liakinen Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Silverage είπε Κάτω από 45€ δεν παίζει πουθενά ε; Εκεί κοντά είναι οι τιμές. Περίμενε λίγο να βγούνε και ένα δύο patch. Όχι ότι έχει σοβαρά προβλήματα αλλά λέμε τώρα 🙂 Επεξ/σία 25 Μαΐου 2024 από liakinen
zvarthangalos Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Το παιχνίδι τρέχει βούτυρο ρίχνει πολύ σκόνη στην Ubisoft 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Parapas είπε Υπερβάλλεις Άντε να φύγει κανά χεράκι με το Heavenly Strike, εγώ δεν έχω δει τίποτα άλλο. Συνέχισε να παίζεις. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2024 από {TDi}Dj2k..infc
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Θέλει πολύ καλά αντανακλαστικά σε αυξημένο επίπεδο δυσκολίας, ειδικά με τους Ronin και τα ''καπέλα''.
omghi2u Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 αυτο που μου αρεσει στο μεγαλυτερο επιπεδο δυσκολιας ειναι πως αναγκαζεσαι να χρησιμοποιησεις ΟΛΟ το arsenal που εχεις στα group fights. love it.
kti23 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 23 ώρες πριν, Parapas είπε Υπερβάλλεις Άντε να φύγει κανά χεράκι με το Heavenly Strike, εγώ δεν έχω δει τίποτα άλλο. Δεν εχω πετυχει κατι τετοιο παντως. Εν τω μεταξυ δεν διαφημιζαν ιαπωνικο lip sync ως feature της συγκεκριμενης εκδοσης? Αλλαξα για λιγο τη γλωσσα στα αγγλικα και καταλαβα οτι ολα τα cutscenes ειναι φτιαγμενα με βαση αγγλικα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 4 ώρες πριν, kti23 είπε Εν τω μεταξυ δεν διαφημιζαν ιαπωνικο lip sync ως feature της συγκεκριμενης εκδοσης? Αλλαξα για λιγο τη γλωσσα στα αγγλικα και καταλαβα οτι ολα τα cutscenes ειναι φτιαγμενα με βαση αγγλικα. Απ' ότι κατάλαβα, δεν άλλαξαν τις κινήσεις των χειλιών που είναι στα αγγλικά, αλλά την ταχύτητά / συγχρονισμό τους. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαΐου 2024 Δημοσ. 26 Μαΐου 2024 Λείπει το gore έντονα πάντως..Θα ήταν πολύ καλύτερο αν έφευγαν χέρια, κεφάλια κλπ.. 1
psof Δημοσ. 26 Μαΐου 2024 Δημοσ. 26 Μαΐου 2024 Αν και δεν έπαιξα πάρα πολύ συνεχίζω με K&M στο Lethal. Στο πρώτο duel αναγκάστηκα και άλλαξα το dodge απο το side click στο spacebar. Για κάποιο λόγο τα αντανακλαστικά μου δεν ήταν αρκετά γρήγορα για να το βγάλω με το block και το dodge μαζι στο ποντίκι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαΐου 2024 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2024 16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Λείπει το gore έντονα πάντως..Θα ήταν πολύ καλύτερο αν έφευγαν χέρια, κεφάλια κλπ.. Μιας και είναι σε φάση Kurosawa, το πιο πολύ να δεις κάτι τέτοιο. Spoiler 1
psof Δημοσ. 26 Μαΐου 2024 Δημοσ. 26 Μαΐου 2024 Ναι ρε συ ποιον Kurosawa. Αυτο το στυλ θα ήθελα να έχει... Ταινιάρα btw για οποιον δεν την έχει δει... Spoiler 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαΐου 2024 Δημοσ. 26 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Ας ελπίσουμε στο sequel να έχει gore αν και το κόβω χλωμό αφού το φτιάχνει δυτικό studio.. Κατά τα άλλα έχει πολύ άμεσο gameplay, δεν έχει τα σπαστικά του Witcher δηλαδή στο άλογο κλπ. Τα γραφικά είναι outdated πλέον, φωτισμοί, textures κλπ είναι πίσω και έχει αρκετή ubisoftιλα με busy work στο map. Οι πωλήσεις πάνε τραίνο πάντως, λογικό μετά την επιτυχία του Shogun οι κερατάδες λες και ήξεραν πότε θα βγει η σειρά για να το βγάλουν. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2024 από Psycho_Warhead
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαΐου 2024 Δημοσ. 26 Μαΐου 2024 40 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ας ελπίσουμε στο sequel να έχει gore αν και το κόβω χλωμό αφού το φτιάχνει δυτικό studio.. Τα ανατολικά studio αποφεύγουν gore, τα δυτικά sex, εις το πλείστον. Εννοείτε ότι θα ήθελα παραπάνω gore, αλλα πέρα από το χέρι, πιο μετά στο game Spoiler ξεκλειδώνεις ένα νέο skill που σε αφήνει να κόβεις κεφαλια. Τουλάχιστον μπορείς κάθε kill να το τελειώσεις με finisher. 3
SabotazNic Δημοσ. 26 Μαΐου 2024 Δημοσ. 26 Μαΐου 2024 16 ώρες πριν, kti23 είπε Δεν εχω πετυχει κατι τετοιο παντως. Εν τω μεταξυ δεν διαφημιζαν ιαπωνικο lip sync ως feature της συγκεκριμενης εκδοσης? Αλλαξα για λιγο τη γλωσσα στα αγγλικα και καταλαβα οτι ολα τα cutscenes ειναι φτιαγμενα με βαση αγγλικα. 16 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Απ' ότι κατάλαβα, δεν άλλαξαν τις κινήσεις των χειλιών που είναι στα αγγλικά, αλλά την ταχύτητά / συγχρονισμό τους. Διαβαζω οτι προστεθηκε στην ps5 εκδοση και το αρχικο cutscene ισως ειναι bugged. Στα επομενα ψιλο φαινεται οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα