xakou Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου Καλησπέρα, ψάχνω μια sim / πρόγραμμα σε οποιοδήποτε δίκτυο που να δίνει απεριόριστο ιντερνετ. Θέλω να το χρησιμοποιήσω για ένα μήνα. Θα το βάλω σε ένα 2ο τηλέφωνο που έχω με χρήση hotspot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastrokwstas Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου Κάνεις αίτηση για cosmote neo που εχει τον πρώτο μήνα δωρεάν και αν θες το κόβεις μετά και σου βγαίνει τελείως τσάμπα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xakou Δημοσ. 20 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου Και κάποια εναλλακτική για παραπάνω μήνες; Αν θέλω για παράδειγμα να το χρησιμοποιήσω για 2 μήνες με απεριόριστο internet; Δηλαδή να κάρτα πχ 13€ για 1 μήνα και απεριόριστο ιντερνετ... Υπάρχει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lp_fan_1 Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου (επεξεργασμένο) νομιζω η vodafone cu δινει απεριοριστο ιντερνετ σε ενα απο τα πακετα τους Επεξ/σία 20 Απριλίου από lp_fan_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xakou Δημοσ. 21 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2 ώρες πριν, lp_fan_1 είπε νομιζω η vodafone cu δινει απεριοριστο ιντερνετ σε ενα απο τα πακετα τους Νομίζω πως δεν ισχύει πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastrokwstas Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, xakou είπε Και κάποια εναλλακτική για παραπάνω μήνες; Αν θέλω για παράδειγμα να το χρησιμοποιήσω για 2 μήνες με απεριόριστο internet; Δηλαδή να κάρτα πχ 13€ για 1 μήνα και απεριόριστο ιντερνετ... Υπάρχει κάτι; Για παραπάνω μήνες με το neo θα πληρώσεις έξτρα 33 το μήνα που είναι το unlimited πακέτο και είναι χωρίς κόφτες και το σταματάς όποτε θες Επεξ/σία 21 Απριλίου από mastrokwstas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akistach Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου Frog , την δεδομένη στιγμή δίνει με 10€/μήνα unlimited Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 24 Απριλίου Share Δημοσ. 24 Απριλίου 9 ώρες πριν, akistach είπε Frog , την δεδομένη στιγμή δίνει με 10€/μήνα unlimited Καλημέρα Δεν το βλέπω στο frog app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soul_d Δημοσ. 24 Απριλίου Share Δημοσ. 24 Απριλίου 1 ώρα πριν, rose from hell είπε Καλημέρα Δεν το βλέπω στο frog app Δεν το βλέπεις γιατί αφορά νέους αριθμούς και συγκεκριμένα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δεν γίνεται αποστολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα