Mr Aris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, geomrk είπε fsr μονο!! Αυτά είναι, το fsr παίζει και σε nvidia? Αν όχι πάμε για πίτα ντε κουλο 🤣, πρώτα θα τελειώσω βέβαια το ff7, οπότε who knows μπορεί το fanbase πετσινος club να σπαμαρει τις αξιολογήσεις ζητώντας dlss🤣 Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από Mr Aris
noFEARgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, Tambas91 said: Dlss έχει μήπως το παίξουμε και εμείς με τα σαπάκια? Σε βλεπω να ξεπεφτεις στην αγκαλια της lisa ακομα και στις gpu ετσι οπως τα εκανες BTW εχει κανονικα dlss Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από noFEARgr 3
Tambas91 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Σε βλεπω να ξεπεφτεις στην αγκαλια της lisa ακομα και στις gpu ετσι οπως τα εκανες BTW εχει κανονικα dlss Aν παίζει 4k dlss balanced κομπλέ θα είμαι τώρα για κάρτα από Λίζα κάτσε να φτάσει σε RT το σαπάκι που έχω τώρα και μετά θα δούμε...
noFEARgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στο laptop πάντως που έχω με 4060 τρέχει πολύ καλά. 1440p dlss balanced όλα high και έχει 80+fps Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο optimization Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από noFEARgr 2
koyris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Saloufas είπε τάπα πάει! Το αξίζει ειναι παιχνιδαρα,σκέψου να εκανε release Σ.Κ. Πιστεύω τις επόμενες μέρες θα περάσει τις 300 χιλιάδες
Tambas91 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, noFEARgr είπε Στο laptop πάντως που έχω με 4060 τρέχει πολύ καλά. 1440p dlss balanced όλα high και έχει 80+fps Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο optimization Κρίμα να μη βάζουν ένα demo στο steam να δοκιμάσει ο κόσμος... θα το κατεβάσω και άμα τρέχει καλά θα το αγοράσω μετά, σαν gameplay δε το φοβάμαι
noFEARgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Tambas91 said: Κρίμα να μη βάζουν ένα demo στο steam να δοκιμάσει ο κόσμος... θα το κατεβάσω και άμα τρέχει καλά θα το αγοράσω μετά, σαν gameplay δε το φοβάμαι Tι gpu εχεις τωρα ρε ; Παντως βαραει καλα στο cpu , το βλεπω και 60%+ usage να βαραει και ακομα δεν εχω παει σε καποια μεγαλη πολη Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από noFEARgr
Daredevil Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2 hours ago, geomrk said: fsr μονο!! έχει κανονικά, δεν έχει 4 αλλά με dlss swap και force το Κ profile τρέχει εξαιρετικά
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, SoullessRider είπε έχω αφήσει ακόμα ανοιχτά τα Assassin's creed odyssey (είμαι Ατλαντίδα) fallout4 (με τόσο χτίσιμο που έριξα είμαι ακόμα στο τελείωμα αποστολών του institute) w3 (αρχές ακόμα, κάπου μετά την μάγισσα με τα παιδιά και την αυτοκτονία) rdr2 αρχές ακόμα elite dangerous πέρασα μόνο το training Όλα στο 1ο playthrough δεν έχω πιάσει καν το kcd1 Ζητώ συγνώμη από τον εαυτό μου για την κατάντια μου... ps: από specs πιθανόν να πιάνω μόνο του αποθηκευτικού χώρου 😅 Αυτά είναι μια δεκαετία gaming ακόμα για να τα ολοκληρώσεις ρε τρελέ! 1 7
Tambas91 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 17 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Tι gpu εχεις τωρα ρε ; 4070 super άμα τρέχει καλά σε 4k με dlss balanced έστω και με ένα preset κάτω είμαι ικανοποιημένος 19 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Παντως βαραει καλα στο cpu , το βλεπω και 60%+ usage να βαραει και ακομα δεν εχω παει σε καποια μεγαλη πολη Σε αυτό τον τομέα δε το φοβάμαι έχω το καλύτερο cpu του κόσμου 1 1
noFEARgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, Tambas91 said: 4070 super άμα τρέχει καλά σε 4k με dlss balanced έστω και με ένα preset κάτω είμαι ικανοποιημένος Σε αυτό τον τομέα δε το φοβάμαι έχω το καλύτερο cpu του κόσμου Σε 4090 στα experimental settings με dlss balanced βγαζει 100+fps . Aν το βαλεις στο high πιστευω θα τα εχεις τα 60+
scorpion8283 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, Tambas91 said: Σε αυτό τον τομέα δε το φοβάμαι έχω το καλύτερο cpu του κόσμου Αλλαξες cpu?? Πηρες κι εσυ 5800x3d? 😲 Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από scorpion8283 1
Tambas91 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Αλλαξες cpu?? Πηρες κι εσυ 5800x3d? 😲 Δεν είπα το χειρότερο σκορπιέ 1
just_a_dude Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Όλοι οι reviewers λένε ότι τρέχει πολύ καλά. Ο Henry είναι πάλι μπούφος στην αρχή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα