Προς το περιεχόμενο

Mobile HDD - Disconnect..

Perris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν USB2IDE 3.5 '' HDD External Case Mobile HDD και έναν δίσκο της western digital. Έχει δοκιμαστεί τόσο σε win2000 και usb 2.0 όσο και σε win98se και usb 1.1. Λειτουργεί μια χαρά. Απλά ορισμένες φορές μου κάνει κάτι απρόβλεπτα disconnect που δεν ξέρω πού οφείλονται.

Το χει κάνει και στα δύο λειτουργικά, οπότε μάλλον δεν φταίει το λειτουργικό. Υποψιάζομαι μήπως φταίει η άνοδος της θερμοκρασίας μέσα στο κουτί.. Δεν έχει κάποιον ανεμιστήρα αυτό το κουτί και λογικό είναι να χτυπάει μεγάλες θερμοκρασίες. Μήπως μετά από κάποια θερμοκρασία κλείνει αυτόματα η σύνδεση για ασφάλεια; Έχετε καμιά άλλη ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Για παράδειγμα έκανα συμπίεση με το virtual dub και μου κανε disconnect... Άλλη φορά έπαιξε κανονικά ολόκληρη ταινία divx χωρίς να αποσυνδεθεί.

Δημοσ.

Από θερμοκρασία λίγο δύσκολο, αφού είναι mobile. Επίσης να έχει αυτόματο σύστημα, πάλι σχεδόν απίθανο. Όταν κάνει disconnect εσύ πως τον επαναφέρεις; Κάνεις restart;

Δημοσ.

Όταν κάνει disconnect, κλείνω το διακόπτη που έχει απο πίσω και δοκιμάζω να τον ξανανοίξω. Μερικές φορές το "βλέπει", άλλες φορές πρέπει να περιμένω λίγο και να τον ξαναανοιγοκλείσω για να το δει. Έχει τύχει να κάνω restart και να μην τον βρει..

Θα δοκιμάσω το patch που λέει ο sam235.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...