Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 870
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τελικά οι προσυμπληρωμένες δηλώσεις είναι ελλειπείς:

1) Στον πίνακα Δ2 στο 1 δεν έχουν συμπληρώσει τα εισοδήματα απο καταστήματα ή κατοικίες ενώ είναι προσυμπληρωμένα στο Ε2.
2) Στον πίνακα 5 λείπουν τα στοιχεία της κύριας κατοικίας.

• Like 1
Δημοσ.
7 hours ago, infini said:

τελικά οι προσυμπληρωμένες δηλώσεις είναι ελλειπείς:

1) Στον πίνακα Δ2 στο 1 δεν έχουν συμπληρώσει τα εισοδήματα απο καταστήματα ή κατοικίες ενώ είναι προσυμπληρωμένα στο Ε2.

https://www.aftodioikisi.gr/oikonomia/alaloym-me-tis-forologikes-diloseis-polla-lathi-vlepoyn-oi-logistes/

Δημοσ.

πολλα στοιχεια αργουν να εμφανιστουν απο τους αρμοδιους φορεις. αλλωστε η αυτοματη υποβολη θα γινει μαλλον προς τον Αυγουστο.

εμενα τα εισοδηματα απο το ε2 μου τα εβγαλε κανονικα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, The_Judas είπε

η αυτοματη υποβολη θα γινει μαλλον προς τον Αυγουστο.

2 Ιουλίου λένε

9 ώρες πριν, infini είπε

τα επιβεβαιώνεις κ μπαίνουν

Δημοσ.

Συμφορουμιτες δωστε καμια ιδεα.
Η συγκατοικος μου στη πρωτη δευτερουσα κατοικια θυμηθηκε, μετα απο ενα χρονο συγκατοικησης οτι θελει να φαινεται φορολογικα στο σπιτι που μενει. Το σπιτι ειναι ιδιοκτητο.

Μπορω να δηλωσω φιλοξενουμενο σε δευτερουσα κατοικια?

Θα σκεφτοσασταν καποιο αλλο τροπο ωστε να δηλωθει στο σπιτι?

Δημοσ.
2 hours ago, CptBill said:

Ναι, ένα λογιστή.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, CptBill είπε

Συμφορουμιτες δωστε καμια ιδεα.
Η συγκατοικος μου στη πρωτη δευτερουσα κατοικια θυμηθηκε, μετα απο ενα χρονο συγκατοικησης οτι θελει να φαινεται φορολογικα στο σπιτι που μενει. Το σπιτι ειναι ιδιοκτητο.

Μπορω να δηλωσω φιλοξενουμενο σε δευτερουσα κατοικια?

Βέβαια μπορεί.

Όπως ο λόγος πού το θυμήθηκε, ποιός είναι? Ότι πρέπει να δηλώσει κάπου ότι μένει η τυχόν επιδόμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικές εβδομάδες πριν είχα γράψει ότι μόνο τα "κορόιδα" και όσοι περιμένουν αξιόλογη επιστροφή σπεύδουν πρώτοι-πρώτοι να υποβάλλουν δήλωση. Οι υπόλοιποι περιμένουμε και ασχολούμαστε προς τη λήξη μόνο. Εισέπραξα και -περίπου-  κήρυγμα περί "συνέπειας" αν θυμάμαι καλά. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τώρα οι "άπειροι" τι είχα υπόψη μου και τι εννοούσα ο "παλιός" 🤣

Επεξ/σία από theopan
  • Like 1
Δημοσ.
20 minutes ago, theopan said:

Μερικές εβδομάδες πριν είχα γράψει ότι μόνο τα "κορόιδα" και όσοι περιμένουν αξιόλογη επιστροφή σπεύδουν πρώτοι-πρώτοι να υποβάλλουν δήλωση. Οι υπόλοιποι περιμένουμε και ασχολούμαστε προς τη λήξη μόνο. Εισέπραξα και -περίπου-  κήρυγμα περί "συνέπειας" αν θυμάμαι καλά. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τώρα οι "άπειροι" τι είχα υπόψη μου και τι εννοούσα ο "παλιός" 🤣

Εννοεις, περι 'λαθων' που υπαρχουν καθε χρονο στα στοιχεια των δηλωσεων, απο το ιδιο το συστημα;

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, mindreader είπε

Εννοεις, περι 'λαθων' που υπαρχουν καθε χρονο στα στοιχεια των δηλωσεων, απο το ιδιο το συστημα;

Προφανώς 

• Like 2
Δημοσ.
5 hours ago, GREGORYMO said:

Βέβαια μπορεί.

Όπως ο λόγος πού το θυμήθηκε, ποιός είναι? Ότι πρέπει να δηλώσει κάπου ότι μένει η τυχόν επιδόμα?

Thanks GREGORYMO
Εαν αποφασιζα να ανοιξω thread για τη συγκατοικο μου, θα επεφτε το insomnia. Ειναι λιγο περιεργη για να το θεσω σεμνα. Θα τη ρωτησω διακριτικα γιατι θελει κατι τετοιο πλεον.

Δημοσ.

Πέρυσι ο λογιστής μου δήλωσε στον πίνακα 7 στις δαπάνες αγοράς αγαθών και παροχής υπηρεσιών αρκετά μικρότερο ποσό από αυτό που είχε προσυμπληρωθεί στην ενημέρωση εισοδημάτων-δαπανών. Θα πρέπει να περιμένω ειδοποίηση από την εφορία;

Δημοσ.
1 hour ago, infini said:

Πέρυσι ο λογιστής μου δήλωσε στον πίνακα 7 στις δαπάνες αγοράς αγαθών και παροχής υπηρεσιών αρκετά μικρότερο ποσό από αυτό που είχε προσυμπληρωθεί στην ενημέρωση εισοδημάτων-δαπανών. Θα πρέπει να περιμένω ειδοποίηση από την εφορία;

Το κάνω κάθε χρόνο, δεν με έχει ενοχλήσει κανείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, panosss567 είπε

Το κάνω κάθε χρόνο, δεν με έχει ενοχλήσει κανείς.

Τι εννοείς κάθε χρόνο?

2 χρόνια ισχύει αυτό !!!

2 ώρες πριν, infini είπε

Αν συμβεί κάτι, θα γίνει στα 5 χρόνια που παραγράφεται το αδίκημα.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...