Προς το περιεχόμενο

Ghost Of Tsushima Director's Cut [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση, να τελειώσω όλο το πρώτο νησί πριν κάνω το τελευταίο mission του act 1; Τώρα μου μένει το "Forge a tool to climb the walls of Castle Kaneda" από τα main missions. Επίσης είδα στο YouTube ένας πρότεινε να κάνεις το DLC μετά το act 1 για να έχεις τις κινήσεις διαθέσιμες για το υπόλοιπο παιχνίδι, αλλά στο reddit λέγανε πως είναι πανδύσκολο, πιο δύσκολο και από το act 3. Από spoilers δεν με νοιάζει πολύ γιατί ξέρω τι γίνεται.

Και δύο ωραία screenshots:

Spoiler

Screenshot2025-03-14091209.jpg.bdee5fa08e2056dea5f3c499df81a071.jpg

Screenshot2025-03-14093019.jpg.dfbc8fb59b7bb0c9659a332ef98473b8.jpg

Επεξ/σία από John_on_PC
  • Like 1
  • Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάνε τα side quests των προσώπων και μετά κάνε το main quest να μπεις στο act2.

Το dlc είναι δύσκολο ναι αλλά αν παίζεις συντηριτικά δε θα έχεις θέμα. Καλό είναι και το armor του πατέρα σου με αναβάθμιση στο μέγιστο, διότι θα σε βοηθήσει στο dlc με stand off να αποτελειώνεις πολλούς εχθρούς στο group που στην πέφτουνε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, John_on_PC είπε

Ερώτηση, να τελειώσω όλο το πρώτο νησί πριν κάνω το τελευταίο mission του act 1; Τώρα μου μένει το "Forge a tool to climb the walls of Castle Kaneda" από τα main missions. Επίσης είδα στο YouTube ένας πρότεινε να κάνεις το DLC μετά το act 1 για να έχεις τις κινήσεις διαθέσιμες για το υπόλοιπο παιχνίδι, αλλά στο reddit λέγανε πως είναι πανδύσκολο, πιο δύσκολο και από το act 3. Από spoilers δεν με νοιάζει πολύ γιατί ξέρω τι γίνεται.

Και δύο ωραία screenshots:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screenshot2025-03-14091209.jpg.bdee5fa08e2056dea5f3c499df81a071.jpg

Screenshot2025-03-14093019.jpg.dfbc8fb59b7bb0c9659a332ef98473b8.jpg

Aμα δεν έχεις σκοπό να ξανά γυρίσεις στο Act 1 map, τότε τελειωσε τα όλα γιατί θα αργήσει να έχεις access ξανά. Φυσικά θα σου δοθεί λόγος να γυρίσεις πίσω, γιατί συμβαίνει κάτι στο Act 2, αλλα δεν είναι αναγκαίο. Το expansion αστο για μετά το τέλος του main game, ακόμα και να το έχεις, θα σε κουράσει και μετά άμα ξανά γυρίσεις main game θα σου φαίνεται αστείο γιατί θα έχει γίνει unbalanced.

ps. το Σακαι armor sucks ass, εμφανισιακά, το καλύτερο είναι αυτό που φοράς, αλλα το clipping δεν παλεύετε. Default ghost armor ftw!

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχω βρει ακομα παιχνιδι να με γοητευει τοσο.Ισως επειδη ειναι δυσκολο εκει που πρεπει αλλα κ απλο εκει που πρεπει κατι που λειπει πλεον απο πολλους τιτλους.Μ ενοχλει να ειναι τα παιχνιδια πλεον δυσκολα για το φαινεστε ακομα κ στα πιο απλα σημεια.

Κ εμενα οσο προχωρας μου φανηκε μια μικρη πτωση της δυσκολιας αλλα μου φανηκε λογικο μιας κ ο Τζιν ειναι μαξαρισμενος προς το τελος.Η πιο δυσκολη δοκιμασια κατεμε ηταν με τον Riouzo.Πρεπει να μου εφαγε μιαμιση ωρα

Αν το ξαναπεπαιζα που θα γινει καποια στιγμη ισως επαιζα πρωτα το Ικι ,για να παρω την πιο ομορφη πανοπλια του παιχνδιου κατ εμε (αποχρωση κιτρινη,Σαμουραι κλαν αρμορ).10/10 απο μενα

Επεξ/σία από alimentas
Δημοσ.

Το ξεκίνησα σήμερα και μου άρεσε πολύ και είμαι δύσκολος στα γούστα. Επιτέλους να ξεκολλήσω και λίγο απο cyberpunk rdr2 witcher 3 και dying light 2(όλο αυτά παίζω 700+ ώρες).

ερώτηση: αξίζει να βάλω mods ή να περιμένω για μετά; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, alimentas said:

Δεν εχω βρει ακομα παιχνιδι να με γοητευει τοσο.Ισως επειδη ειναι δυσκολο εκει που πρεπει αλλα κ απλο εκει που πρεπει κατι που λειπει πλεον απο πολλους τιτλους.Μ ενοχλει να ειναι τα παιχνιδια πλεον δυσκολα για το φαινεστε ακομα κ στα πιο απλα σημεια.

Κ εμενα οσο προχωρας μου φανηκε μια μικρη πτωση της δυσκολιας αλλα μου φανηκε λογικο μιας κ ο Τζιν ειναι μαξαρισμενος προς το τελος.Η πιο δυσκολη δοκιμασια κατεμε ηταν με τον Riouzo.Πρεπει να μου εφαγε μιαμιση ωρα

Αν το ξαναπεπαιζα που θα γινει καποια στιγμη ισως επαιζα πρωτα το Ικι ,για να παρω την πιο ομορφη πανοπλια του παιχνδιου κατ εμε (αποχρωση κιτρινη,Σαμουραι κλαν αρμορ).10/10 απο μενα

Ναι, είμαι κάπου στις 20+ ώρες και το Hard έγινε αρκετά εύκολο γιατί φαίνεται αδύνατο να πεθάνεις με τα heals + revive. Το ανέβασα lethal και τώρα πεθαίνω αρκετά.

1 hour ago, Geralt_Haute_Bellegarde said:

Το ξεκίνησα σήμερα και μου άρεσε πολύ και είμαι δύσκολος στα γούστα. Επιτέλους να ξεκολλήσω και λίγο απο cyberpunk rdr2 witcher 3 και dying light 2(όλο αυτά παίζω 700+ ώρες).

ερώτηση: αξίζει να βάλω mods ή να περιμένω για μετά; 

Δεν είδα πολλά αξιόλογα mods στο Nexus Mods για να είμαι ειλικρινής. Αυτό μου αρέσει γιατί εξαφανίζει τα άσπρα effects του αέρα:
https://www.nexusmods.com/ghostoftsushima/mods/155?tab=description

Επεξ/σία από John_on_PC
  • Like 1
Δημοσ.

Όντως το balancing είναι ένα θέμα. Στο hard γίνεσαι tank από ένα σημείο και μετά, ενώ στο lethal είναι όλα τα upgrades σχεδόν ανούσια εκτός και αν έχεις κάποιο broken meta perk build.

Ενώ φαίνεται ακόμα και στα boss fights ότι το παιχνίδι είναι στημένο για την hard δυσκολία για να μην τελειώνουν όλα σε 5 δευτερόλεπτα και skipάρονται phases.

Ακόμα και πολλά combos στο lethal είναι ανούσια μιας και όλοι πέφτουν σε 1-2 hits, ενώ τα ghost weapons γίνονται ακόμη πιο unbalanced, μιας και προκαλούν περισσότερο damage/stagger.

Εξαιρετικό παιχνίδι παρόλο αυτά, το ξεκίνησα πριν λίγες μέρες για δεύτερη φορά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...