Mhlogiatros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Kαι δεν έπαιρνε και τίποτα μαύρο και αιχμηρό Πέρα απο βέλη , σπαθιά , τσεκούρια , λόγχες που σου μπήγανε απο παντού τόσο μπήξιμο που έλεγες αμαν Κανα denuvo μη μας χώσουν και είμαστε ok . Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από Mhlogiatros
nzeppos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Εγώ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω ποιες ακριβώς διαφορές έχει από το 1. Γιατί όσα βίντεο έχω δει, δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιο είναι το 1 και ποιο το 2 (με εξαίρεση κάποιες μικροαλλαγές στο σύστημα μάχης, πχ. νομίζω τώρα χρειάζεται καλύτερος συγχρονισμός και δεν μπορείς να σπαμάρεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια). Προφανώς θα έχει κι άλλα πράγματα, αλλά ακόμα δεν τα έχω εντοπίσει στα λίγα reviews που κοίταξα γιατί δεν ήταν μεγάλες οι διαφορές, απλώς βελτιώσεις εδώ κι εκεί (πχ λίγο καλύτερα quests, λίγο καλύτερο storyline, λίγο καλύτερο interaction με τον κόσμο κλπ). Μην παρεξηγηθώ όμως, το 1 ήταν έπος οπότε σίγουρα θα το πιάσω και το 2 μόλις βρω χρόνο (και πέσει κάτω από το 30άρι στα κλειδάδικα...) Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από nzeppos
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 52 λεπτά πριν, nzeppos είπε Εγώ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω ποιες ακριβώς διαφορές έχει από το 1. Στην τιμή και στα facial animations (τουλάχιστον φαίνονται σωστά). 1
SoullessRider Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου έχω αφήσει ακόμα ανοιχτά τα Assassin's creed odyssey (είμαι Ατλαντίδα) fallout4 (με τόσο χτίσιμο που έριξα είμαι ακόμα στο τελείωμα αποστολών του institute) w3 (αρχές ακόμα, κάπου μετά την μάγισσα με τα παιδιά και την αυτοκτονία) rdr2 αρχές ακόμα elite dangerous πέρασα μόνο το training Όλα στο 1ο playthrough δεν έχω πιάσει καν το kcd1 Ζητώ συγνώμη από τον εαυτό μου για την κατάντια μου... ps: από specs πιθανόν να πιάνω μόνο του αποθηκευτικού χώρου 😅 2
CarbonFibre Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Kαι δεν έπαιρνε και τίποτα μαύρο και αιχμηρό Πέρα απο βέλη , σπαθιά , τσεκούρια , λόγχες που σου μπήγανε απο παντού τόσο μπήξιμο που έλεγες αμαν Κανα denuvo μη μας χώσουν και είμαστε ok . Άνοιξη θα το βάλουν και gog πάντως.
zvarthangalos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Κανα denuvo μη μας χώσουν και είμαστε ok . Κανένας μας εδώ δεν είναι αθώα περιστερά και το λέω με την έννοια οτι η πλειονότητα εχει παίξει παιχνίδια χωρίς πληρωμή εδώ όμως πρόκειται για ιδιαίτερη περίπτωση Studio που πρέπει και αξίζει να αμείβονται για το προϊόν που πουλάνε σε σχέση με εταιρίες μεγαθήρια που απλά θέλουν να μας αρμέγουν που κυκλοφορούν ημιτελή παιχνίδια που τα πληρώνουμε αδρά και γινόμαστε στην ουσία Beta testers αυτήν είναι η δική μου θέση ώς προς την επιβράβευση για κάποιο προϊόν που μας δίνεται η δυνατότητα με τον γνωστό τρόπο να το καρπθούμε χωρίς να ξοδέψουμε ούτε ένα Ευρώ, Οσο για το Denuvo οι Devs το έχουν ξεκαθαρίσει επίσημα ότι δεν θα έχει προστασία DRM και αργότερα θα κυκλοφορήσει και στο GoG.
Fever Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε συμβουλή: Με ryzen 9 3900, 2070 super και 32 gb ram, θα παίζει αξιοπρεπώς σε 2k ή να το τσιμπήσω σε ps5?
Mhlogiatros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 39 minutes ago, zvarthangalos said: Κανένας μας εδώ δεν είναι αθώα περιστερά και το λέω με την έννοια οτι η πλειονότητα εχει παίξει παιχνίδια χωρίς πληρωμή εδώ όμως πρόκειται για ιδιαίτερη περίπτωση Studio που πρέπει και αξίζει να αμείβονται για το προϊόν που πουλάνε σε σχέση με εταιρίες μεγαθήρια που απλά θέλουν να μας αρμέγουν που κυκλοφορούν ημιτελή παιχνίδια που τα πληρώνουμε αδρά και γινόμαστε στην ουσία Beta testers αυτήν είναι η δική μου θέση ώς προς την επιβράβευση για κάποιο προϊόν που μας δίνεται η δυνατότητα με τον γνωστό τρόπο να το καρπθούμε χωρίς να ξοδέψουμε ούτε ένα Ευρώ, Οσο για το Denuvo οι Devs το έχουν ξεκαθαρίσει επίσημα ότι δεν θα έχει προστασία DRM και αργότερα θα κυκλοφορήσει και στο GoG. Εννοείται έχω αγοράσει τη royal στο 1 . Και δε το προχώρησα πολύ αλλά θα δω και το 2 1
geomrk Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, Fever είπε Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε συμβουλή: Με ryzen 9 3900, 2070 super και 32 gb ram, θα παίζει αξιοπρεπώς σε 2k ή να το τσιμπήσω σε ps5? με τιποτα για 1440 θεωρώ . Είσαι πιο κοντα στα recommended 1080p και αυτο με ~40 fps(εφόσον 2070super>2060super) απ'ότι καταλαβαινω και ελπίζοντας οτί δεν θα σε capparei το cpu σου. απτην αλλη έχεις μια παραπάνω ελπίδα με το PS5 1
Mhlogiatros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Και με το pro έχεις λέει ΣΑΝ 4K και 60 fps - λέμε τώρα καμία μλκια να περάσει η ώρα Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από Mhlogiatros 1 2
geomrk Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Και με το pro έχεις λέει ΣΑΝ 4K fps - λέμε τώρα καμία μλκια να περάσει η ώρα ναι αναγκαστικα θα παιξεις με upscale μεθοδο δεν γινεται αλλιως 🙄 Τωρα βεβαια δεν ξερω με DLSS 1440p και frame generation της AMD ισως να κανεις δουλιτσα
noFEARgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Εγινε release λιγο πιο νωρις . Καντε restart το steam 1
enable_your_mind Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου To εβαλα ενα μισαωρο.. δειχνει πανεμορφο.., προβλεπω τρελο καψιμο αμα ειναι τοσο καλο οσο φενεται.. 2
Tambas91 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Dlss έχει μήπως το παίξουμε και εμείς με τα σαπάκια? 3
geomrk Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε Dlss έχει μήπως το παίξουμε και εμείς με τα σαπάκια? fsr μονο!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα