noFEARgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Eιναι παιχνιδαρα. Εκλεισα κανα 4ωρο και δεν πηρα χαμπαρι πως περασε η ωρα . To εχουν βελτιωσει σε ολους τους τομεις σε σχεση με το πρωτο 6
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, screaming_trees είπε Εγω περιμενω να βγει στο gog:) Σωστός! Σιγά σιγά κι εγώ προς το gog περνάω. Το πρώτο τους KC το έπαιξα ελάχιστα και δεν με ενθουσίασε αν και είμαι πολύ φαν τέτοιου είδους rpg. Τώρα με αυτό βλέπω πολλές αλλαγές και με το γεγονός οτι έχουν στερέψει οι επιλογές για τα γούστα μου με βλέπω να το τσιμπάω απο το gog όταν το βγει Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από Geralt_Haute_Bellegarde
whiteman7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Μόλις μπήκε στη συλλογή μου ... Εχω δωσει 200 ευρώ σε παιχνίδια αυτό το μήνα ... Κλειδωστε το Section... ΕΛΕΟΣ !!! Πήρα την Gold Edition από CDkeys στα 56 ευρώ, την απλή έκδοση την είχε 44 ευρώ Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από whiteman7
lucanis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Εγώ παιδιά δεν έχω πειστεί ακόμα να το αγοράσω. Εχουμε και άλλα δυνατά παιχνίδια μέσα στο μήνα οπότε θα περιμένω. 2
whiteman7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 18 λεπτά πριν, lucanis είπε Εγώ παιδιά δεν έχω πειστεί ακόμα να το αγοράσω. Εχουμε και άλλα δυνατά παιχνίδια μέσα στο μήνα οπότε θα περιμένω. Αγορασε το Μου εχουν πέσει τα σαγονια ....... 1
lucanis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 49 λεπτά πριν, whiteman7 είπε Αγορασε το Μου εχουν πέσει τα σαγονια ....... Τόσο καλό ε;
whiteman7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, lucanis είπε Τόσο καλό ε; σοκαριστικα καλο και εξαιρετικα optimized
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου ξέρετε αν έχει romance οπως witcher και cyberpunk..?
lucanis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Το χτύπησα και εγώ τελικά το game και έχω πάθει πλάκα! Και κάτι άλλο. Ενώ όλοι οι reviewers λένε για δύσκολο σύστημα μάχης εμένα μου φάνηκε εξαιρετικό! Το μόνο που δεν έχω αποφασίσει ακόμα είναι αν θα κάνω το πάνω κάτω στο αστεράκι reverse-y (στην κάμερα πάντα το κάνω). Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από lucanis 1
whiteman7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιησα και 4 experimental settings Το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο μια χαρα η 3080 ακομα αν και γλυκοκοιταζω την 5080 Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από whiteman7
Saloufas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου είχα τους ενδοιασμούς μου αλλά τελικά πείστηκα να κάνω μια δοκιμή... Spoiler 2 16
just_a_dude Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Είναι λίγο PS4 τα models.. Spoiler ζάρες όμως, δε μπορώ να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα