Silverage Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου Κάτω από 45€ δεν παίζει πουθενά ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Silverage είπε Κάτω από 45€ δεν παίζει πουθενά ε; Εκεί κοντά είναι οι τιμές. Περίμενε λίγο να βγούνε και ένα δύο patch. Όχι ότι έχει σοβαρά προβλήματα αλλά λέμε τώρα 🙂 Επεξ/σία 25 Μαϊου από liakinen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου Το παιχνίδι τρέχει βούτυρο ρίχνει πολύ σκόνη στην Ubisoft 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Parapas είπε Υπερβάλλεις Άντε να φύγει κανά χεράκι με το Heavenly Strike, εγώ δεν έχω δει τίποτα άλλο. Συνέχισε να παίζεις. Επεξ/σία 25 Μαϊου από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου Θέλει πολύ καλά αντανακλαστικά σε αυξημένο επίπεδο δυσκολίας, ειδικά με τους Ronin και τα ''καπέλα''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου αυτο που μου αρεσει στο μεγαλυτερο επιπεδο δυσκολιας ειναι πως αναγκαζεσαι να χρησιμοποιησεις ΟΛΟ το arsenal που εχεις στα group fights. love it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 23 ώρες πριν, Parapas είπε Υπερβάλλεις Άντε να φύγει κανά χεράκι με το Heavenly Strike, εγώ δεν έχω δει τίποτα άλλο. Δεν εχω πετυχει κατι τετοιο παντως. Εν τω μεταξυ δεν διαφημιζαν ιαπωνικο lip sync ως feature της συγκεκριμενης εκδοσης? Αλλαξα για λιγο τη γλωσσα στα αγγλικα και καταλαβα οτι ολα τα cutscenes ειναι φτιαγμενα με βαση αγγλικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαϊου Moderators Share Δημοσ. 25 Μαϊου 4 ώρες πριν, kti23 είπε Εν τω μεταξυ δεν διαφημιζαν ιαπωνικο lip sync ως feature της συγκεκριμενης εκδοσης? Αλλαξα για λιγο τη γλωσσα στα αγγλικα και καταλαβα οτι ολα τα cutscenes ειναι φτιαγμενα με βαση αγγλικα. Απ' ότι κατάλαβα, δεν άλλαξαν τις κινήσεις των χειλιών που είναι στα αγγλικά, αλλά την ταχύτητά / συγχρονισμό τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου Λείπει το gore έντονα πάντως..Θα ήταν πολύ καλύτερο αν έφευγαν χέρια, κεφάλια κλπ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου Αν και δεν έπαιξα πάρα πολύ συνεχίζω με K&M στο Lethal. Στο πρώτο duel αναγκάστηκα και άλλαξα το dodge απο το side click στο spacebar. Για κάποιο λόγο τα αντανακλαστικά μου δεν ήταν αρκετά γρήγορα για να το βγάλω με το block και το dodge μαζι στο ποντίκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαϊου Moderators Share Δημοσ. 26 Μαϊου 16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Λείπει το gore έντονα πάντως..Θα ήταν πολύ καλύτερο αν έφευγαν χέρια, κεφάλια κλπ.. Μιας και είναι σε φάση Kurosawa, το πιο πολύ να δεις κάτι τέτοιο. Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου Ναι ρε συ ποιον Kurosawa. Αυτο το στυλ θα ήθελα να έχει... Ταινιάρα btw για οποιον δεν την έχει δει... Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ας ελπίσουμε στο sequel να έχει gore αν και το κόβω χλωμό αφού το φτιάχνει δυτικό studio.. Κατά τα άλλα έχει πολύ άμεσο gameplay, δεν έχει τα σπαστικά του Witcher δηλαδή στο άλογο κλπ. Τα γραφικά είναι outdated πλέον, φωτισμοί, textures κλπ είναι πίσω και έχει αρκετή ubisoftιλα με busy work στο map. Οι πωλήσεις πάνε τραίνο πάντως, λογικό μετά την επιτυχία του Shogun οι κερατάδες λες και ήξεραν πότε θα βγει η σειρά για να το βγάλουν. Επεξ/σία 26 Μαϊου από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου 40 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ας ελπίσουμε στο sequel να έχει gore αν και το κόβω χλωμό αφού το φτιάχνει δυτικό studio.. Τα ανατολικά studio αποφεύγουν gore, τα δυτικά sex, εις το πλείστον. Εννοείτε ότι θα ήθελα παραπάνω gore, αλλα πέρα από το χέρι, πιο μετά στο game Spoiler ξεκλειδώνεις ένα νέο skill που σε αφήνει να κόβεις κεφαλια. Τουλάχιστον μπορείς κάθε kill να το τελειώσεις με finisher. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου 16 ώρες πριν, kti23 είπε Δεν εχω πετυχει κατι τετοιο παντως. Εν τω μεταξυ δεν διαφημιζαν ιαπωνικο lip sync ως feature της συγκεκριμενης εκδοσης? Αλλαξα για λιγο τη γλωσσα στα αγγλικα και καταλαβα οτι ολα τα cutscenes ειναι φτιαγμενα με βαση αγγλικα. 16 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Απ' ότι κατάλαβα, δεν άλλαξαν τις κινήσεις των χειλιών που είναι στα αγγλικά, αλλά την ταχύτητά / συγχρονισμό τους. Διαβαζω οτι προστεθηκε στην ps5 εκδοση και το αρχικο cutscene ισως ειναι bugged. Στα επομενα ψιλο φαινεται οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα