Προς το περιεχόμενο

Kingdom Come: Deliverance II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω πως δεν θα μας απογοητευόσουν μέχρι τώρα έχουν αποδείξει ότι είναι σοβαρή εταιρία και όχι άρπα κόλλα

συμφωνώ πως πρέπει να προσέξουν πολύ το  κομμάτι αυτό ώστε να σου δώσουν κίνητρο να το ξαναπιάσεις όπως λές. 

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • Like 1
Δημοσ.
  Στις 8/3/2025 στις 3:44 ΜΜ, enable_your_mind είπε

54 ωρες , δεν εχω παει ακομα στον 2ο χαρτι.. Τι υπερεπος ειναι αυτο

108 ώρες ....

μόλις έφτασα στον γαμο , μιλάμε για παρτάρα  !!!!

IMG_20250308_202929.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Προσοχη με τα spoiler παιδια μερικοι δεν το εχουμε παιξει ακομα. Βαζετε σε spoiler γιατι πιο πισω ειδικα πηγα να διαβασω και μου ηρθε το spoiler μπροστα μου. 

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
  Στις 8/3/2025 στις 9:45 ΜΜ, Arkin είπε

Προσοχη με τα spoiler παιδια μερικοι δεν το εχουμε παιξει ακομα. Βαζετε σε spoiler γιατι πιο πισω ειδικα πηγα να διαβασω και μου ηρθε το spoiler μπροστα μου. 

Και να μάθετε να βγάζετε screenshots να πεις :P 

https://app.prntscr.com/en/index.html 

• Haha 2
Δημοσ.
  Στις 9/3/2025 στις 12:03 ΠΜ, xtrmsnpr είπε

Και να μάθετε να βγάζετε screenshots να πεις :P 

https://app.prntscr.com/en/index.html 

Ε καλά άσε εγώ λάτρεις των screenshots έχω πάνω από 60 χιλιάδες τα τελευταία 7 χρόνια σε ότι έχω παίξει. Έχω μόνιμα ένα κουμπί από το ποντίκι να βγάζει screenshot ούτε print screen ουτε τίποτα και όσα δεν υποστηρίζουν photo mode δουλεύει το Ansel από nvidia που εξαφανίζει τα πάντα από hud στην οθόνη. 

• Like 2
Δημοσ.

Τεραστιο patch

Kingdom Come: Deliverance 2 Patch 1.2 Released, Is 62GB, Packs Over 1000 Fixes

https://www.dsogaming.com/patches/kingdom-come-deliverance-2-patch-1-2-released-is-64gb-packs-over-1000-fixes

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβάζω σε ξένα φόρουμς (reddit, Steam) ότι μετα το update εχει χαλάσει το framerate και δημιουργήθηκαν καινούρια bugs ισχύει ;

Δεν το περνάω ακόμη το update  εχει πολλά προβλήματα

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.
  Στις 8/3/2025 στις 6:32 ΜΜ, whiteman7 είπε

108 ώρες ....

μόλις έφτασα στον γαμο , μιλάμε για παρτάρα  !!!!

IMG_20250308_202929.jpg

Καλα πως γινεται 108 ωρες για να πας στον γαμο?Εγω ειχα αδειασει ολο τον χαρτι απο quest και μετα πηγα καπου στις 30 ωρες ,τι quest κανατε?Οχι οτι βγαζει μονο ο χαρτης?Μιλαγατε σε οτι κινειται και σας εδινε και αλλα?Η αληθεια ειναι οτι στα fast travel πολλες φορες εγω δεν σταματουσα ,και ισως εδιναν και αλλα quest εκει

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 15/3/2025 στις 12:14 ΜΜ, SOCRATIS1000 είπε

Καλα πως γινεται 108 ωρες για να πας στον γαμο?Εγω ειχα αδειασει ολο τον χαρτι απο quest και μετα πηγα καπου στις 30 ωρες ,τι quest κανατε?Οχι οτι βγαζει μονο ο χαρτης?Μιλαγατε σε οτι κινειται και σας εδινε και αλλα?Η αληθεια ειναι οτι στα fast travel πολλες φορες εγω δεν σταματουσα ,και ισως εδιναν και αλλα quest εκει

Μάλλον αφού άδειασαν τον χάρτη από quest, περιφέρονταν από ταβέρνα σε ταβέρνα και από λουτρό σε λουτρό.

Εάν ρωτήσεις στο Τρόσκι, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην το ξέρει!

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...