enable_your_mind Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου On 17/02/2025 at 08:35, noFEARgr said: 37 ωρες μου πηρε για να παω στο wedding Εχω φτασει 39 ωρες και ακομα δεν εχω παει στο γαμο .. εβαλα να δω και το avowed , επαιξα ουτε μια ωρα και συνεχισα εδω.. καταστρεφει την εμπειρια να παιζεις αλλο παιχνιδι , ειδικα rpg .. οτι ειχα παθει και με το bg3.. .. τι υπεροχο παιχνιδι και οσο παιζω τοσο το απολαμβανω 2 1
polonos1313 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Παίδες έχει δοκιμάσει κανείς να πάρει το wagon και να πάει στον αρχικό χάρτη του Trosky απο τον kuttenberg ? Ήθελα να πάω πισω να ολοκληρώσω κάποια quest που άφησα αλλά με το που ανοιγω το Journal κρασάρει. Έχει βρει κανένας σας fix γιατι στο google δεν βρήκα κάτι παρα μόνο αυτο
zvarthangalos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Σε PS5 το παίζεις γιατί βλέπω στο reddit είναι για το PS5 το πρόβλημα Προσωπικά δεν έχω πάρει το wagon αν και έχω αφήσει κι εγώ κάποια quests μισοτελειωμένα.
polonos1313 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 34 minutes ago, zvarthangalos said: Σε PS5 το παίζεις γιατί βλέπω στο reddit είναι για το PS5 το πρόβλημα Προσωπικά δεν έχω πάρει το wagon αν και έχω αφήσει κι εγώ κάποια quests μισοτελειωμένα. Όχι στο PC το παίζω, απλά είναι κοινό το bug (PS5, XBOX, PC). Και ειναι το μοναδικο λινκ που βρηκα σχετικα με αυτο το bug
Spartan_X Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Καλημέρα παιδιά - συμβαίνει σε άλλους ξαφνικά εκεί που παίζεις να ακούγονται οι φωνες των χαρακτήρων με ..ηχώ; Κάνοντας restart το παιχνίδι φτιάχνει, αλλά συμβαίνει σχετικά συχνά ( σε εμένα έστω )
polonos1313 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 7 hours ago, Spartan_X said: Καλημέρα παιδιά - συμβαίνει σε άλλους ξαφνικά εκεί που παίζεις να ακούγονται οι φωνες των χαρακτήρων με ..ηχώ; Κάνοντας restart το παιχνίδι φτιάχνει, αλλά συμβαίνει σχετικά συχνά ( σε εμένα έστω ) Δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο στις 30 ωρες που ειμαι τωρα
zvarthangalos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, Spartan_X είπε Καλημέρα παιδιά - συμβαίνει σε άλλους ξαφνικά εκεί που παίζεις να ακούγονται οι φωνες των χαρακτήρων με ..ηχώ; Κάνοντας restart το παιχνίδι φτιάχνει, αλλά συμβαίνει σχετικά συχνά ( σε εμένα έστω ) Αυτό που μου συνέβη δυο τρεις φορές στις 70+ ώρες που έχω είναι ότι σε κάποιους διαλόγους χαμηλώνει η φωνή του συνομιλητή όμως στην επόμενη φράση επανέρχεται ηχώ δεν έχω παρατηρήσει.
polakis21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Εχω καει στο ps5 παιδες. Τι παιχνιδαρα εφτιαξαν οι τυποι. Αρρωστο rpg με εκπληκτικο βαθος. Τωρα πηγα στον γαμο και εχω αφησει πισω τα απειρα. Εχω παιξει 40 ωρες και ειμαι λεβελ 17. Μεχρι ποσο λεβελ παει; Το ιδιο πανε και τα υπολοιπα σκιλς; Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από polakis21 1 1
noFEARgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 54 minutes ago, polakis21 said: Εχω καει στο ps5 παιδες. Τι παιχνιδαρα εφτιαξαν οι τυποι. Αρρωστο rpg με εκπληκτικο βαθος. Τωρα πηγα στον γαμο και εχω αφησει πισω τα απειρα. Εχω παιξει 40 ωρες και ειμαι λεβελ 17. Μεχρι ποσο λεβελ παει; Το ιδιο πανε και τα υπολοιπα σκιλς; 30 πανε ολα
whiteman7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Στις 25/2/2025 στις 8:47 ΠΜ, Spartan_X είπε Καλημέρα παιδιά - συμβαίνει σε άλλους ξαφνικά εκεί που παίζεις να ακούγονται οι φωνες των χαρακτήρων με ..ηχώ; Κάνοντας restart το παιχνίδι φτιάχνει, αλλά συμβαίνει σχετικά συχνά ( σε εμένα έστω ) Ακους και ηχώ τώρα ....? Το ζεις κανονικά το παιχνιδάκι 😁 2
geomrk Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Στις 26/2/2025 στις 1:42 ΜΜ, whiteman7 είπε Ακους και ηχώ τώρα ....? Το ζεις κανονικά το παιχνιδάκι 😁 Φίλε μου μετα την σκηνη με την Spoiler klara στο nebakov και εγω ακουγα για λιγη ωρα ηχω
geomrk Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Έρχονται ωραία πράγματα. για να εχουν νοημα τα dlc πρεπει να εχουν πολυ πραμα το καθενα,ανεξαιρετως κοστους. γιατι οταν μιλαμε για single player game το οποιο θα το εχουμε τερματισει 10 φορες μεχρι τοτε,τι να κανουμε μερικα εξτρα features;(κουρεμα π.χ) θα πρεπει να σου δωσει κινητρο και ωθηση να το ξαναπιασεις για να δωσεις αλλες 20-30+ ωρες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα