HellionKal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) https://ragequit.gr/reviews/item/kingdom-come-deliverance-2-pc-review/ Εμπάργο επιτέλους ΤΕΛΟΣ. Έχω ρίξει 120 ώρες στο game, ask me anything ΥΓ. Για να προλάβω τα προφανή: 1) Όχι, δεν υπάρχουν στο game unskippable cutscenes με gay περιεχόμενο, ούτε τέτοιο περιεχόμενο που επιβάλλεται με το ζόρι στον παίκτη, ffs δλδ. 2) Ναι, υπάρχει ένας μαύρος χαρακτήρας, τον οποίο έχουμε την επιλογή να σκοτώσουμε στο πλαίσιο της κεντρικής ιστορίας (*update, τελικά αυτό δεν ισχύει, υπάρχουν οι επιλογές στους διαλόγους αλλά το γκεημ σε railroadάρει στο να μην τον σκοτώσεις*. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από HellionKal 10 3
geomrk Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 24 λεπτά πριν, HellionKal είπε 1) Όχι, δεν υπάρχουν στο game unskippable cutscenes με gay περιεχόμενο, ούτε τέτοιο περιεχόμενο που επιβάλλεται με το ζόρι στον παίκτη, ffs δλδ. δηλαδη απλα ειναι skippable cutscenes και τετοιο περιεχομενο απλα με τη συναινεση του παικτη 😛😛 Spoiler κανω πλακα προφανως !
HellionKal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Υπάρχει χωμένη στους διαλόγους προς έναν χαρακτήρα μια επιλογή που αν την ακολουθήσεις ως το τέλος σου επιτρέπει να παίξεις ουσιαστικά τον χένρι ως μπαησέξουαλ. Χαρά στα λάχανα, όποιος θέλει πηδάει μόνο τις μιλφάρες, που είναι και πολλές. Το τι μλκίες διάβαζα τόσο καιρό στο ίντερνετ δεν περιγράφεται, μέχρι και το ότι ο Ishtvan Toht βιάζει τον Henry στο πλαίσιο της πλοκής είχαν γράψει κάποιοι. 5
noFEARgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Ευκολα goty. Γελαω με eurogamer που του εδωσε 3/5 . Τα υπολοιπα ειναι 9 και 10 1
zvarthangalos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Ευκολα goty. Γελαω με eurogamer που του εδωσε 3/5 . Τα υπολοιπα ειναι 9 και 10 Tο Eurogemer αν δεν κάνω λάθος είναι Βρετανικό site τι δουλειά έχει με την Ευρώπη; (ειρωνικά το λέω) η γηραιά ήπειρο έχει πεθάνει και δεν το πήραμε χαμπάρι ή κάνουμε πως δεν πήραμε χαμπάρι. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από zvarthangalos 1
Arkin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Φαίνεται επικό ρε παιδιά. Το πρώτο ποτε θα πιασω πείτε μου.
sstav Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) δεν εχω αντοχές για να αφιερώσω 100 ώρες σε παλαιο παιχνίδι για να παιξω μετά το νέο...ειδα καποιο recap την ιστορία ως τώρα. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από sstav
Inler Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Ούτε εγώ έχω πιάσει το 1ο παρόλο που μου αρέσουν αυτού του είδους. Αν ασχοληθείς με το 1ο για 100+ ώρες θεωρώ μετά ότι δεν θα ευχαριστηθείς το 2ο όσο καλό-βελτιωμένο και να είναι θα έχει επέλθει κορεσμός. Θα αρχίσω αυτό σε κάνα μήνα και κούτσα κούτσα θα το τερματίσω σε κάνα 6μηνο
seithan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Έχω κολλήσει στο "μοναστήρι" και είναι τέρμα βαρετό κ σπαστικό. Είχα μήνες να ασχοληθώ, μπηκα για κάνα 10λεπτο αλλά δεν την πάλεψα. Το έκλεισα 😆
CarbonFibre Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 15 ώρες πριν, noFEARgr είπε Ευκολα goty. Γελαω με eurogamer που του εδωσε 3/5 . Τα υπολοιπα ειναι 9 και 10 Όταν το eurogamer δίνει κακό βαθμό τότε το παιχνίδι είναι must play!! Collector's edition incoming! 3
HellionKal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Το eurogamer είναι απλά butthurt επειδή το goty τους το Veilguard πήγε άθλια και οδηγεί στην κατάρρευση της BioWare, οπότε ξεσπάνε σε όλα τα υπόλοιπα RPG που βγαίνουν τώρα για διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. 4
noFEARgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, HellionKal said: Το eurogamer είναι απλά butthurt επειδή το goty τους το Veilguard πήγε άθλια και οδηγεί στην κατάρρευση της BioWare, οπότε ξεσπάνε σε όλα τα υπόλοιπα RPG που βγαίνουν τώρα για διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Εχουν εχθρα και απο το πρωτο game γιατι δεν ειχε καθολου μαυρους 😂 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα