Προς το περιεχόμενο

Ποιο από Oneplus Nord 2T, Poco X6, Oppo reno10;

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από getty,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά ότι λέει ο τίτλος, με ενδιαφέρει μια καλή oled always on οθόνη, τίμιος σχετικά επεξεργαστής, 5G, βολικό UI (σε καμία περίπτωση κοντινό σε pure android).Το 2Τ το βρίσκω από Amazon όποτε ok.

Δεν ξέρω αν χάνω κάτι σε αυτά και ποιο από όλα συμφέρει (π.χ. τα χρειάζομαι τα 12GB ram ή το 5G του oppo του 2022 χάνει κάτι σε σχέση με τα νεα;) Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από getty
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Ποιο από Oneplus 2T, Poco X6, Oppo reno10;
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

... εννοείς το Νord 2T υποθέτω. Είναι αξιόλογη συσκευή αλλά νομίζω υπάρχουν κάποιες αναφορές σχετικά με την πραγματική του αυτονομία... επιπλέον έχει ξεπεραστεί λίγο απο την αγορά κ απο την τεχνολογία (ήδη 2 ετών κυκλοφορίας συσκευή).

Παρόλα αυτά πιστεύω ότι το Poco X6 έχει το καλύτερο vfm

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Ποιο από Oneplus Nord 2T, Poco X6, Oppo reno10;
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε το OnePlus μάλλον απορρίπτεται. Αξίζει άραγε να θυσιάσω τα 4GB παραπάνω του Poco για την ασύρματη φόρτιση και το πολύ πιο καλό UI του oppo;

Επεξ/σία από getty
Δημοσ.

10 minutes ago, getty said:

Οπότε το OnePlus μάλλον απορρίπτεται. Αξίζει άραγε να θυσιάσω τα 4GB παραπάνω του Poco για την ασύρματη φόρτιση και το πολύ πιο καλό UI του oppo;

Tα 12 GB Ram ειναι πιο future proof ειναι η αληθεια, αλλα αμα δεν εχεις 25 εφαμοργες ταυτοχρονα ανοιχτες ή παιζεις βαρια παιχνιδια δεν θα δεις καμια διαφορα, εγω που εχω 6GB Ram στο Poco μια χαρα ειναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το poco x6 5g 8/256 έχει πτώση τιμής στο jmc στα 186 + 4 μεταφορικά = 190ε , το 12/256 217ε

Εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Motorola g84 12/256 στα 164ε , σε αυτές τις τιμές το poco x6 νομίζω είναι καλύτερο deal ακόμα και με 8gb ram , όπως λέει και χρήστης prasino mantarinh δεν σκοπεύω να έχω 25 εφαρμογές ανοιχτές ούτε παιχνίδια παίζω οπότε δεν νομίζω ότι αξίζει ούτε να δώσω 25ε λιγότερα για το g84 που υστερεί σχεδόν σε όλους τους τομείς ούτε +30ε για το poco x6 12/256

Επεξ/σία από Miatakias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To g84 το απέρριψα επειδή δεν έχει always-on display (αμαρτία να έχει oled και όχι always on) και επειδή δεν υποστηρίζει natively dual apps και δεν θέλω 3rd party εφαρμογές για έλεγχο σημαντικών εφαρμογών (π.χ. viber). Επίσης, φοβάμαι oτιδήποτε πλησιάζει pure android καθώς αρκετές εφαρμογές του οικοσυστήματος είναι basic και αναγκάζεσαι για τα περισσότερα να ψάχνεις εφαρμογές που κάνουν κάτι πέρα από τα basics

Δες και τα UI και των δύο που θέλεις, του poco είναι λίγο παιδικό στα μάτια μου.

Επεξ/σία από getty
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, getty είπε

To g84 το απέρριψα επειδή δεν έχει always-on display (αμαρτία να έχει oled και όχι always on) και επειδή δεν υποστηρίζει natively dual apps και δεν θέλω 3rd party εφαρμογές για έλεγχο σημαντικών εφαρμογών (π.χ. viber). Επίσης, φοβάμαι oτιδήποτε πλησιάζει pure android καθώς αρκετές εφαρμογές του οικοσυστήματος είναι basic και αναγκάζεσαι για τα περισσότερα να ψάχνεις εφαρμογές που κάνουν κάτι πέρα από τα basics

Δες και τα UI και των δύο που θέλεις, του poco είναι λίγο παιδικό στα μάτια μου.

Το always on display που χρησιμεύει? Πχ να βλέπεις led ειδοποίησης όταν σου έρχεται ένα email ? Οκ με το UI δεν έχω ιδιαίτερο προβλήμα , θέμα συνήθειας είναι αρκεί να μην έχει πολλές διαφημίσεις και περιττές εφαρμογές που κάνουν αργό το τηλέφωνο...Εγώ ως σημαντα κριτήρια έχω ότι το  poco x6 έχει gorilla glass για πιο ανθεκτικη οθόνη ενώ το g84 έχει μια κατώτερη έκδοση νομίζω, και επίσης 67w φορτιστή έναντι 30w με πολύ πιο γρήγορη φόρτιση, αυτά μετράω εγώ πιο πολύ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Miatakias είπε

Το always on display που χρησιμεύει? Πχ να βλέπεις led ειδοποίησης όταν σου έρχεται ένα email ? Οκ με το UI δεν έχω ιδιαίτερο προβλήμα , θέμα συνήθειας είναι αρκεί να μην έχει πολλές διαφημίσεις και περιττές εφαρμογές που κάνουν αργό το τηλέφωνο...Εγώ ως σημαντα κριτήρια έχω ότι το  poco x6 έχει gorilla glass για πιο ανθεκτικη οθόνη ενώ το g84 έχει μια κατώτερη έκδοση νομίζω, και επίσης 67w φορτιστή έναντι 30w με πολύ πιο γρήγορη φόρτιση, αυτά μετράω εγώ πιο πολύ 

Είναι θέμα τι θεωρείς χρήσιμο/σημαντικο κλπ. Π.χ προσωπικά με ενοχλεί να πρέπει να πατήσω κουμπί για να δω την ώρα, αν έχω sms/email/αναπαντητη, ιδιαιτερα αν υποστηρίζει η τεχνολογία και δεν το έχει προγραμματίσει η εταιρία του κινητού. Αλλά όλα είναι σχετικά…

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, getty είπε

Είναι θέμα τι θεωρείς χρήσιμο/σημαντικο κλπ. Π.χ προσωπικά με ενοχλεί να πρέπει να πατήσω κουμπί για να δω την ώρα, αν έχω sms/email/αναπαντητη, ιδιαιτερα αν υποστηρίζει η τεχνολογία και δεν το έχει προγραμματίσει η εταιρία του κινητού. Αλλά όλα είναι σχετικά…

Το always on ομως δεν καιει και παραπανω μπαταρια ? Οκ κι εγω με ενα παλιο redmi note 4 εχει led ειδοποιησεων εκτος οθονης ψηλα διπλα απ την εμπρος καμερα  και με βολευει πολυ να βλεπω τις ειδοποιησεις απο email,app κτλ .. Καποια νεα κινητα ειδα δεν εχουν led ειδοποιησης.. Τελος παντων προς το poco x6 γερνω , μπορει να περιμενω καλυτερο deal για το 12gb version

Δημοσ.

Τα Motorola μπορεί να μην έχουν το κλασσικό always on display αλλά έχουν ένα παρόμοιο που κάνει και οικονομια στην μπαταρία, λίγο να κουνήσεις το κινητό η απλά να το κοιτάξεις κοντά ανάβει η οθόνη και σου δείχνει ώρα, μπαταρία και ειδοποιήσεις. 

Από αυτες τις συσκευές που αναφέρεις εγώ θα σου έλεγα το Oppo Reno 11f που μόλις κυκλοφόρησε σε τιμή σχεδόν ίδια με το 10 και αν το πάρεις στα κοντά έχεις δώρο 4 χρόνια εγγύηση μπαταρίας και άλλη μία συσκευή το Α18

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, getty είπε

Βασικά ότι λέει ο τίτλος, με ενδιαφέρει μια καλή oled always on οθόνη, τίμιος σχετικά επεξεργαστής, 5G, βολικό UI (σε καμία περίπτωση κοντινό σε pure android).Το 2Τ το βρίσκω από Amazon όποτε ok.

Δεν ξέρω αν χάνω κάτι σε αυτά και ποιο από όλα συμφέρει (π.χ. τα χρειάζομαι τα 12GB ram ή το 5G του oppo του 2022 χάνει κάτι σε σχέση με τα νεα;) Ευχαριστώ!

Εγω θα προτεινα το realme 11 pro 5g στα 240 ευρω περιπου.Μακρια απο χιαομι/ποκο.Το hyperOS ειναι μουφα....

Και φυσικα always on μονο για 10δευτερολεπτα στα χιαομι,/ποκο.Εχω realme 8 με always on το βαζω οποτε θελω και οσο θελω χωρις επιπτωση στην αυτονομια.Εξαιρετικα χρησιμο και απαραιτητο.Τα μοτορολα θα τα απεφευγα γιατι δεν εχουν αυτο που χρειαζεσαι.

Επεξ/σία από osfp1978
  • Like 1
  • Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά το oppo reno10 δεν έχει ασύρματη φόρτιση (το γράφω μην παραπλανήσω κάποιον), ωστόσο μου φαινεται καλό deal και μάλλον θα πάω για αυτό. 

Επεξ/σία από getty

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...