Προς το περιεχόμενο

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ GAME ΣΕ NOKIA

XRISBAR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε ? Πώς μπορώ να μεταφέρω κάποια games από το PC στο nokia 3510i με το καλώδιο το σειραικό που έχω? Ποιό πρόγραμμα πρέπει να χρησιμοποιήσω? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας.

Δημοσ.

Logika to mono pou 8a xreiasteis einai to software (Nokia PC Suite) pou exei mesa h syskeuasia tou kinitou sou.

An den eixe mesa to CD, des mipos uparxei available for download apo to site tis Nokia.

Sam.

Δημοσ.

Είστε σίγουροι ότι μπορεί να γίνει upload στο 3510i. Είναι έγχρωμο μεν αλλά η java του είναι βασισμένη στην τεχνολογία του 3410. Είναι δηλαδή series 30 και όχι 40 που αναφέρεται εσφαλμένα σε πολλά site. 'Οπου series 30 δεν εννοούμε το πρόθεμα του τηλεφώνου π.χ. το Νοκια 5100 του αδερφού μου είναι κινητό series 40. To 7210 einai series 40. Πάντως αν τα καταφέρεις κάνε κανά ποστ για να ξέρουμε και μείς.

http://www.nokia.com/nokia/0,5184,4833,00.html

Πάντως όπως θα δεις και συ δεν υπάρχει PC suite (εγώ αυτό χρησιμοποιώ για να κάνω upload τα παιχνίδια) για 3510ι.

Δημοσ.

Τελικά κατάφερα να βάλω τα παιχνίδια με το Oxygen Phone Manager II (Trial). Το PC suite πράγματι δεν πρέπει να υποστηρίζε το 3510i. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...