manana Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Θέλω κάποιες προτάσεις για ένα smartphone οικονομικό ΜΟΝΟ για παιχνίδια και ίσως λίγο σερφαρισμα! Δεν μιλάμε για βαριά παιχνίδια, αλλά για σταυρόλεξο άντε στην χειρότερη τύπου cooking fever. Είχα το Realme C11 2021 (2GB/32GB) το οποίο όμως μετά από δύο χρόνια άρχισε να τα παίζει η μπαταρία! Δεν ήταν από τις καλύτερες επιλογές γιατί ούτε συνδεόταν πάντα στο ίντερνετ και κολλούσε πάρα πολύ ακόμη και για αυτήν μόνο την χρήση των παιχνιδιών/ ίντερνετ Νομίζω πως δεν αξίζει τον κόπο να αλλάξω μπαταρία ή μήπως τελικά συμφέρει καλύτερα αυτό, από ένα καινούριο; Επίσης θεωρώ πως δεν αξίζει τον κόπο να δώσω πάνω από 90-100€ από την στιγμή που δεν θα χρησιμοποιηθεί σαν τηλέφωνο καθόλου! Θα ήθελα την γνώμη σας!
CaptainChris Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Πρέπει να πάρεις ένα κινητό που να έχει 6gb ram τουλάχιστον για απλά παιχνίδια, η 8gb ram για βαριά παιχνίδια, τα €100 είναι πολύ λίγα για μια συσκευή της προκοπής.
manana Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δεν το γνώριζα αυτό καθόλου! Σε ευχαριστώ πολύ!
GATE123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Στις 20/4/2024 στις 1:24 ΜΜ, manana είπε Θέλω κάποιες προτάσεις για ένα smartphone οικονομικό ΜΟΝΟ για παιχνίδια και ίσως λίγο σερφαρισμα! Δεν μιλάμε για βαριά παιχνίδια, αλλά για σταυρόλεξο άντε στην χειρότερη τύπου cooking fever. Είχα το Realme C11 2021 (2GB/32GB) το οποίο όμως μετά από δύο χρόνια άρχισε να τα παίζει η μπαταρία! Δεν ήταν από τις καλύτερες επιλογές γιατί ούτε συνδεόταν πάντα στο ίντερνετ και κολλούσε πάρα πολύ ακόμη και για αυτήν μόνο την χρήση των παιχνιδιών/ ίντερνετ Νομίζω πως δεν αξίζει τον κόπο να αλλάξω μπαταρία ή μήπως τελικά συμφέρει καλύτερα αυτό, από ένα καινούριο; Επίσης θεωρώ πως δεν αξίζει τον κόπο να δώσω πάνω από 90-100€ από την στιγμή που δεν θα χρησιμοποιηθεί σαν τηλέφωνο καθόλου! Θα ήθελα την γνώμη σας! Να κοιτάξεις να έχει επεξεργαστεί Snapdragon. Επίσης στα 100€ δεν παίρνεις τίποτα. Μέχρι 250€ κάτι θα βρεις. 2
Miatakias Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 To Realme c55 εχει πολυ καλες κριτικες στο σκρουτζ για τα λεφτα του https://www.skroutz.gr/s/40848585/Realme-C55-Dual-SIM-6GB-128GB-Rainy-Night.html το ειχε πριν λιγες βδομαδες στο bestprice απο το JMC στα 94ε αλλα πλεον δεν το εχει το συγκεκριμενο μαγαζι και παει στο πιο φτηνο με 137ε..Αν το budget σου ειναι μεχρι 100ε ριχνε μια ματια μια στο τοσο στο bestprice μπας και το φερει το JMC παλι 1
manana Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Στις 25/4/2024 στις 7:09 ΜΜ, GATE123 είπε Να κοιτάξεις να έχει επεξεργαστεί Snapdragon. Επίσης στα 100€ δεν παίρνεις τίποτα. Μέχρι 250€ κάτι θα βρεις. Στις 25/4/2024 στις 10:58 ΜΜ, Miatakias είπε To Realme c55 εχει πολυ καλες κριτικες στο σκρουτζ για τα λεφτα του https://www.skroutz.gr/s/40848585/Realme-C55-Dual-SIM-6GB-128GB-Rainy-Night.html το ειχε πριν λιγες βδομαδες στο bestprice απο το JMC στα 94ε αλλα πλεον δεν το εχει το συγκεκριμενο μαγαζι και παει στο πιο φτηνο με 137ε..Αν το budget σου ειναι μεχρι 100ε ριχνε μια ματια μια στο τοσο στο bestprice μπας και το φερει το JMC παλι Επειδή τα δεδομένα άλλαξαν και εκτός από το παιχνίδι θα χρειαστώ μάλλον καινούριο τηλέφωνο γενικότερα . Τουλάχιστον μία δεύτερη συσκευή διότι η πρώτη realme 11 pro plus , ενώ είναι καινούρια, ενώ την έστειλα στο service δεν μου διόρθωσαν τα προβλήματα που παρουσιάζει. Έχω δει το realme c67 τι γνώμη έχετε γενικα σαν τηλέφωνο; Έχει καλες κριτικές, έχει και Snapdragon και ελπίζω να μην την πατήσω πάλι με την realme . Δεν ξέρω αν θα πέσει κι άλλο η τιμή μου π.χ στα 140- 150 να περιμένω κι άλλο σε αυτήν την περίπτωση Το realme c55 το φοβάμαι από την στιγμή που πολλοί γράφουν κάποια προβλήματα και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μείνω πάλι χωρίς τηλέφωνο! Επίσης το JMC θα ήθελα να το αποφύγω επειδή έχω διαβάσει εδώ τι γίνεται με αυτό το κατάστημα!
Donalhioy Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 ειτε τσιμπας κανενα μεταχειρισμενο poco X3 nfc "κοντα στα 100 βρισκεις" ειτε ανεβαζεις budget σε τιποτα reno8T σε προσφορα στα 165 1
eko13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Μονοδρομος το poco X3 pro για gaming. Ο καλυτερος επεξεργαστης που μπορεις να βρεις εδω και δυο χρονια, σε κινητο κατω απο 250 ευρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα