johny f Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Και πανω που λες να γραψεις για ενα αρκετα καλο νεο-νουαρ,μ'αυτα,κι αυτα,κι αυτα τα στοιχεια, Spoiler σου σκαει τη καμενια στο τελος του 6ου και στο 7ο κι αντε γεια ρε,αντε γεια!🤣 Συνολικα μια απ'τις πιο ιδιαιτερες σειρες των τελευταιων ετων. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2024 από johny f
avacan23 Δημοσ. 18 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2024 Στο τελευταίο επεισόδιο έχουμε και πάλι στροφή στο σενάριο για να συνεχιστεί σε 2 σεζόν η ιστορία… Για μένα 6/10.
paiktaras69 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 23 ώρες πριν, avacan23 είπε Στο τελευταίο επεισόδιο έχουμε και πάλι στροφή στο σενάριο για να συνεχιστεί σε 2 σεζόν η ιστορία… Για μένα 6/10. Eτσι ακριβώς....τίποτα το πρωτότυπο
Speculoos Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Υποψιασμένος ότι παίζει ανατροπή ξεκίνησα να την δω χωρίς να έχω διαβάσει κάτι Spoiler Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάτι σε shutter island αλλά από το δεύτερο επεισόδιο φαινόταν ότι έπαιρνε στοιχεία από Fringe και scifi καταστάσεις, η γενικευμένη χρήση του observe και ότι ο Φαρελ και το συνάφι του παραήταν απόμακροι και κλινικά ψυχροί σε πήγαινε στη λογική του εξωγήινου. Οπότε περίμενα πότε θα το δείξει. Γενικά τα επεισόδια με κράτησαν ώστε να δω τη σειρά σε δύο μέρες, όχι πως ήταν κάτι αξιομνημόνευτο αλλά ήταν ευχάριστο. Η προοπτική της δεύτερης σεζόν μου βγάζει δυστυχώς κατι το generic.
sargus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Την είδα χθες σερί. Πολύ ωραία σειρά και διαφορετική! 2
Skywalker333 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 και εμενα μου αρεσε. αρχετυπικο αλλα καλα γυρισμενο καλιφορνεζικο νουαρ, με ενα ιδιαιτερο spin. περασα ευχαριστα. 1
fasttam Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ότι του φανεί του Λολοστεφανή. Όλη η σειρά ήταν μια ποζεριά του Κόλιν "κοιτάξτε με μπορώ να κάνω κι εγώ τον Ρόμπερτ Μίτσαμ" Φάρελ. Και ΟΚ δεν ήταν καμιά φοβερή σειρά, αλλά βλεπόταν, θύμιζε και καμιά 20ρια άλλα νουάρ, μέχρι που στο τέλος αποφάσισαν ότι το να πετάς στη μούρη του θεατή ασυναρτησίες, είναι επίδειξη εξυπνάδας. Όπως λέει και ο Κυανού ότι πείτε παιδιά, 1+1=3. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2024 από fasttam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα