thelos257 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Καλησπερα σας στον υπολογιστη μου με τα ακολουθα χαρακτηριστικα: Intel Core i3 7100 8GB RAM ASROCK H110M-G/M2 οταν εκανα εγκατασταση το malwarebytes το οποιο το εσβησα φυσικα τωρα αλλα το μπαχαλο παραμενει. Στο uTorrent 2.2.1 δεν τρεχει σαν εγκατασταση στον υπολογιστη μου αλλα σαν portable !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πως ειναι δυνατον αυτο ; Στις προσθετοαφαιρεση προγραμματων δεν το βρισκω ουτε το βλεπω καθολου. Ενα αλλο προβλημα που δημιουργηθηκε ηταν να ειναι καπως αργος ο υπολογιστης γενικοτερα.
greekfragma Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 πόσο καιρό έχεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση στον υπολογιστή;
hawkpilot Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 15 minutes ago, thelos257 said: Καλησπερα σας στον υπολογιστη μου με τα ακολουθα χαρακτηριστικα: Intel Core i3 7100 8GB RAM ASROCK H110M-G/M2 οταν εκανα εγκατασταση το malwarebytes το οποιο το εσβησα φυσικα τωρα αλλα το μπαχαλο παραμενει. Στο uTorrent 2.2.1 δεν τρεχει σαν εγκατασταση στον υπολογιστη μου αλλα σαν portable !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πως ειναι δυνατον αυτο ; Στις προσθετοαφαιρεση προγραμματων δεν το βρισκω ουτε το βλεπω καθολου. Ενα αλλο προβλημα που δημιουργηθηκε ηταν να ειναι καπως αργος ο υπολογιστης γενικοτερα. Θες να γίνεις πιο αναλυτικός? Για ποιό μπάχαλο μιλάς? Τι ακριβώς σου βρήκε το malwarebytes?
thelos257 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Μόλις τώρα, hawkpilot είπε Θες να γίνεις πιο αναλυτικός? Για ποιό μπάχαλο μιλάς? Τι ακριβώς σου βρήκε το malwarebytes? Καλησπερα μου βρηκε και μου διαγραψε διαφορα αρχεια που τα βρηκε ως ιους και καποια αρχεια των windows 10 pro. τα εκανα επαναφορα ομως διχως αποτελεσμα. το υτορρεντ τρεχει σαν portable application τωρα και οχι σαν εγκαταστημενο οντως στον υπολογιστη μου. 3 λεπτά πριν, greekfragma είπε πόσο καιρό έχεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση στον υπολογιστή; Τον Νοεμβριο εκανα που του εβαλα 1ΤΒ SSD.
hawkpilot Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, thelos257 said: Καλησπερα μου βρηκε και μου διαγραψε διαφορα αρχεια που τα βρηκε ως ιους και καποια αρχεια των windows 10 pro. τα εκανα επαναφορα ομως διχως αποτελεσμα. το υτορρεντ τρεχει σαν portable application τωρα και οχι σαν εγκαταστημενο οντως στον υπολογιστη μου. Εννοείς ότι σου έσβησε και αρχεία του λειτουργικού? Δύσκολο να έχει κάνει κάτι τέτοιο εκτός κι αν τα windows δεν είναι αυθεντικά. Άνοιξε ένα administrative command prompt και εκτέλεσε sfc /scannow Κάνε επανεγκατάσταση στο utorrent. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2024 από hawkpilot
thelos257 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Μόλις τώρα, hawkpilot είπε Εννοείς ότι σου έσβησε και αρχεία του λειτουργικού? Δύσκολο να έχει κάνει κάτι τέτοιο εκτός κι αν τα windows δεν είναι αυθεμτικά. Άνοιξε ένα administrative command prompt και εκτέλεσε sfc /scannow Κάνε επανεγκατάσταση στο utorrent. δεν γινεται επανεγκατασταση δυστοιχως. το τρεχει σαν portable λεμε. Και το παραξενο ειναι οτι αυτα τα αρχεια που βρισκονται εδω C:\Users\User\AppData\Roaming\uTorrent για το υτορρεντ εχουν προπροπροηγουμενες ρυθμσεις μεσα ισως γι αυτο ; https://mega.nz/file/8msT0ZZQ#BgsTZzID8dPVW0R16Vc6YZuj-9W4vr1YEPYhy0cGyA4
hawkpilot Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 3 minutes ago, thelos257 said: δεν γινεται επανεγκατασταση δυστοιχως. το τρεχει σαν portable λεμε. Και το παραξενο ειναι οτι αυτα τα αρχεια που βρισκονται εδω C:\Users\User\AppData\Roaming\uTorrent για το υτορρεντ εχουν προπροπροηγουμενες ρυθμσεις μεσα ισως γι αυτο ; https://mega.nz/file/8msT0ZZQ#BgsTZzID8dPVW0R16Vc6YZuj-9W4vr1YEPYhy0cGyA4 To utorrent αρέσκεται στο να εγκαθίσταται στο path C:\Users\User\AppData\Roaming. Αν το εγκαταστήσεις σαν administrator ίσως πάει στο program files. Έτρεξες το sfc? Έκανε κάποια διόρθωση στο λειτουργικό? 1
thelos257 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Microsoft Windows [Version 10.0.19045.4291] (c) Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. C:\Windows\system32>sfc /scannow Beginning system scan. This process will take some time. Beginning verification phase of system scan. Verification 100% complete. Windows Resource Protection did not find any integrity violations. C:\Windows\system32> 5 λεπτά πριν, hawkpilot είπε To utorrent αρέσκεται στο να εγκαθίσταται στο path C:\Users\User\AppData\Roaming. Αν το εγκαταστήσεις σαν administrator ίσως πάει στο program files. Έτρεξες το sfc? Έκανε κάποια διόρθωση στο λειτουργικό?
hawkpilot Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Το λειτουργικό φαίνεται εντάξει. Έγραψες ότι ο Η/Υ αργεί περισσότερο. Άνοιξε τον task manager, πήγαινε στις διεργασίες και δες αν κάποια χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή.
Ntinaras Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, thelos257 είπε Καλησπερα σας στον υπολογιστη μου με τα ακολουθα χαρακτηριστικα: Intel Core i3 7100 8GB RAM ASROCK H110M-G/M2 οταν εκανα εγκατασταση το malwarebytes το οποιο το εσβησα φυσικα τωρα αλλα το μπαχαλο παραμενει. Στο uTorrent 2.2.1 δεν τρεχει σαν εγκατασταση στον υπολογιστη μου αλλα σαν portable !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πως ειναι δυνατον αυτο ; Στις προσθετοαφαιρεση προγραμματων δεν το βρισκω ουτε το βλεπω καθολου. Ενα αλλο προβλημα που δημιουργηθηκε ηταν να ειναι καπως αργος ο υπολογιστης γενικοτερα. Πετα το Utorrent και βαλε το qbittorent. 9
thelos257 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Πετα το Utorrent και βαλε το qbittorent. Και τα αρχεια μου πως θα τα μεταφερω εκει περα ολα για να ξεκινησει ο διαμοιρασμος ;
Ntinaras Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 30 λεπτά πριν, thelos257 είπε Και τα αρχεια μου πως θα τα μεταφερω εκει περα ολα για να ξεκινησει ο διαμοιρασμος ; Ο,τι εκανες με το μtorrent θα κανεις και με το qbitorrent. Θα βαλεις το path που ειναι κατεβασμενα στις ρυθμισεις download του qbitorrent. 1
hawkpilot Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 3 hours ago, thelos257 said: Και τα αρχεια μου πως θα τα μεταφερω εκει περα ολα για να ξεκινησει ο διαμοιρασμος ; Κατ' αρχήν μάλλον ο Η/Υ σου χρειάζεται περισσότερη μνήμη RAM. Δεύτερον, άνοιξε τις υπηρεσίες και σταμάτα το windows search. Τρίτον, απενεργοποίησε την αναζήτηση των windows μέσω της task bar (κάνε δεξί κλικ στη μπάρα, επέλεξε ρυθμίσεις και κρύψε την αναζήτηση). Τέταρτον, κλείσε το teamviewer. Δες αν βελτιώθηκε η χρήση των επεξεργαστή/μνήμης και αν ο Η/Υ έχει επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα ανταπόκρισης. Δες επίσης πόση χρήση γίνεται στο δίσκο.
BLiTzER Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 5 ώρες πριν, Ntinaras είπε Πετα το Utorrent και βαλε το qbittorent. Αυτό. Δεν είναι θέμα προτίμησης. Το utorrent πάει παρεάκι με διάφορα adware/malware. 1
Hacker?pcs Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, BLiTzER said: Αυτό. Δεν είναι θέμα προτίμησης. Το utorrent πάει παρεάκι με διάφορα adware/malware. Οι εκδόσεις 2.0.4 και 2.2.1 όχι αλλά όντως θέλουν απόσυρση, πλέον είναι πάνω από 10 χρονών, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην χρησιμοποιεί κάποιος το qBittorent Παράδειγμα το δικό μου qbit, 5,5 χιλιάδες torrent και πολλά TB seeding και τρώει ελάχιστα Επεξ/σία 20 Απριλίου 2024 από Hacker?pcs 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα