zool82 Δημοσ. 27 Απριλίου Share Δημοσ. 27 Απριλίου εγω που εχω το cosmote tv me δορυφορικο πιατο δεν μπορω να το βρω...!!!καποια βοηθεια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 27 Απριλίου Share Δημοσ. 27 Απριλίου 10 λεπτά πριν, zool82 είπε εγω που εχω το cosmote tv me δορυφορικο πιατο δεν μπορω να το βρω...!!!καποια βοηθεια??? Εχεις κανονικα τις online υπηρεσιες? Εγω εφυγα απο δορυφορικο πριν 2-3 χρονια γιατι εκοψαν το replay tv και γενικα τις on demand υπηρεσιες. Στο android box τα εχει ολα το μονο που χανεις ειναι την εγγραφη με τον pvr δεκτη που δινουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zool82 Δημοσ. 27 Απριλίου Share Δημοσ. 27 Απριλίου δεν εχει τιποτα. ο αδελφος μου που μπαινει μεσω app στην τηλεοραση τα εχει ολα...!!! 36 λεπτά πριν, Arkin είπε Εχεις κανονικα τις online υπηρεσιες? Εγω εφυγα απο δορυφορικο πριν 2-3 χρονια γιατι εκοψαν το replay tv και γενικα τις on demand υπηρεσιες. Στο android box τα εχει ολα το μονο που χανεις ειναι την εγγραφη με τον pvr δεκτη που δινουν. δεν εχει τιποτα. ο αδελφος μου που μπαινει μεσω app στην τηλεοραση τα εχει ολα...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 27 Απριλίου Share Δημοσ. 27 Απριλίου 4 λεπτά πριν, zool82 είπε δεν εχει τιποτα. ο αδελφος μου που μπαινει μεσω app στην τηλεοραση τα εχει ολα...!!! δεν εχει τιποτα. ο αδελφος μου που μπαινει μεσω app στην τηλεοραση τα εχει ολα...!!! Οποτε ζητας αμεση αλλαγη σε android box θα εχεις πολυ καλυτερη εμπειρια. Το δορυφορικο εχει χρονια που ειναι παρα πολυ πισω απο το box. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek_pilot Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου Το δινουν στο μικρο πακετο της cosmote tv ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου 22 hours ago, greek_pilot said: Το δινουν στο μικρο πακετο της cosmote tv ? Δεν είναι διαθέσιμο στο entry pack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα