Shinji ikari Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 33 minutes ago, Ntinaras said: Αν ηταν η μιση εταιρεια, δεν θα μπορουσαν να την διωξουν, γιατι θα κατερρε η google Ρε παιδιά, δεν έχει σημασία η διαμαρτυρία, υπερ του ενός ή του άλλου, ότι και να οργανωναν χωρίς εξουσιοδότηση το ίδιο θα ήταν το αποτέλεσμα. Αν η μισή εταιρεία έκανε το ίδιο, θα τη μαζέυε η αστυνομία κι αυτή. Καταπάτηση είναι η κατηγορία. 2
grevoil Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 47 minutes ago, Ntinaras said: Αν ηταν η μιση εταιρεια, δεν θα μπορουσαν να την διωξουν, γιατι θα κατερρε η google. Ok εν μέρει έχεις και εσύ τα δίκια σου, από την άλλη το twitter μπόρεσε να λειτουργήσει και ο Musk είχε διώξει το 80-90% της εταιρίας. 2
Shinji ikari Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 11 minutes ago, Dimitris_1981 said: Δεν νομίζω πχ η Apple, η Amazon , η Meta , η MS κοκ, αν τους δινόταν η ευκαιρία (αν δεν έχουν ήδη) να αρνιόντουσαν συνεργασία με το Ισραήλ. Δε θα μπορούσαν να αρνηθούν και να ήθελαν. Ούτε η google και να θέλει δε μπορεί να διακόψει τις σχέσεις με το Ισραήλ, υπάρχουν νόμοι αντί-μποϋκοτάζ. 1
ikaruga24 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, farcry33 είπε Γιατί είναι βλαμμένος κάποιος που εκφράζει τα πιστεύω του ; Για πες μου…. Τα πιστεύω σου θα τα εκφράσεις στον χώρο εργασίας σου; Για πες μου που μένεις ρε φίλε να έρθω σπίτι σου και να σε πως και τι θα κάνεις εκεί μέσα. Έλεος με ορισμένους από εσάς. 4 1
alejsalonica Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, spectaculator είπε Εφόσον τα πιστεύω τους δεν συμβαδίζουν με την πολιτική της εταιρείας θα έπρεπε να είχαν φύγει μόνοι τους κι όχι να κάνουν νάζια στο αφεντικό τους. Δεν είναι δικό τους μαγαζί αλλά υπάλληλοί του. Δεν σ' αρέσει, μην δουλεύεις εκεί. (αυτό έλειπε, οι εταιρείες να χαράζουν την πολιτική τους σύμφωνα με την άποψη του κάθε υπαλλήλου τους) Αφεντικό έχουν τα σκυλιά, κανονικά ούτε αυτά βέβαια θα έπρεπε. Εσύ βέβαια ως ελεύθερος άνθρωπος μπορείς να έχεις ότι θες και να αισθάνεσαι ανάλογα.
alejsalonica Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Μόλις τώρα, ikaruga24 είπε Τα πιστεύω σου θα τα εκφράσεις στον χώρο εργασίας σου; Για πες μου που μένεις ρε φίλε να έρθω σπίτι σου και να σε πως και τι θα κάνεις εκεί μέσα. Έλεος με ορισμένους από εσάς. Αν είσαι νέος άνθρωπος και καταπιέζεσαι τόσο, λυπάμαι... Αλίμονο αν δεν μπορείς να εκφράσεις τα πιστεύω σου κι αν σε απειλούν για αυτό το λόγο. Οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Απορώ με κάποιους από εσάς που έχετε παραδώσει έτσι αμαχητί δικαιώματα. 4 2
farcry33 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Το πρόβλημα έρχεται όταν τόσο μεγάλες εταιρίες δεν είναι απλά μια εταιρία έχουν επιρροές και φέρουν μεγάλες αλλαγές στην κοινωνία, γιαυτο και θα έπρεπε όταν το μέγεθος και η δύναμη ξεφεύγει από μια εταιρία να υπάρχουν και άλλες διατάξεις και νομικά πλαίσια, και όχι απλά δεν μου κανείς δεν συμφωνείς φεύγεις, κάτι τόσο μεγάλο θα έπρεπε να βγαίνει από το θεσμικό πλαίσιο "εταιρία" αλλά οκ εδώ αποτι φαίνεται οι περισσότεροι είστε εργοστασιάρχες… (σίγουρα όχι 😂 και πάλι καλά θα πω εγώ) 1 1
Shinji ikari Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 2 minutes ago, bazzil said: Γιατί φοράνε μάσκες; Για να μην ξέρεις ποίοι είναι.
farcry33 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, alejsalonica είπε Αν είσαι νέος άνθρωπος και καταπιέζεσαι τόσο, λυπάμαι... Αλίμονο αν δεν μπορείς να εκφράσεις τα πιστεύω σου κι αν σε απειλούν για αυτό το λόγο. Οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Απορώ με κάποιους από εσάς που έχετε παραδώσει έτσι αμαχητί δικαιώματα. Είναι εργοστασιάρχης και αυτός λογικά… α και πες τους ότι και στο σπίτι τους σε λίγο καιρό αν όχι ήδη άλλοι θα κάνουν κουμάντο. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2024 από farcry33 1
Ntinaras Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 20 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Ρε παιδιά, δεν έχει σημασία η διαμαρτυρία, υπερ του ενός ή του άλλου, ότι και να οργανωναν χωρίς εξουσιοδότηση το ίδιο θα ήταν το αποτέλεσμα. Αν η μισή εταιρεία έκανε το ίδιο, θα τη μαζέυε η αστυνομία κι αυτή. Καταπάτηση είναι η κατηγορία. Δηλαδη αν ολο το τμημα ΙΤ αποφασιζε να κανει διαμαρτυρια, θα τους εδιωχναν ολους? Και πως θα δουλευε μετα?
endeavour Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Αν βέβαια η διαμαρτυρία ήταν για άλλα "δικαιώματα" κάποιων, δεν θα είχε γίνει απολύτως τίποτα. 4 1 1
farcry33 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 12 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Τα πιστεύω σου θα τα εκφράσεις στον χώρο εργασίας σου; Για πες μου που μένεις ρε φίλε να έρθω σπίτι σου και να σε πως και τι θα κάνεις εκεί μέσα. Έλεος με ορισμένους από εσάς. Δεν ξέρω τι δουλειά κανείς φίλε μου, αλλά μάλλον ούτε και θέλω να ξέρω και όπως είπα με αυτά τα μυαλά ναι και στο σπίτι σου σε λίγο άλλοι θα σου λένε τι θα κανείς αν δεν σου λένε ήδη. Ειναι περίεργο πάντως που στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία δεν υπάρχει καμία δημοκρατική φιλοσοφία πλέον. 1 1
pcos Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 δε νομιζω να βρουν αλλου δουλεια, εκτος και οι μασκες κανουν τη δουλεια τους 1
Shinji ikari Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 10 minutes ago, Ntinaras said: Δηλαδη αν ολο το τμημα ΙΤ αποφασιζε να κανει διαμαρτυρια, θα τους εδιωχναν ολους? Και πως θα δουλευε μετα? Άμα έκαναν το ίδιο που έκαναν αυτοί, ναι. Δηλαδη άμα έκλεβαν όλοι θα τους κράταγε; θα έβρισκε άλλους, google είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις