Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

Χρειαζομαι ενα κινητο το οποιο θα το εχω μονιμα στον υπολογιστη συνδεδεμενο για να δινει ιντερνετ για τους υπολοιπους 4 μηνες. Αυτη τη στιγμη το εχω συνδεδεμενο με το Huawei P30 Pro 8/128 (4G) και πιανει στην καλυτερη 30-40mbps download. (Εχω και το iPhone 15 Pro Max (5G) το οποιο το βλεπω να πιανει μεχρι και 920mbps download αλλα δεν θελω να το βαλω να κανει αυτη τη δουλεια καθως θα μενει αρκετη ωρα εκτεθιμενο στο μπαλκονι). Η ερωτηση ειναι η εξης: Αν παρω ενα φτινιαρικο κινητο που απλα εχει 5G θα δω διαφορα στην ταχυτητα του ιντερνετ? (Δεν παιρνω ρουτερ με sim καθως το χρησιμοποιω και για gps και μουσικη στο αυτοκινητο την συγκεκριμενη συσκευη και την εχω κουμπωμενη με sim με unlimited data). Το P30 Pro ειναι κινηταρα αλλα αν υπαρχει περιπτωση να δω διαφορα στο ιντερνετ με τα φτηνιαρικα 5G που κυκλοφορουν τοτε ειμαι διατεθιμενος να το θυσιασω.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 19/04/2024 at 17:03, ChrisJo said:

Καλησπερα σας,

Χρειαζομαι ενα κινητο το οποιο θα το εχω μονιμα στον υπολογιστη συνδεδεμενο για να δινει ιντερνετ για τους υπολοιπους 4 μηνες. Αυτη τη στιγμη το εχω συνδεδεμενο με το Huawei P30 Pro 8/128 (4G) και πιανει στην καλυτερη 30-40mbps download. (Εχω και το iPhone 15 Pro Max (5G) το οποιο το βλεπω να πιανει μεχρι και 920mbps download αλλα δεν θελω να το βαλω να κανει αυτη τη δουλεια καθως θα μενει αρκετη ωρα εκτεθιμενο στο μπαλκονι). Η ερωτηση ειναι η εξης: Αν παρω ενα φτινιαρικο κινητο που απλα εχει 5G θα δω διαφορα στην ταχυτητα του ιντερνετ? (Δεν παιρνω ρουτερ με sim καθως το χρησιμοποιω και για gps και μουσικη στο αυτοκινητο την συγκεκριμενη συσκευη και την εχω κουμπωμενη με sim με unlimited data). Το P30 Pro ειναι κινηταρα αλλα αν υπαρχει περιπτωση να δω διαφορα στο ιντερνετ με τα φτηνιαρικα 5G που κυκλοφορουν τοτε ειμαι διατεθιμενος να το θυσιασω.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Αν και έχει περάσει καιρός να σου πω λίγο δική μου εμπειρία.

Έχω ένα (φθηνό) realme 8 5g που το έχω πάρει για κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές(drone, snapbridge κτλ).

Ενώ λοιπόν πιάνει όσο μπορεί στο 5g (500-600mbps) εάν το κάνεις hotspot το wifi του μπορεί να δώσει μέχρι 74mbps(limitation του hardware του).

Οπότε πρέπει να κοιτάξεις λίγο και αυτή την παράμετρο εάν θέλεις να αγοράσεις κάποιο για αυτή την χρήση.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Ακόμα και να συνδεθεί με καλώδιο usb, tethering δλδ, θα έχω πιστεύεις τόσο μεγάλη απόκλιση? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...