Προς το περιεχόμενο

Cosmote tv performance in Google Chromecast

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω στην κατοχή μου 2 συσκευές Chromecast with Google TV 4K, συνδεδεμένες σε LG τηλεοράσεις, στις οποίες εχω εγκαταστήσει το app της Cosmote tv. Ο λόγος που θέω την Cosmote tv μέσω Chromecast είναι επειδή στο menu navigation τρέχει πολύ πιο γρήγορα και smoothly σε σχέση με το native app απο το LG Store.

Το πρόβλημα μου είναι ότι η εικόνα κάνει πολλά σπασίματα (και στα 2 Chromecast) όταν βλέπω περιεχόμενο της Cosmote tv. Η εικόνα δεν είναι καθόλου smooth, είναι σαν να χάνει καρέ.

Άλλες εφραμογές μέσω chromecast (netflix, stremio) παίζουν μια χαρά και η σύνδεσή μου στο internet είναι υπέραρκετη. Όταν τρέχω τα native apps της Cosmote tv απευθείας από τις tv η εικόνα είναι επίσης μια χαρά.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει καμία ρύθμιση ή κάτι άλλο προφανές που μπορεί να χάνω? Με το ίδιο chromecast σε άλλη tv νομίζω δεν είχα τέτοιο θέμα, αλλά δεν παίρνω κι όρκο. Έχω δοκιμάσει αρκετές ρυθμίσεις εικόνας στο Web OS της LG.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν σου έχει φτιάξει η εικόνα τώρα τελευταία από την εφαρμογή της Cosmote TV σε smart TV  ή Android Box, αλλά υπήρξαν θέματα σε περιοχές της Αθήνας που είχαν στραγγαλίσει την ποιότητα του stream λόγω εργασιών σε καμπίνες της Nova που παίρνει σήμα η Cosmote.

Μετά από ατελείωτα τηλεφωνήματα, emails και παράπονα, η ποιότητα του stream ήρθε στα φυσιολογικά επίπεδα εδώ και 10 μέρες περίπου.

Καθημερινά και για 3 εβδομάδες περίπου, ολο το πακέτο της Cosmote TV σε Google TV και Android Box είχε θέματα με την ποιότητα. Με ενέσεις να δεις σε 1080p, τις περισσότερες φορές η ποιότητα ήταν σε 576p (DVD quality), δες φωτό.

9da0df84008371e73493ec4765eba70a.jpg

IMG_0344.JPG

Δημοσ.

Θεωρητικά η ποιότητα με την οποία παίρνω το stream είναι μια χαρά, 1080p κλπ κλπ. 

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω μια τηλεόραση smart στο χωριό (Google tv). Αν κατεβάσω εκεί το app της cosmote και βάλω τους κωδικούς θα μπορώ να δω κάνα ματσάκι μετά την ελαιοσυγκομιδη?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, tiganitos είπε

Έχω μια τηλεόραση smart στο χωριό (Google tv). Αν κατεβάσω εκεί το app της cosmote και βάλω τους κωδικούς θα μπορώ να δω κάνα ματσάκι μετά την ελαιοσυγκομιδη?

Ναι φυσικά, έχεις το δικαίωμα να εγκαταστήσεις το app μέχρι σε 10 συσκευές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...