kyriakh Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου κανένα καλό ευκολο (έχω να μετατρέψω 109 αρχεία...φφφφφ....) Ουσιαστικά θέλω να μετατρέψω δύο τύπους: PNG κ JPG 11 λεπτά πριν, kyriakh είπε κανένα καλό ευκολο (έχω να μετατρέψω 109 αρχεία...φφφφφ....) Ουσιαστικά θέλω να μετατρέψω δύο τύπους: PNG κ JPG και IMG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, kyriakh είπε κανένα καλό ευκολο (έχω να μετατρέψω 109 αρχεία...φφφφφ....) Ουσιαστικά θέλω να μετατρέψω δύο τύπους: PNG κ JPG και IMG Από εικόνα σε PDF σαν κανονικό κείμενο γι αεπεξεργασία μετά ή δεν σε νοιάζει κάτι τέτοιο ;;; Ένας γρήγορος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις τον εικονικό εκτυπωτή Microsoft to pdf που υπάρχει στα Windows. Ουσιαστικά «εκτυπώνεις» την εικόνα σε ένα νέο αρχείο το οποίο είναι πλέον pdf ΑΛΛΑ αν η αρχική είναι κείμενο δεν μπορείς μετά να κάνεις αλλαγές ή προσθήκες. Επεξ/σία 21 Απριλίου από dpolal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου Το IrfanView υποστηρίζει μαζική μετατροπή (batch conversion), από οποιονδήποτε σε οποιονδήποτε τύπο εικόνας, (και) σε pdf. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 21 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2 ώρες πριν, accipio είπε σευχαριστώ, θα το δω για άλλα αρχεία τώρα βρήκα κάποιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crispy_mummy Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου Αξίζει να σημειωθεί πως αν είσαι σε Linux είναι απίστευτα εύκολο. Απλά ανοίγεις ένα terminal στο directory που έχεις τα αρχεία και χρησιμοποιείς την εντολή convert από του πακέτου imagemagick. convert *.png image.pdf Το imagemagick είναι διαθέσιμο και για Windows. Δεν είμαι όμως σίγουρος πώς μπορείς να το τρέξεις από το τερματικό καθώς έχω να αγγίξω Windows χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα