Saloufas Δημοσ. Τετάρτη στις 11:16 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:16 πμ (επεξεργασμένο) Εχθές κατέβασα την flt έκδοση να δοκιμάσω το παιχνίδι μιας και έχω αγορασμένο το 1ο αλλά ποτέ δεν κατάφερα να το παίξω μιας και το σύστημα μάχης ήταν άθλιο κουραστικό και μη διασκεδαστικό και δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω λεφτά αν δεν το δοκιμάσω. Το θέμα είναι ότι ενώ ξεκίνησα να το παίζω στην εισαγωγή με τα άλογα μου έκανε Hard Crash το pc και restart, δεν μου το έχει ξανά κάνει ποτέ για κανέναν λόγο και σε κανένα παιχνίδι σε πολύωρα sessions άρα δεν παίζει θέμα hardware. Έψαξα steam forums και reddit και βλέπω υπάρχουν άπειρα logs με crashes όπως επίσης και προβλήματα με saves και lost progression αλλά εδώ δεν βλέπω κάποιον να έχει αναφέρει κάτι, επίσης δεν βλέπω να έχει πάρει και στο steam patch από την μέρα που βγήκε. Δεν ξέρω αν φταίει η flt έκδοση αλλά δεν παίζει να την ξαναδοκιμάσω μην μου χαλάσει τίποτα το pc, θα κατεβάσω άλλη αν και νομίζω είναι θέμα παιχνιδιού και όχι iso έκδοσης. Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:18 πμ από Saloufas 1
zvarthangalos Δημοσ. Τετάρτη στις 11:41 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:41 πμ Πιθανόν να έχει πρόβλημα η έκδοση που ανέφερες προσωπικά με την αγορασμένη έκδοση κανένα απολύτως crash στις 50 με 60 ώρες που έχω παίξει έχω συναντήσει αρκετά glitches και κάποια bugs κάποια στιγμή θα βγει κάποιο patch για αυτα τα θέματα, όμως θα ήθελα να σε παροτρύνω να κάνεις μια προσπάθεια να παίξεις το πρώτο γιατί κι εγώ αυτό ένιωσα όταν το ξεκίνησα το πρώτο '' το σύστημα μάχης ήταν άθλιο κουραστικό και μη διασκεδαστικό'' ακριβώς αυτό με αποτέλεσμα να το παρατήσω του έδωσα όμως μια ακόμη ευκαιρία ύστερα απο 5 ολόκληρα χρόνια το ξανάπιασα πέρσι τέτοιο καιρό και μόλις άρχισα να ανεβαίνω level και να εξοικειώνομαι με το όντας άθλιο σύστημα μάχης δεν ήθελα να παίξω άλλο παιχνίδι, βέβαια το δεύτερο είναι κατά πολύ αναβαθμισμένο και ποιο εύκολο στον χειρισμό. 2
dakangr Δημοσ. Τετάρτη στις 11:49 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:49 πμ Συμφωνω και εγω για το πρωτο. Πρεπει να εχεις λιγο υπομονη το πρωτο 10ωρο, μετα γινεται αλλο παιχνιδι και δεν ξεκολλας. Το 2ο βεβαια φαινεται πολυ αναβαθμισμενο σε ολα τα σημεια. 1
Saloufas Δημοσ. Τετάρτη στις 12:13 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:13 μμ Κάποιοι λένε να βάζεις περιορισμό στην gpu 60pfs για να μην βαράει 100% usage και vsync on για τα crashes, εγώ σε όλα βάζω unlimited fps να μην έχει lag απο το vsync.
dakangr Δημοσ. Πέμπτη στις 09:04 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:04 πμ Εχει κολλησει κανεις αλλο στην εκπαιδευση με τον Tomcat? Στο 2ο "μαθημα" ενω κανω οτι λεει, δεν το δεχεται για να προχωρήσει.
noFEARgr Δημοσ. Πέμπτη στις 09:06 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:06 πμ 2 minutes ago, dakangr said: Εχει κολλησει κανεις αλλο στην εκπαιδευση με τον Tomcat? Στο 2ο "μαθημα" ενω κανω οτι λεει, δεν το δεχεται για να προχωρήσει. Kανα bug μηπως ειναι ; Κανε load σε προηγουμενο save
seithan Δημοσ. Πέμπτη στις 09:36 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:36 πμ 32 minutes ago, dakangr said: Εχει κολλησει κανεις αλλο στην εκπαιδευση με τον Tomcat? Στο 2ο "μαθημα" ενω κανω οτι λεει, δεν το δεχεται για να προχωρήσει. Τί σου ζητάει να κάνεις ακριβώς;
dakangr Δημοσ. Πέμπτη στις 11:59 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:59 πμ 2 ώρες πριν, seithan είπε Τί σου ζητάει να κάνεις ακριβώς; Χτυπημα πανω, χτυπημα δεξια, χτυπημα αριστερα. Το κανω κ δε γινεται τιποτα. Το εψαξα και στο ιντερνετ, ειναι γνωστο bug. 1
whiteman7 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:45 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:45 μμ 1 ώρα πριν, dakangr είπε Χτυπημα πανω, χτυπημα δεξια, χτυπημα αριστερα. Το κανω κ δε γινεται τιποτα. Το εψαξα και στο ιντερνετ, ειναι γνωστο bug. και εγω ετσι νομιζα δε το κανεις σωστα 1
polonos1313 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:04 μμ 9 hours ago, whiteman7 said: και εγω ετσι νομιζα δε το κανεις σωστα Μια από τα ίδια....Δεν είναι bug γιατι και εγω παλευα μιση ωρα...Θέλει να κάνεις πολύ μικρές και γρήγορες κινήσεις στο mouse μεχρι να πετυχει
dakangr Δημοσ. χθες στις 09:05 πμ Δημοσ. χθες στις 09:05 πμ 10 ώρες πριν, polonos1313 είπε Μια από τα ίδια....Δεν είναι bug γιατι και εγω παλευα μιση ωρα...Θέλει να κάνεις πολύ μικρές και γρήγορες κινήσεις στο mouse μεχρι να πετυχει Τελικα το πετυχα. Πανω διευθυνση χτυπημα, δεξια διευθυνση χτυπημα, και σκετο χτυπημα (χωρις το αριστερα, το κανει αυτοματα). Δεν πετυχαινει καθε φορα αλλα μου πηρε 3 λεπτα. Κακος σχεδιασμος σε αυτο το κομματι.
seithan Δημοσ. χθες στις 10:03 πμ Δημοσ. χθες στις 10:03 πμ 57 minutes ago, dakangr said: Τελικα το πετυχα. Πανω διευθυνση χτυπημα, δεξια διευθυνση χτυπημα, και σκετο χτυπημα (χωρις το αριστερα, το κανει αυτοματα). Δεν πετυχαινει καθε φορα αλλα μου πηρε 3 λεπτα. Κακος σχεδιασμος σε αυτο το κομματι. Προσωπικά δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα με την αναπαραγωγή των combo των εκπαιδευτών.
whiteman7 Δημοσ. χθες στις 10:37 πμ Δημοσ. χθες στις 10:37 πμ (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, dakangr είπε Τελικα το πετυχα. Πανω διευθυνση χτυπημα, δεξια διευθυνση χτυπημα, και σκετο χτυπημα (χωρις το αριστερα, το κανει αυτοματα). Δεν πετυχαινει καθε φορα αλλα μου πηρε 3 λεπτα. Κακος σχεδιασμος σε αυτο το κομματι. με mouse+keyboard είναι tricky με controller (ετσι παίζω εγω) είναι ευκολακι Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από whiteman7
dakangr Δημοσ. χθες στις 12:26 μμ Δημοσ. χθες στις 12:26 μμ 1 ώρα πριν, whiteman7 είπε με mouse+keyboard είναι tricky με controller (ετσι παίω εγω) είναι ευκολακι Με controller και εγω αλλα με ζοριζε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα