Προς το περιεχόμενο

Kingdom Come: Deliverance II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kοίτα που θα με ψησετε να το αγοράσω ....

Οχι τίποτε άλλο, έχουμε και το Civilizatiov VII σε μία εβδομάδα ...

Εχω ξεπαραδιαστεί τις τελευταιες μέρες 

(Ευτυχώς που η 5080 θα αργήσει να εμφανιστεί σε stock 😁 )

• Haha 1
  • Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τρέχει εξαιρετικά το παιχνίδι, μπράβο τους, έκανα και λογαριασμό στο twich να πάρω ότι εξτραδάκι έχει και δεν έχει , ελπίζω να στριμαρε όλο το βράδυ ο τύπος να ξεμπέρδεψα 🤣

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Mr Aris είπε

Τρέχει εξαιρετικά το παιχνίδι, μπράβο τους, έκανα και λογαριασμό στο twich να πάρω ότι εξτραδάκι έχει και δεν έχει , ελπίζω να στριμαρε όλο το βράδυ ο τύπος να ξεμπέρδεψα 🤣

specs ?

Δημοσ.

Παιζει σε κλειδαδικα αν δεν θελετε να δωσετε full price στα 44 ευρω παντως. Καλο ειναι να ανταμείβονται τετοια παιχνιδια...

• Like 7
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Παιζει σε κλειδαδικα αν δεν θελετε να δωσετε full price στα 44 ευρω παντως. Καλο ειναι να ανταμείβονται τετοια παιχνιδια...

Αυτο το λεω εδω και χρονια μιας και καποτε και εγω κατεβαζα μικροτερος αλλα 8 χρονια τωρα μονο αγοραζα και αν δεν μπορω στα 50 60 θα το παρω στα 30. Κριμα ειναι και ειδικα οπως λες για τετοια σωστα παιχνιδια. Θα προτεινα την gold με λιγα παραπανω χρηματα προσωπικα μιας και θα φερουν αρκετα expansion και εδω οπως στο πρωτο με την royal εκδοση. Οι developers δεν ειναι activision η square enix και η τιμη θα πεσει οσοι κανετε λιγη υπομονη οπως και στο πρωτο που δεν αργησε να πεσει στο 20αρικο μετα απο 1 χρονο που ειχε βγει η royal. 

• Like 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Αυτο το λεω εδω και χρονια μιας και καποτε και εγω κατεβαζα μικροτερος αλλα 8 χρονια τωρα μονο αγοραζα και αν δεν μπορω στα 50 60 θα το παρω στα 30. Κριμα ειναι και ειδικα οπως λες για τετοια σωστα παιχνιδια. Θα προτεινα την gold με λιγα παραπανω χρηματα προσωπικα μιας και θα φερουν αρκετα expansion και εδω οπως στο πρωτο με την royal εκδοση. Οι developers δεν ειναι activision η square enix και η τιμη θα πεσει οσοι κανετε λιγη υπομονη οπως και στο πρωτο που δεν αργησε να πεσει στο 20αρικο μετα απο 1 χρονο που ειχε βγει η royal. 

Την ίδια λογική έχω ακολουθήσει και εγω

Ολα τα παιχνίδια original είτε Steam είτε EA pro, εξάλλου sales γίνονται συνέχεια και σε εξαιρετικες τιμές

Οφείλουμε να επιβραβεύσουμε developers

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

36.90€ η απλή έκδοση στο steam Ινδίας και 92% steam reviews, όχι άσχημα.
Σκέφτομαι να περιμένω να βγούνε μερικά patches 

comparision_asset_v3-1.png?t=1738759211

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ.
47 minutes ago, xtrmsnpr said:

36.90€ η απλή έκδοση στο steam Ινδίας και 92% steam reviews, όχι άσχημα.
Σκέφτομαι να περιμένω να βγούνε μερικά patches 

comparision_asset_v3-1.png?t=1738759211

Εύκολα..

👍

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, Arkin said:

Οι developers δεν ειναι activision η square enix και η τιμη θα πεσει οσοι κανετε λιγη υπομονη οπως και στο πρωτο που δεν αργησε να πεσει στο 20αρικο μετα απο 1 χρονο που ειχε βγει η royal. 

Αυτό. Το προηγούμενο (Royal edition) που το πήρα στα 5 ευρώ ακριβώς πριν 1 χρόνο τέτοια μέρα, δεν με χάλασε καθόλου.

Δημοσ.
Στις 4/2/2025 στις 7:28 ΜΜ, Mr Aris είπε

Αυτά είναι, το fsr παίζει και σε nvidia?

Εννοείται, ναι παίζει με Nvidia κάρτες το fsr. Η amd δεν είναι Nvidia, είναι του λαού!

Αλλά το παιχνίδι έχει και dlss.

(Δε ξέρω αν το έγραψαν ήδη)

2 ώρες πριν, firepc είπε

1Μ την πρώτη μέρα

Kingdom Come: Deliverance 2 Sells Over a Million Copies in One Day -  Newsweek

Αγαπάμε μπούρδα Χένρι ρε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...