famas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 53 λεπτά πριν, runner69 είπε Εχουμε ανοιξοι αιτημα για τροποποιητικη παλαιοτερου ετους στο ΤΜΗΜΑ Α1' - ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ απο τις αρχες Οκτωβρη και ακομα το εχουν σε επεξεργασια (πανω από μηνα). Εχει ξανασυμβει κατι τετοιο σε αλλον; Παλιοτερα σε μια εβδομαδα τα ειχαν υλοιποιησει. Τωρα εχουν περασει 5 εβδομαδες και ακομα στην αναμονη... Από Αύγουστο που υπέβαλα τροποποιητική για εισοδήματα 2003 μόλις σήμερα μου έβγαλαν το εκκαθαριστικό. 1
runner69 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 38 λεπτά πριν, famas είπε Από Αύγουστο που υπέβαλα τροποποιητική για εισοδήματα 2003 μόλις σήμερα μου έβγαλαν το εκκαθαριστικό. Ωωωω ρε συ, τοσος λιγος κοσμος εχει μεινει και εκαναν τοσο καιρο; Τους ειχες στειλει στο ενδιαμεσο μηνυμα επικοινωνιας για "υπενθυμιση" ; Αν και θα τα βλεπουν τα pending αιτήματα , δεν εχει νοημα αυτο, απλα επειδη φτασαμε μεσα Νοεμβρη και ακομα αναμενουμε. Φετος πρεπει να εκαναν αναδιοργανωσεις γιατι αλλαξαν-συγχωνευσαν τμηματα.
famas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 4 λεπτά πριν, runner69 είπε Ωωωω ρε συ, τοσος λιγος κοσμος εχει μεινει και εκαναν τοσο καιρο; Τους ειχες στειλει στο ενδιαμεσο μηνυμα επικοινωνιας για "υπενθυμιση" ; Αν και θα τα βλεπουν τα pending αιτήματα , δεν εχει νοημα αυτο, απλα επειδη φτασαμε μεσα Νοεμβρη και ακομα αναμενουμε. Φετος πρεπει να εκαναν αναδιοργανωσεις γιατι αλλαξαν-συγχωνευσαν τμηματα. Τα πρώτα δύο αιτήματα για τροποποιητική περασμένων ετών τα εκκαθάρισαν πολύ γρήγορα (2-3 μέρες), το τελευταίο αίτημα το είχα ξεχάσει κι εγώ...
infini Δημοσ. Σάββατο στις 10:37 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:37 μμ Γνωρίζει κάποιος πόσο είναι η προσαύξηση σε περίπτωση καθυστέρησης δόσης φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ;
fitsoulas2024 Δημοσ. Σάββατο στις 11:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:05 μμ 27 λεπτά πριν, infini είπε Γνωρίζει κάποιος πόσο είναι η προσαύξηση σε περίπτωση καθυστέρησης δόσης φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ; Κατι λεπτα του ευρω ανα μερα.
panosno1com Δημοσ. χθες στις 01:09 πμ Δημοσ. χθες στις 01:09 πμ Αν παντρευτείς εντος του 12ου , την επομενη χρονια (2025)λογικα το βλεπει αυτοματα ετσι? Και σε πιανει ολη τη χρονια (το 2024) ή με κάποιο τροπο δηλωνεις οτι ησουν αγαμος 11 μηνες και εγγαμος 1 ? 😜
The_Judas Δημοσ. χθες στις 10:15 πμ Δημοσ. χθες στις 10:15 πμ 9 ώρες πριν, panosno1com είπε Αν παντρευτείς εντος του 12ου , την επομενη χρονια (2025)λογικα το βλεπει αυτοματα ετσι? Και σε πιανει ολη τη χρονια (το 2024) ή με κάποιο τροπο δηλωνεις οτι ησουν αγαμος 11 μηνες και εγγαμος 1 ? 😜 εγω παντρευτηκα 30/12 και με υποχρεωνε το συστημα να κανω κοινη δηλωση για ολο το ετος! 1
airtrelomike13 Δημοσ. χθες στις 10:42 πμ Δημοσ. χθες στις 10:42 πμ Καλησπέρα Στη Φετινή φορολογική δήλωση έβγαλε στις πληροφορίες ότι υπάρχουν αναδρομικά με έτος αναφοράς 2022. Θα πρέπει να πάει κάποιος στο 2022 και να κάνει τροποποιητική ή στο 2023?
runner69 Δημοσ. χθες στις 04:07 μμ Δημοσ. χθες στις 04:07 μμ 5 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Καλησπέρα Στη Φετινή φορολογική δήλωση έβγαλε στις πληροφορίες ότι υπάρχουν αναδρομικά με έτος αναφοράς 2022. Θα πρέπει να πάει κάποιος στο 2022 και να κάνει τροποποιητική ή στο 2023? Τροποποιητικη το 23 που αφορουν το εισοδημα του 22. 1
Krusty Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Στις 11/11/2024 στις 5:18 ΜΜ, runner69 είπε Εχουμε ανοιξοι αιτημα για τροποποιητικη παλαιοτερου ετους στο ΤΜΗΜΑ Α1' - ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ απο τις αρχες Οκτωβρη και ακομα το εχουν σε επεξεργασια (πανω από μηνα). Εχει ξανασυμβει κατι τετοιο σε αλλον; Παλιοτερα σε μια εβδομαδα τα ειχαν υλοιποιησει. Τωρα εχουν περασει 5 εβδομαδες και ακομα στην αναμονη... Και εμένα είχαν αργήσει πάνω από 10 μέρες για ένα κληρονομικό θέμα. Συνήθως μου απαντούσαν στα αιτήματα σε 1-2 μέρες. Απόσο κατάλαβα το αγνόησαν τελείως το αίτημα μου ή άλλαξε ο υπάλληλος. Πάτησα νέο αίτημα που ήταν όμως συνέχεια στο νούμερο του παλιού. Στο νέο αίτημα απλώς τους έκανα υπενθύμηση και ρωτούσα πότε θα λάβω απάντηση. Σε 1-2 μέρες είχα το χαρτί που ζητούσα (Ε9 θανόντα). Η λογιστρια μου είπε οτι αν αργούν πολύ στα αιτήματα, τους παίρνει τηλέφωνο να δει τί γίνεται. Πάντως με τα εκκαθαριστικά των θανόντων ασχολούνται από τον Νοέμβριο, που δεν έχουν και πολύ κόσμο. Κάτι μήνες έχει που την υποβάλλαμε την φορολογική δήλωση θανόντα με αίτημα και πριν τρεις περίπου εβδομάδες πήραμε το εκκαθαριστικό. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Krusty
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα