noFEARgr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Μαρεσει που το θεωρουν και woke το συγκεκριμενο παιχνιδι 😂
whiteman7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Είναι λίγο PS4 τα models.. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ζάρες όμως, δε μπορώ να πω. χμμμμ...νομιζω το αδικεις 8 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Είναι λίγο PS4 τα models.. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ζάρες όμως, δε μπορώ να πω. χμμμμ...νομιζω το αδικεις 1
just_a_dude Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, whiteman7 είπε χμμμμ...νομιζω το αδικεις Η κοπέλα(ρα) στην φώτο πιο πάνω δείχνει πολύ ps4. Βέβαια ίσως επειδή δεν είναι main character το model είναι πιο απλοϊκό. Θα το βάλω σε λίγο το game να δω.
Inler Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Έχουμε κάποιον οδηγό για ποια settings τρώνε δυσανάλογα πολλά fps?
just_a_dude Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στην αρχή εκεί που είσαι στο δάσος με τα άλογα έπεσε και στα 60 σε 1440p native ultra. Τα γραφικά δεν είναι κακά αλλά θα όχι και κάτι ιδιαίτερο. Θα μπορούσε να έχει πιο πολλά fps. H πρώτη μια ώρα πάντως είναι λίγο cutscene simulator, εκτός από 2-3 λεπτά gameplay. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από just_a_dude 1
Inler Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Δεν είναι βαρύ σε επίπεδο να χρειάζεται τρομερή βελτίωση για να παίξεις αλλά συμφωνώ ότι σύμφωνα με αυτό που βλέπουμε σου δίνει την αίσθηση ότι θα μπορούσε να τρέχει ένα 15-20% καλύτερα Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από Inler 1
ParafronGR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, Saloufas είπε είχα τους ενδοιασμούς μου αλλά τελικά πείστηκα να κάνω μια δοκιμή... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Λογικά στο accessibility θα έχει και δυνατότητα να παίζεις το παιχνίδι μ'ένα χέρι. 1
Tambas91 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 17 ώρες πριν, just_a_dude είπε Στην αρχή εκεί που είσαι στο δάσος με τα άλογα έπεσε και στα 60 σε 1440p native ultra. Τα γραφικά δεν είναι κακά αλλά θα όχι και κάτι ιδιαίτερο. Θα μπορούσε να έχει πιο πολλά fps. Το θέμα είναι ότι δεν έχει καθόλου pop in ή τουλάχιστον όσο έπαιξα εγώ δεν είδα κάτι πράγμα αδιανόητο για open wolrd τέτοιου μεγέθους 2
enable_your_mind Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Εχουν κανει παρα πολυ καλη δουλεια.. και εχει φοβερη μουσικη και χιουμορ οσο πρεπει.. παιχνιδαρα 2
whiteman7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, enable_your_mind είπε Εχουν κανει παρα πολυ καλη δουλεια.. και εχει φοβερη μουσικη και χιουμορ οσο πρεπει.. παιχνιδαρα Game Of The Year Δεν εχει αντιπαλο 2
seithan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Έχοντας τελειώσει(επιτέλους) προσφάτως το KCD1, το KCD2 περιμένα να με κάνει να βαρεθώ πολύ γρήγορα, όπως θα συνέβαινε εάν π.χ. πήγαινα από ένα Assassin's Creed παιχνίδι σε άλλο. Ευτυχώς (!) οι αλλαγές και προσθήκες που έγιναν, έδωσαν μια φρέσκια πινελιά στο ήδη πολύ καλό πρώτο παιχνίδι αν και κάποιες απλοποιήσεις μάλλον αφαίρεσαν κάπως π.χ. δεν έχει "stab" και τα σημεία επίθεσης μειώθηκαν στην μέση - αυτό δεν είναι κακό, πιο εύκολα combo, αλλά το τρύπημα ήταν ψωμί και αλάτι στο πρώτο. Τα γραφικά πολύ τίμια και με balanced τρέχει τα experimental σε 4κ με 80-100fps. Το πρώτο ακόμα παραμένει θεόβαρο και στον τομέα της GPU αλλά και στην CPU. Φαντάζομαι το DLSS βοηθάει τα μάλα Μαζί με HDR το αποτέλεσμα είναι ένας πολύ όμορφος πίνακας, όπως ακριβώς ήταν και το παλιό αδερφάκι του πριν ~7χρόνια (εξακολουθεί να έχει πολύ καλά γραφικά). Χειρισμός μάλλον καλύτερος στο σύνολο, πιο οργανικές οι κινήσεις, κόσμος σίγουρα πιο αληθοφανής και ρεαλιστικός. Για άλλη μια φορά ξεκινάς από το μηδέν - και αυτό δεν είναι κακό, αρκεί να μην περιμένεις ότι το παιχνίδι είναι 100% μάχη. Πολλά είπα και περιμένει την βοήθεια μου ο Henry! Ta! 6
_Theo_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Είναι και το δεύτερο παιχνίδι τόσο δύσκολο στην μάχη; Εννοώ στο να μάθεις πως πολεμάς;
zvarthangalos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, seithan είπε Έχοντας τελειώσει(επιτέλους) προσφάτως το KCD1, το KCD2 περιμένα να με κάνει να βαρεθώ πολύ γρήγορα, όπως θα συνέβαινε εάν π.χ. πήγαινα από ένα Assassin's Creed παιχνίδι σε άλλο. Ευτυχώς (!) οι αλλαγές και προσθήκες που έγιναν, έδωσαν μια φρέσκια πινελιά στο ήδη πολύ καλό πρώτο παιχνίδι αν και κάποιες απλοποιήσεις μάλλον αφαίρεσαν κάπως π.χ. δεν έχει "stab" και τα σημεία επίθεσης μειώθηκαν στην μέση - αυτό δεν είναι κακό, πιο εύκολα combo, αλλά το τρύπημα ήταν ψωμί και αλάτι στο πρώτο. Τα γραφικά πολύ τίμια και με balanced τρέχει τα experimental σε 4κ με 80-100fps. Το πρώτο ακόμα παραμένει θεόβαρο και στον τομέα της GPU αλλά και στην CPU. Φαντάζομαι το DLSS βοηθάει τα μάλα Μαζί με HDR το αποτέλεσμα είναι ένας πολύ όμορφος πίνακας, όπως ακριβώς ήταν και το παλιό αδερφάκι του πριν ~7χρόνια (εξακολουθεί να έχει πολύ καλά γραφικά). Χειρισμός μάλλον καλύτερος στο σύνολο, πιο οργανικές οι κινήσεις, κόσμος σίγουρα πιο αληθοφανής και ρεαλιστικός. Για άλλη μια φορά ξεκινάς από το μηδέν - και αυτό δεν είναι κακό, αρκεί να μην περιμένεις ότι το παιχνίδι είναι 100% μάχη. Πολλά είπα και περιμένει την βοήθεια μου ο Henry! Ta! Συμφωνώ σε όλα που αναφέρεις το πρώτο μας έκλεψε τις καρδιές το δεύτερο μας τα πήρε όλα τα μυαλά και τα βρ@κι΄@ μαζί, έχω περίπου 15 ώρες που παίζω έχω βρει κάποια glitches όμως θεωρώ πως είναι αμελητέα γιατί το παιχνίδι έχει τρομερό performance και δεν αδικεί ακόμη και όσους έχουν ''αδύναμα΄΄ συστήματα και μπορούν να το παίξουν με κάποιες υποχωρήσεις στα graphics settings ικανοποιητικά, (κι εγώ ανήκω στην μεσαία κατηγορία). Χωρίς να ξέρω πως εξελίσσεται το παιχνίδι στην συνέχεια (και δεν θέλω να μάθω) έχω κάποιες σκέψεις που τις είχα από το προηγούμενο παιχνίδι ίσως οι devs να τις έχουν υιοθετήσει σε αυτό ακόμη δεν το γνωρίζω μία απο αυτές είναι οι εναλλαγές όχι μόνο στις καιρικές αλλά και στις εποχές θα πέθαινα πχ να δω τον χάρτη ή έστω κάποια κομμάτια του (βλέπε Red Dead Redemption 2) ντυμένο στα λευκά ή να δούμε τα υπέροχα αυτά τοπία της Βοημίας τον Νοέμβρη που η παλέτα των χρωμάτων γίνεται πλουσιότερη και πολυεπίπεδη, ίσως να δίναμε το στίγμα στους devs μέσα απο τα κοινωνικά δίκτυα να το σκεφτούν για κάποιο επερχόμενο DLC ( επαναλαμβάνω αν δεν το έχουν κάνει ) νομίζω πως το παιχνίδι θα πήγαινε ακόμη παραπέρα με αυτές τις προσθήκες με το δικό μου το φτωχὀ μυαλό. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από zvarthangalos 2
whiteman7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, _Theo_ είπε Είναι και το δεύτερο παιχνίδι τόσο δύσκολο στην μάχη; Εννοώ στο να μάθεις πως πολεμάς; οχι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα