Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

15 minutes ago, Giannis80x said:

με πηρε μια και αρχισε να μου λεει γιατι η σφραγιδα του εγκαταστατη δεν λεει αριθμο αδειας του κλπ.λεω γραφει σταθερο και κινητο,παρτε τον και συνενοηθειτε.εγω θα κατσω να τον μαλωσω για την σφραγιδα του;μιλωντας μαζι του λεει δεν ξερουν τι τους γινεται,βλεπεις οτι το φυλλο καυσης ειναι σφραγισμενο και απο το σωματειο.

Στην μπλε σφραγίδα του εγκαταστάτη / συντηρητή, πρέπει να φαίνεται ο Αρ.Αδείας, ο Αρ. Μητρώου, το ΑΦΜ κλπ... αυτονόητο είναι. 

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Στην μπλε σφραγίδα του εγκαταστάτη / συντηρητή, πρέπει να φαίνεται ο Αρ.Αδείας, ο Αρ. Μητρώου, το ΑΦΜ κλπ... αυτονόητο είναι. 

Απλα εγω ως χρηστης και καταναλωτης,δεν γινεται να τσακωθω με τον καθε εγκαταστατη.εμενα ερχεται κανει service καθε χρονο,βγαζει φυλλο καυσης,πληρωνεται και τελος.Και αλλον να παρω,θα τον ρωτησω πριν ερθει τι αναγραφει η σφραγιδα του;Ας τα βρει η εδα με αυτους,τα σωματεια τους και την κυβερνηση.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 11/6/2024 στις 11:34 ΜΜ, ekrepali είπε

25 έδωσα για το πιστοποιητικό σωληνώσεων (4ετια) και 45 για το ετήσιο service του λέβητα με το φύλλο καυσαερίων. Τελικες τιμές με απόδειξη εννοείται, επαρχία.

Και το service σχολαστικοτατο, όχι σαν μερικούς που ξεμπερδευουν σε 20 λεπτά κι αφήνουν τον εναλλάκτη μέσα στη βρωμα.

Καλησπέρα.

Σήμερα πήρα προσφορά από τον συντηρητή του καυστήρα μου, για όλες τις εργασίες (αυτές τις 2) ζήτησε 90€ και κουβέντα για απόδειξη φυσικά. 

Δημοσ.
46 minutes ago, Giannis80x said:

Απλα εγω ως χρηστης και καταναλωτης,δεν γινεται να τσακωθω με τον καθε εγκαταστατη.εμενα ερχεται κανει service καθε χρονο,βγαζει φυλλο καυσης,πληρωνεται και τελος.Και αλλον να παρω,θα τον ρωτησω πριν ερθει τι αναγραφει η σφραγιδα του;Ας τα βρει η εδα με αυτους,τα σωματεια τους και την κυβερνηση.

Mπορεί η άδεια του εγκαταστάτη/συντηρητή για τον Χ ή Ψ λόγο να έχει ανακληθεί, ή μπορεί να έχει κάνει διακοπή εργασιών στην εφορία και το ΑΦΜ να είναι ανενεργό... σ'αυτή τη περίπτωση το πιστοποιητικό είναι άκυρο. Εσύ σ'αυτή τη περίπτωση τι θα κάνεις, δε θα υποχρεωθείς να βγάλεις καινούργιο... θα τους πεις 'βρείτε τα μεταξύ σας'; 

7 minutes ago, topmar said:

Καλησπέρα.

Σήμερα πήρα προσφορά από τον συντηρητή του καυστήρα μου, για όλες τις εργασίες (αυτές τις 2) ζήτησε 90€ και κουβέντα για απόδειξη φυσικά. 

Άμα δε σου δώσει απόδειξη... είναι σαν μην έκανε τίποτα.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Αυτό το πιστοποιητικό σωληνώσεων τι στο καλό είναι; Σε ποιες σωληνώσεις αναφερεται; Στου σπιτιου; Είναι διάγραμμα; Και πώς το ελέγχουν; Έχω νέα εγκατάσταση και μάλλον θα μου χρειαστεί σε λίγα χρόνια για αυτό ρωτάω. Πάντως εμένα στην Αττική για την ετήσια συντήρηση και το φύλλο ελέγχου καυσαερίων, ζήτησε 60 ευρώ άνευ απόδειξης.

5 λεπτά πριν, ioio είπε

Αυτό το πιστοποιητικό σωληνώσεων τι στο καλό είναι; Σε ποιες σωληνώσεις αναφερεται; Στου σπιτιου; Είναι διάγραμμα; Και πώς το ελέγχουν; Έχω νέα εγκατάσταση και μάλλον θα μου χρειαστεί σε λίγα χρόνια για αυτό ρωτάω. Πάντως εμένα στην Αττική για την ετήσια συντήρηση και το φύλλο ελέγχου καυσαερίων, ζήτησε 60 ευρώ άνευ απόδειξης.

Είδα την απάντηση του ekrepali στο ίδιο thread οπότε καλύφθηκα. 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Mπορεί η άδεια του εγκαταστάτη/συντηρητή για τον Χ ή Ψ λόγο να έχει ανακληθεί, ή μπορεί να έχει κάνει διακοπή εργασιών στην εφορία και το ΑΦΜ να είναι ανενεργό... σ'αυτή τη περίπτωση το πιστοποιητικό είναι άκυρο. Εσύ σ'αυτή τη περίπτωση τι θα κάνεις, δε θα υποχρεωθείς να βγάλεις καινούργιο... θα τους πεις 'βρείτε τα μεταξύ σας'; 

Άμα δε σου δώσει απόδειξη... είναι σαν μην έκανε τίποτα.

Εγω ουτε εφοριακος ειμαι ουτε θα λυσω τα προβληματα του κρατους.το κρατος ωφειλει να με προφυλαξει.Σιγα μην παρω και το τεβε να δω αμα πληρωνει τις εισφορες του.Δηλαδη καπου ωπα.Δηλαδη απο τον ιδιο εγκαταστατη,ηρθαν ελεγξαν την εγκατασταση,εδωσαν αεριο,και μετα απο 3 χρονια θυμηθηκαν να ξαναζητανε χαρτια,και μετα ανακαλυψαν οτι η σφραγιδα του δεν εχει τον αριθμο αδειας εξασκησεως επαγγελματος.

Αντιλαμβανομαι βεβαια πως το εννοεις εσυ και λογικα το θετεις,αλλα προσωπικα σιγα μην μπω στην διαδικασια να ρωταω τον καθε εναν τι αναγραφει η σφραγιδα του.Και αν θελουν ας ερθουν να το κοψουν το αεριο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...