George_housi241 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Καλησπέρα σας , θα ήθελα να σας ρωτήσω τι ζωύφιο είναι αυτό είναι επικίνδυνο? Ανησυχώ λίγο γτ είναι παντού αυτά εμφανίζονται τα σκοτώνω με σπρει και εκεί πάλι εμφανίζονται, ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
scullyist Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Ονίσκος καθόλου επικίνδυνο και κακώς τα σκοτώνεις https://www.e-storieskritis.gr/2021/07/blog-post_6.html http://www.anthanassa.gr/ellhnika/arthra/arthra_anthanassa.aspx?id=141 Επεξ/σία 20 Απριλίου 2024 από scullyist 4
Nabuko Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 2 ώρες πριν, George_housi241 είπε τα σκοτώνω με σπρει Τι σου έκαναν τα κακόμοιρα? Ρώτα πρώτα και μετά δράσε 2
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Πόσο φοβιτσιάρηδες είσαστε βρε παιδιά; Τα σπρέι που έχεις καταναλώσει πιο επικίνδυνα είναι. 2
cumulus Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Παρότι δεν είμαι φιλόζωος ούτε 1% θεωρώ ότι δεν πρέπει να σκοτώνουμε ότι δεν μας ενοχλεί.Δεν ξέρω βέβαια αν τα έχεις μέσα στο σπίτι. 14 minutes ago, Ukforthemoment said: Πόσο φοβιτσιάρηδες είσαστε βρε παιδιά; Τα σπρέι που έχεις καταναλώσει πιο επικίνδυνα είναι. Έψαχνα κάποτε,πως να φορτίσω την μπαταρία του αυτοκινητου. Βρήκα λοιπόν ένα τύπο που έλεγε ότι όταν φορτίσεις την μπαταρία μέσα στο σπίτι προκαλούνται αναθυμιάσεις που είναι καρκινογόνες,οποτε η συμβουλή του ήταν να τη φορτίσεις την μπαταρία σε εξωτερικό χρόνο και για να περάσει η ώρα κάνεις και ένα πακέτο τσιγάρο!!! Τον φόβισαν οι αναθυμιάσεις, αλλα το τσιγάρο του φαινόταν υγιεινο 2 1
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 32 λεπτά πριν, cumulus είπε Παρότι δεν είμαι φιλόζωος ούτε 1% θεωρώ ότι δεν πρέπει να σκοτώνουμε ότι δεν μας ενοχλεί.Δεν ξέρω βέβαια αν τα έχεις μέσα στο σπίτι. Έψαχνα κάποτε,πως να φορτίσω την μπαταρία του αυτοκινητου. Βρήκα λοιπόν ένα τύπο που έλεγε ότι όταν φορτίσεις την μπαταρία μέσα στο σπίτι προκαλούνται αναθυμιάσεις που είναι καρκινογόνες,οποτε η συμβουλή του ήταν να τη φορτίσεις την μπαταρία σε εξωτερικό χρόνο και για να περάσει η ώρα κάνεις και ένα πακέτο τσιγάρο!!! Τον φόβισαν οι αναθυμιάσεις, αλλα το τσιγάρο του φαινόταν υγιεινο Και να σκεφτείς ότι οι αναθυμιάσεις εκτός απο τοξικές ειναι και ευφλεκτες .
gorge18 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Αυτά τα ζωύφια όταν είμασταν μικροί τα πειράζαμε για να γίνουν μπαλάκια και να παίζουμε ποδόσφαιρο με τα δάχτυλα μας. Good old days! Επεξ/σία 20 Απριλίου 2024 από gorge18 2
mariosnik_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Εγώ κάνω κάτι καλύτερο από το να τα σκοτώνω με τα ανθυγιεινά σπρέι των καπιταλιστικων εταιρειών. Τα πιάνω και τα τρώω. Πολλά θρεπτικά συστατικά, οικολογική μέθοδος αφού χορταίνεις εύκολα και δεν καταναλώνεις αλλά φαγητά, σουβλάκια πίτσες κτλ. 1 2
George_housi241 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Συγνώμη ρε παιδιά δεν ήξερα πραγματικά, με είχαν τσιμπησει κοριοι ακαρεα και τι σκατα ήταν και μου είχε πει εκείνος με την απολύμανση πιθανό να τα πήρες εκεί γύρω στο σπίτι που είναι παλιό, πραγματικά δν ήξερα είχε γεμίσει ο τόπος με αυτά στην πόρτα απέξω όχι και ωραίο θέαμα
agrio.imeros Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 7 λεπτά πριν, George_housi241 είπε Συγνώμη ρε παιδιά δεν ήξερα πραγματικά, με είχαν τσιμπησει κοριοι ακαρεα και τι σκατα ήταν και μου είχε πει εκείνος με την απολύμανση πιθανό να τα πήρες εκεί γύρω στο σπίτι που είναι παλιό, πραγματικά δν ήξερα είχε γεμίσει ο τόπος με αυτά στην πόρτα απέξω όχι και ωραίο θέαμα Αυτές οι ¨μπαλίτσες¨ αγαπούν πολύ την υγρασία. Αυτό πρέπει να προσέξεις στο σπίτι σου... 1
SabotazNic Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Παρε k-othrine και ψεκασε περιμετρικα παραθυρα, πορτες, μπαλκονια, τοιχακια, τρυπες κτλ (μιας και δεν λες που τα βρισκεις). Ειχα το ιδιο θεμα στην Συρο και με αυτο ημουν οκ (θετικο οτι δεν εμπαιναν και μυγες, κουνουπια κτλ) 1 ώρα πριν, George_housi241 είπε Συγνώμη ρε παιδιά δεν ήξερα πραγματικά, με είχαν τσιμπησει κοριοι ακαρεα και τι σκατα ήταν και μου είχε πει εκείνος με την απολύμανση πιθανό να τα πήρες εκεί γύρω στο σπίτι που είναι παλιό, πραγματικά δν ήξερα είχε γεμίσει ο τόπος με αυτά στην πόρτα απέξω όχι και ωραίο θέαμα Ασε τους να λενε. Αν εχεις δεν σταματανε μετα.
gorge18 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 12 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Εγώ κάνω κάτι καλύτερο από το να τα σκοτώνω με τα ανθυγιεινά σπρέι των καπιταλιστικων εταιρειών. Τα πιάνω και τα τρώω. Πολλά θρεπτικά συστατικά, οικολογική μέθοδος αφού χορταίνεις εύκολα και δεν καταναλώνεις αλλά φαγητά, σουβλάκια πίτσες κτλ. Bear Grylls Εσυ; Μεγάλος fan σου! 1
papoys1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 19 ώρες πριν, George_housi241 είπε Καλησπέρα σας , θα ήθελα να σας ρωτήσω τι ζωύφιο είναι αυτό είναι επικίνδυνο? Ανησυχώ λίγο γτ είναι παντού αυτά εμφανίζονται τα σκοτώνω με σπρει και εκεί πάλι εμφανίζονται, ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας ακινδυνα ειναι φίλε μου λεωφορειάκια τα έλεγα εγω πριν διαβάσω παραπάνω την ονομασία τους. 🤣 Εχω πολλά τετοια περιμετρικά του εξοχικού δίπλα στη θάλασσα. Αν σηκώσω κάποια πλάκα ειναι γεμάτη με τετοια από κάτω γιατι προτιμούν υγρά μέρη. Αυτη την εποχή είναι γεμάτος ο τόπος όσο καλοκαιριάζει και αρχίζει ξηρασία σιγά σιγα εξαφανίζονται μόνα τους . Στο σπίτι μέσα πολύ σπάνια να βρω κάποιο. Γίνεται μπαλάκι και το ρίχνω στην αυλή να βρει τους συντρόφους του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα