Προς το περιεχόμενο

Kingdom Come: Deliverance II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, seithan είπε

Μάλλον αφού άδειασαν τον χάρτη από quest, περιφέρονταν από ταβέρνα σε ταβέρνα και από λουτρό σε λουτρό.

Εάν ρωτήσεις στο Τρόσκι, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην το ξέρει!

Aμα fast travel παντού, λογικό. Το game έχει βάθος και ο χάρτης είναι πανέμορφος, οποτε βρίσκω ανούσιο το fast travel.

Χτες, χαλαρά ξόδεψα μια ώρα practicing με τον Tom.

• Like 1
  • Απαντ. 256
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Aμα fast travel παντού, λογικό. Το game έχει βάθος και ο χάρτης είναι πανέμορφος, οποτε βρίσκω ανούσιο το fast travel.

Χτες, χαλαρά ξόδεψα μια ώρα practicing με τον Tom.

Προσωπικά, λόγω ότι ήθελα να ανεβάσω το horsemastering, πήγαινα παντού χωρίς fast-travel. Έ, στο τέλος έγινε και συνήθεια :)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, seithan είπε

Προσωπικά, λόγω ότι ήθελα να ανεβάσω το horsemastering, πήγαινα παντού χωρίς fast-travel. Έ, στο τέλος έγινε και συνήθεια :)

Ακριβώς, άσε που άμα δεν fast travel με Pebbles, ξεκλειδώνει και το hidden perk. ;)

Δημοσ.
30 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Ακριβώς, άσε που άμα δεν fast travel με Pebbles, ξεκλειδώνει και το hidden perk. ;)

Τον pebbles τον έκανα μπριζόλες προ πολλού. Αφού μοιάζει σαν το γαϊδουράκι του Πάνζτο!

• Haha 3
Δημοσ.

Ενταξει ρε παιδια αλλα δεν ειναι και ολα τα side τρομερα quest

Πηγαινε εκει ,κλεψε αυτο φερτο πισω,πηγαινε εκει ,σκοτωσε 3 παρε αυτο φερτο πισω..Καποια ειναι δυνατα με καλο lore και εχουν και δικα τους cutscene

καπου θα σε κουρασει δηλαδη

Δημοσ.
1 hour ago, SOCRATIS1000 said:

Πηγαινε εκει ,κλεψε αυτο φερτο πισω,πηγαινε εκει ,σκοτωσε 3 παρε αυτο φερτο πισω..Καποια ειναι δυνατα με καλο lore και εχουν και δικα τους cutscene

Για αυτό πρέπει να παίζεις ΚΑΙ άλλα παιχνίδια 😆

• Haha 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Εγώ ακόμα να δω copy-paste side quest. Ακόμα και τα πιο απλά, όπως είπες, πάνε κυνηγά λύκους, πάντα έχει κάτι διαφορετικό. Ναι εννοείτε, open-world game είναι, εννοείτε υπάρχει επανάληψη, αλλα τουλάχιστον κλασσικό fetch ubisoft/bethesda quest δεν είδα ακόμα.

Δημοσ.
14 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Εγώ ακόμα να δω copy-paste side quest. Ακόμα και τα πιο απλά, όπως είπες, πάνε κυνηγά λύκους, πάντα έχει κάτι διαφορετικό. Ναι εννοείτε, open-world game είναι, εννοείτε υπάρχει επανάληψη, αλλα τουλάχιστον κλασσικό fetch ubisoft/bethesda quest δεν είδα ακόμα.

Όχι δεν είναι ,δεν το εννοούσα έτσι 

Και εγώ τα κάνω όλα όσα μου βγάζει ο χάρτης ,αλλά δεν θα κάτσω να περιμένω και τους περαστικούς μήπως και βγάλει και κάτι ακόμα νέο 

Δεν είδα δα και Witcher 3 τα side του να πω να μην μείνει τίποτα 

Το παιχνίδι είναι τρομερό και πραγματικά πρέπει να έχω 80 ώρες και είμαι στα μισά της ιστορίας 

Απλά αυτό το 120 ώρες και δεν έχω πάει στον γάμο λέω wtf 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/3/2025 στις 5:21 ΜΜ, SOCRATIS1000 είπε

Και εγώ τα κάνω όλα όσα μου βγάζει ο χάρτης ,αλλά δεν θα κάτσω να περιμένω και τους περαστικούς μήπως και βγάλει και κάτι ακόμα νέο 

Το παιχνίδι είναι τρομερό και πραγματικά πρέπει να έχω 80 ώρες και είμαι στα μισά της ιστορίας 

Οι περαστικοί δεν σου δίνουν ποτε "quests", random encounters είναι, με ελάχιστα που μου έτυχαν να έχουν και κάποιο διάλογο. Όπως ειπώθηκε quests παίρνεις από innkeepers και από important npcs, είναι το θαυμαστικό στο χάρτη. 

Επίσης πολλά από αυτά είναι αναφορές, χωρίς quest marker, που άμα θες επισκέπτεσαι. 

Και εγώ είμαι 50+ ώρες και ακόμα έχω μερικά quests πριν το γάμο, απλά προφανώς δεν έκανες ώρες training, smithing, alchemy, etc. Σημασία έχει να το απολαμβάνεις, δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι για τίποτα. 

Απλά στο μονο που έχω ένσταση είναι το fast travel, καθώς χάνεις αρκετά από το exploration κομμάτι.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

108 😁 για το γάμο, τωρα ειμαι στις 150 ώρες και μόλις μπηκα στο 2ο χάρτη , μέχρι  την καλοκαιρινη μου αδεια θα είμαι και στο Kuttenberg !!!!

Το παιχνιδι δε θέλει rush

Εγω το απολαμβάνω κυριολεκτικα

Επεξ/σία από whiteman7
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τελείωσα με 200+ ώρες παιχνιδιού στεναχωρήθηκα που το τελείωσα όμως μια κοινότυπη φράση λέει ότι ΄΄τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν΄΄  εννοείτε ότι δεν γίνεται uninstall και προβλέπω ότι θα μείνει στον δίσκο για πολύ πολύ καιρό ακόμη εξάλλου έρχονται και τα DLC που είμαι σίγουρος ότι θα τα σπάνε οπότε έχει ψωμί,  έχουν μείνει κάποια quests αλλά θα επικεντρωθώ στο κυνήγι μιας και ήταν δευτερεύουσα επιλογή σε όλο αυτόν τον χαμό  που γινόταν αλλά τι να πρώτο κάνει κανείς, έχω γράψει ποιό πίσω αλλά έχω στείλει και στην εταιρία mail που νομίζω θα ήταν επιθυμία πολλών εδώ μέσα και όχι μόνο να δούμε σε κάποιο DLC η αργότερα σε κάποιο expansion αν υπάρξει την περιοχή σε φθινοπωρινό και  χειμωνιάτικο mood θα το πάει πιστεύω ακόμη ποιο πέρα το παιχνίδι ελπίζω να εισακουστεί η πρόταση μου αν δεν έχει γίνει ήδη.😀

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά είμαι στις 60 ώρες και ακόμα δεν έχω πάει στο γάμο.. βασικά ότι quest είναι για τον γάμο το έχω βάλει στην άκρη.. ελπίζω να μην έχω θέματα με timed quests κτλ.

Επίσης είμαι με 11κ στην τσέπη και δεν ξέρω που να τα ξοδέψω.. θεωρητικά θα μπορούσα να μισθώσω τους δικούς μου mercenaries με τόσα χρήματα και να τους στέλνω να τρώνε bandits. 

Επεξ/σία από >-Nosakos<-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...