seithan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 4 hours ago, _Theo_ said: Είναι και το δεύτερο παιχνίδι τόσο δύσκολο στην μάχη; Εννοώ στο να μάθεις πως πολεμάς; Ίδια λογική, απλοποιημένη κάπως ή μάλλον ραφιρανισμένη θα έλεγα. 3
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) ε να το πάρουμε τον άλλον χειμώνα τότες, να έχει όλα τα καλούδια μαζί. Φαίνεται να του λείπει πολύ υλικό, οπότε καμία βιασύνη. Προτιμώ να παίζω ολοκληρωμένο ένα παιχνίδι μιας και έξω, παρά να το βάζω ξανά και ξανά. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από xtrmsnpr 1
noFEARgr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Κανένα περιεχόμενο δεν του λείπει το παιχνίδι είναι τεράστιο . 3
whiteman7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε ε να το πάρουμε τον άλλον χειμώνα τότες, να έχει όλα τα καλούδια μαζί. Φαίνεται να του λείπει πολύ υλικό, οπότε καμία βιασύνη. Προτιμώ να παίζω ολοκληρωμένο ένα παιχνίδι μιας και έξω, παρά να το βάζω ξανά και ξανά. Ποιος είπε ότι το παιχνιδι δεν ειναι ολοκληρωμένο ... ? 1
zvarthangalos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Τέτοια παιχνίδια βγαίνουν ένα την πενταετία να μην πω δεκαετία μένουν στον σκληρό για πολύ μεγάλο διάστημα προσωπικά με ευχαριστεί το γεγονός η εταιρία (ες) να βγάζει expansions και DLC για αρκετό καιρό απο εκεί φαίνεται και ο σεβασμός προς στους πελάτες της. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από zvarthangalos 2
seithan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ερώτηση κρίσεως, το ακονίζετε το σπαθί σας; 😆🤣😆 Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από seithan 1
lucanis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Είχα πάρει ένα τσεκούρι στην αρχή του παιχνιδιού στην καλύβα με τα potions αλλά τελικά τον εχθρό τον χτυπούσα με τα χέρια από ότι είδα. Τι φάση; Τώρα βλέπω στο steam ότι σήμερα έπεσε δεύτερο στις πωλήσεις αλλά αυτό εδώ το screenshot είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Κοιτάξτε!
dsi44 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 1 hour ago, seithan said: Ερώτηση κρίσεως, το ακονίζεται το σπαθί σας; 😆🤣😆 το ακονιζετε θες να πεις (εσεις το ακονιζετε,δεν ακονιζεται μονο του.) 1 1 1
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, noFEARgr είπε Κανένα περιεχόμενο δεν του λείπει το παιχνίδι είναι τεράστιο . Δεν αντιλέγω, όμως αυτά που θα έρθουν στην άνοιξη έπρεπε να υπάρχουν ήδη και όχι να τα δίνουν και καλά "δωράκι". Γνωστή τακτική των εταιριών του "δε προλαβαίνουμε το release", θα τα δώσουμε μετά για μπιχλιμπίδια φανταχτερά, θα αρέσουν. 2 ώρες πριν, whiteman7 είπε Ποιος είπε ότι το παιχνιδι δεν ειναι ολοκληρωμένο ... ? Κάλμα, δε σας θίξαμε την εταιρία σας και όταν λέω ολοκληρωμένο εννοώ να έχει τα πάντα πάνω που είναι να χει, όχι ότι βγήκε λειψό. Μάθετε να διαβάζετε σωστά και όχι ότι θέλετε. 2 ώρες πριν, zvarthangalos είπε να βγάζει expansions και DLC για αρκετό καιρό Σχεδόν οι πάντες αρμέγουν τους τίτλους τους για κανα χρόνο+, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο πάντως. --------------------- Επειδής θέλω να κάνω υπομονή με το παιχνίδι και να το πάρω όσο πιο αργά γίνεται, έβαλα να παίξω το 1 από την αρχή χθες, μήπως το τελειώσω Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από xtrmsnpr
zvarthangalos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Δεν αντιλέγω, όμως αυτά που θα έρθουν στην άνοιξη έπρεπε να υπάρχουν ήδη και όχι να τα δίνουν και καλά "δωράκι". Κάλμα δε σας θίξαμε την εταιρία σας και όταν λέω ολοκληρωμένο εννοώ να έχει τα πάντα πάνω που είναι να χει. Μάθετε να διαβάζετε σωστά και όχι ότι θέλετε. Σχεδόν οι πάντες αρμέγουν τους τίτλους τους για κανα χρόνο+, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο πάντως. Mην αρχίσουμε πάλι τα ίδια την μίρλα για τις εταιρίες δεν είναι δικιά μας η εταιρία πληρώνουμε για το προϊόν της δεν μας πληρώνει (ίσως κάποιους να τους πληρώνει) προσωπικά τουλάχιστον δεν έχω κάποιο συμφέρον, είναι κάποιες εταιρίες που εξακολουθούν να σέβονται τους πελάτες της τουλάχιστον μέχρι αυτήν την στιγμή που συζητάμε αν αλλάξει συμπεριφορά στο μέλλον είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο τότε μπορεί να την κράζω κι εγώ μέχρι τώρα νομίζω πως δεν έχουν δώσει κάποιο δικαίωμά.
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Mην αρχίσουμε πάλι τα ίδια την μίρλα για τις εταιρίες δεν είναι δικιά μας η εταιρία πληρώνουμε για το προϊόν της δεν μας πληρώνει (ίσως κάποιους να τους πληρώνει) προσωπικά τουλάχιστον δεν έχω κάποιο συμφέρον, είναι κάποιες εταιρίες που εξακολουθούν να σέβονται τους πελάτες της τουλάχιστον μέχρι αυτήν την στιγμή που συζητάμε αν αλλάξει συμπεριφορά στο μέλλον είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο τότε μπορεί να την κράζω κι εγώ μέχρι τώρα νομίζω πως δεν έχουν δώσει κάποιο δικαίωμά. Όχι ρε, κουβέντα να γίνει, σαν απάντηση σιγά πάρτο ότι οι περισσότεροι το κάνουν αυτό που έγραψες. Τις ωραίες τις εταιρίες τις θέλουμε, θα τα δώσουμε, οι άλλοι ας κοιτάνε. +φωναω έτσι και αλλιώς. 1
Tambas91 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Δεν αντιλέγω, όμως αυτά που θα έρθουν στην άνοιξη έπρεπε να υπάρχουν ήδη και όχι να τα δίνουν και καλά "δωράκι". Γνωστή τακτική των εταιριών του "δε προλαβαίνουμε το release", θα τα δώσουμε μετά για μπιχλιμπίδια φανταχτερά, θα αρέσουν Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες όμως … γενικά και εγώ είμαι κατά των dlc , εδώ όμως μιλάμε για παιχνίδι 100+ ωρών από μόνο του + όσο δώσουν με τα dlc … άλλο αυτό και άλλο να έρχεται μια ΕΑ και να σου δίνει παιχνίδι 10 ωρών και να σου πουλάει μετά διάφορα dlc με παραπάνω ώρες εγώ στην πρώτη περίπτωση θα χαρώ να δώσω τα παραπάνω λεφτά γιατί βλέπω μεράκι και αγάπη στο παιχνίδι και σε καμία περίπτωση αρπαχτή, στη δεύτερη δε βλέπουν φράγκο Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από Tambas91 5
lucanis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, noFEARgr είπε Κανένα περιεχόμενο δεν του λείπει το παιχνίδι είναι τεράστιο . Συμφωνώ. Επίσης είναι πανέμορφο και μάλλον είναι το πρώτο open world που βλέπουμε με κανονικά npc με δική του βούληση το καθένα! 1
geomrk Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, lucanis είπε Συμφωνώ. Επίσης είναι πανέμορφο και μάλλον είναι το πρώτο open world που βλέπουμε με κανονικά npc με δική του βούληση το καθένα! και πολυ παρατηρητικα επισης,βλεπουν τα παντα 👀👀 1
noFEARgr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Mετα απο 33 ωρες τελειωσα ουσιαστικα το tutorial 😁 Δυσκολα θα το ξεπερασει για μενα αλλο παιχνιδι φετος , ειχα να κολλησω ετσι απο witcher 3 και rdr 2 9 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα