προς τη λήξη μόνο. Εισέπραξα και -περίπου- κήρυγμα περί "συνέπειας" αν θυμάμαι καλά. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τώρα οι "άπειροι" τι είχα υπόψη μου και τι εννοούσα ο "παλιός" 🤣 Εννοεις, περι 'λαθων' που υπαρχουν καθε χρονο στα στοιχεια των δηλωσεων, απο το ιδιο το συστημα; 1
GREGORYMO Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 40 λεπτά πριν, mindreader είπε Εννοεις, περι 'λαθων' που υπαρχουν καθε χρονο στα στοιχεια των δηλωσεων, απο το ιδιο το συστημα; Προφανώς 2
CptBill Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 5 hours ago, GREGORYMO said: Βέβαια μπορεί. Όπως ο λόγος πού το θυμήθηκε, ποιός είναι? Ότι πρέπει να δηλώσει κάπου ότι μένει η τυχόν επιδόμα? Thanks GREGORYMO Εαν αποφασιζα να ανοιξω thread για τη συγκατοικο μου, θα επεφτε το insomnia. Ειναι λιγο περιεργη για να το θεσω σεμνα. Θα τη ρωτησω διακριτικα γιατι θελει κατι τετοιο πλεον.
infini Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Πέρυσι ο λογιστής μου δήλωσε στον πίνακα 7 στις δαπάνες αγοράς αγαθών και παροχής υπηρεσιών αρκετά μικρότερο ποσό από αυτό που είχε προσυμπληρωθεί στην ενημέρωση εισοδημάτων-δαπανών. Θα πρέπει να περιμένω ειδοποίηση από την εφορία;
panosss567 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 1 hour ago, infini said: Πέρυσι ο λογιστής μου δήλωσε στον πίνακα 7 στις δαπάνες αγοράς αγαθών και παροχής υπηρεσιών αρκετά μικρότερο ποσό από αυτό που είχε προσυμπληρωθεί στην ενημέρωση εισοδημάτων-δαπανών. Θα πρέπει να περιμένω ειδοποίηση από την εφορία; Το κάνω κάθε χρόνο, δεν με έχει ενοχλήσει κανείς.
GREGORYMO Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, panosss567 είπε Το κάνω κάθε χρόνο, δεν με έχει ενοχλήσει κανείς. Τι εννοείς κάθε χρόνο? 2 χρόνια ισχύει αυτό !!! 2 ώρες πριν, infini είπε Πέρυσι ο λογιστής μου δήλωσε στον πίνακα 7 στις δαπάνες αγοράς αγαθών και παροχής υπηρεσιών αρκετά μικρότερο ποσό από αυτό που είχε προσυμπληρωθεί στην ενημέρωση εισοδημάτων-δαπανών. Θα πρέπει να περιμένω ειδοποίηση από την εφορία; Αν συμβεί κάτι, θα γίνει στα 5 χρόνια που παραγράφεται το αδίκημα. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2024 από GREGORYMO Συμπληρώμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα