Joshua21 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 9 hours ago, Liverpool89 said: 300€ απαλλαγη και 2000€ μαξ επισκευη στην HD. Τετοια σημαδια οχι δεν εχω. Οπότε και να είχες μόνο σε μια πλευρά τέτοια σημάδια, μάλλον το μεγαλύτερο ποσοστό της ζημιάς θα το πλήρωνες από την τσέπη σου. 7 hours ago, agnostos13 said: Ας πούμε ναί… Μας κάνει ως πιθανό σενάριο. Τότε ας πούμε πως η ασφαλιστική σου θα σου απαντούσε πως αυτά είναι 4 διαφορετικές ζημιές, συνεπώς για την κάθε μία θα πληρώσεις εσύ από την τσέπη σου τα πρώτα 300 ή 500 ή 1000 ή όσο είναι η απαλλαγή... 1
zourman1981 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Πριν κάνεις συμβόλαιο μαζί τους θα σου ζητήσουν βίντεο και φώτο όπου θα φαίνεται ξεκάθαρα η κατάσταση του οχήματος. (Ενδεχόμενος να στο στο ζητάνε και σε κάθε ανανέωση) Αν μπορέσεις να αποδείξεις μετά τον τρόπο που έγιναν οι ζημιές θα σε καλύψει αφού στην τελική εσύ πληρώνεις... Εννοείται ότι θα σε υποχρεώσει να πας και σε δικό τους μάστορα για ευνόητους λογους
agnostos13 Δημοσ. 26 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου Στις 24/4/2024 στις 9:06 ΜΜ, zourman1981 είπε Πριν κάνεις συμβόλαιο μαζί τους θα σου ζητήσουν βίντεο και φώτο όπου θα φαίνεται ξεκάθαρα η κατάσταση του οχήματος. (Ενδεχόμενος να στο στο ζητάνε και σε κάθε ανανέωση) Αν μπορέσεις να αποδείξεις μετά τον τρόπο που έγιναν οι ζημιές θα σε καλύψει αφού στην τελική εσύ πληρώνεις... Εννοείται ότι θα σε υποχρεώσει να πας και σε δικό τους μάστορα για ευνόητους λογους Το συμβόλαιο υπάρχει ήδη. Οι επισκευές είναι το θέμα.
LabrakisG1992 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Γιατι δεν μας λες εξαρχης: Εχω ενα αμαξι χτυπημενο απο δεκα μεριες απο πριν κανω μικτη, και τωρα που εκανα την μικτη θελω να μου το φτιαξουν αυτοι τσαμπα. Υπαρχει τροπος? Αντ'αυτού μας περνας για χαζούς πηγαινοντας γυρω γυρω, αλλα περιμενεις να σε βοηθησει καποιος. 6
andreaspA Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Στις 22/4/2024 στις 11:01 ΠΜ, agnostos13 είπε Σε περίπτωση μικτής ασφάλειας γνωρίζει κανείς αν το όχημα έχει μικροχτυπήματα γύρω-γύρω μπορεί να καλυφθεί το σύνολο της ζημιάς από την ασφαλιστική; Τους περνας για γιδιβοσκους που κατεβηκαν χτες απο το βουνο ? Την μυριζουν την ζημια απο την πορτα. Απο το κουφωμα. Πριν μπει μεσα στο γραφειο. 1
agnostos13 Δημοσ. 27 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Γιατι δεν μας λες εξαρχης: Εχω ενα αμαξι χτυπημενο απο δεκα μεριες απο πριν κανω μικτη, και τωρα που εκανα την μικτη θελω να μου το φτιαξουν αυτοι τσαμπα. Υπαρχει τροπος? Αντ'αυτού μας περνας για χαζούς πηγαινοντας γυρω γυρω, αλλα περιμενεις να σε βοηθησει καποιος. Η ουσία είναι αν θα καλύψουν τη ζημιά και με ποιούς όρους και όχι το σενάριο που θα φτιάξει ο καθένας με το μυαλό του. Γι αυτό και ρωτάω μήπως έχει κανείς σχετική εμπειρία. Επεξ/σία 27 Απριλίου από agnostos13
achilles_g_ Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 7 ώρες πριν, agnostos13 είπε Η ουσία είναι αν θα καλύψουν τη ζημιά και με ποιούς όρους και όχι το σενάριο που θα φτιάξει ο καθένας με το μυαλό του. Γι αυτό και ρωτάω μήπως έχει κανείς σχετική εμπειρία. Το σενάριο εσύ το έχεις φτιάξει στο μυαλό σου. Εμείς στα λέμε αλλά....
agnostos13 Δημοσ. 28 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 23 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Το σενάριο εσύ το έχεις φτιάξει στο μυαλό σου. Εμείς στα λέμε αλλά.... Ο καθένας μπορεί να φτιάξει το δικό του σενάριο. Δεν έχει σημασία. Τη λογική πίσω από την κάλυψη της μικτής προσπαθώ να καταλάβω (στην πράξη) για να δω αν έχει νόημα να τη πληρώνεις και αν σε καλύπτει πέρα από το κλασικό: Τράκαρα κάποιον, φταίω αλλά θα φτιάξω και το αμάξι μου.
Nabuko Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 39 λεπτά πριν, agnostos13 είπε για να δω αν έχει νόημα να τη πληρώνεις Πόσα δίνεις και τι απαλλαγή έχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα