Προς το περιεχόμενο

Σκουπες stick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 10/12/2024 στις 9:57 ΜΜ, Tzini_Gr είπε

καλησπερα σε ολους

ειμαι σε αναζητηση στικ σκουπας για αντικατασταση της κανονικης που εχουμε

σπιτι 90τμ με ενα παιδι 1.5 ετων

τριχες πατωμα λογω γυναικας...

ψαχνω κατι vfm και δεν θελω να δωσω πανω απο 180€ (απο σκρουτζομαγαζο)

θα ηθελα χωρις καλωδιο, με αποσπομενη μπαταρια για αντικατασταση οταν χρειαστει.

να ρουφα τριχες ψιζουλα και χαλια

εχετε κατι να προτεινετς απο εμπιρεια; 

σας ευχαριστω!

Και εγώ θα σου προτείνω την Proscenic P13

Δημοσ.

ελαβα μια δωροεπιταγη για πλαισιο για 100€

εχετε να προτεινετε καμια μεχρι 250€ στν συγκεκριμενη αλυσιδα? (150€ να βαλω εγω + 100€ απο δωροεπιταγη) ή θα αι στην ουσια το ιδιο απτο να επαιρνα απο σκρουτζ μικροτερης κλασσης;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε

ελαβα μια δωροεπιταγη για πλαισιο για 100€

εχετε να προτεινετε καμια μεχρι 250€ στν συγκεκριμενη αλυσιδα? (150€ να βαλω εγω + 100€ απο δωροεπιταγη) ή θα αι στην ουσια το ιδιο απτο να επαιρνα απο σκρουτζ μικροτερης κλασσης;

Στο μόνο που μπορώ να σε βοηθήσω ειναι να σου πω να μην αγορασεις την Bosch Σκούπα Stick Επαναφ/μενη BCS711EXT Unlimited 7 απο το Πλαίσιο και γενικά. 

Δημοσ.
1 hour ago, dbrillis said:

Στο μόνο που μπορώ να σε βοηθήσω ειναι να σου πω να μην αγορασεις την Bosch Σκούπα Stick Επαναφ/μενη BCS711EXT Unlimited 7 απο το Πλαίσιο και γενικά. 

σε ευχαριστω για την συμβουλη σου! θα το χω υποψη μ!

Δημοσ.
On 15/12/2024 at 11:01, dbrillis said:

Το λόγο δε μας λες! :P

Εγώ έχω την Bosch Unlimited 8 ProAnimal και πίνω νερό στ' όνομά της. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, Haldol said:

Την πήρα κι εγώ τις προάλλες για συμπλήρωμα της σκλάβας Roborock. Ψήνομαι να πάρω και 2η μπαταρία αλλά πονάει λίγο η τιμή της. 😛

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Haldol είπε

Εχεις δικιο.

Τα ειδα γραψει εδω:

Ξεχασα να αναφερω οτι αγορασα μια μπαταρια 4mah Power Plus η οποια κανει διαφορα στην αποδοση της σκουπας.
Επισης θελω να προσθεσω οτι η τουλαχιστον η Unlimited 7 που εχω ειναι βαρια ψηλα, και δεν με βολευει καθολου (μιας και σκουπιζω εγω που την επελεξα, η γυναικα μου δεν θελει ουτε να την βλεπει).
Τελος νιωθω οτι θα σπασει σχετικα συντομα εδω:
image.png.4d01b5240b1dde35ef0c815621b184f4.png

Y.Γ. Δεν την συνιστω κυριως για τα λεφτα που κοστιζει. Οχι οτι απαραιτητα ειναι κακη σκουπα.

Επεξ/σία από dbrillis
Δημοσ.
4 minutes ago, Thresh said:

Την πήρα κι εγώ τις προάλλες για συμπλήρωμα της σκλάβας Roborock. Ψήνομαι να πάρω και 2η μπαταρία αλλά πονάει λίγο η τιμή της. 😛

Σ' αυτό είμαι τυχερός, έχω μία έξτρα 5-άρα από το δράπανο (απ' τους βασικούς λόγους που διάλεξα τη Bosch), συν αυτόνομο φορτιστή. Αλλά ναι, οι μπαταρίες τσούζουν ένα κλικ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αν αγορασεις μπαταρια προτεινω μονο την power plus.
Οπως θα δεις εχω αρκετες μπαταριες, η 5.0 Ah εχει αρκετο βαρος, η 4.0 Ah δεν ειναι τοσο βαρια και για καποιο λογο δινει ενα boost στην αποδοση της σκουπας.

Spoiler

image.jpeg.bbed885a9796bf75ebfe572e58b15fcd.jpeg

Επεξ/σία από dbrillis
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...