Προς το περιεχόμενο

Kingdom Come: Deliverance II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, seithan είπε

Πόσο φανταστικό θα ήταν multiplayer ala RedM/FiveM;

Ωραία η ιδέα σου αν και προσωπικά δεν τα πάω καλά με τα multiplayers είμαι μοναχικός καβαλάρης.  

Δημοσ.

Το πρώτο ήταν υπέροχο παιχνιδάκι, με τα θέματα του, κυρίως στις εκφράσεις των μοντέλων, αλλά ήταν τίποτα μπροστά στο πόσο ωραίο ήταν. 
Θα περιμένω κάποια έκπτωση και θα πάρω το 2ο.

Δημοσ.

Μετά το forbidden west σκεφτομαι το πρώτο kcd και εγώ η royal έκδοση βάζοντας μονο το Save everywhere mode και αφήνοντας όλα τα άλλα όπως είναι. Και μιας και completionist έχει achievement για no kills πέρα από 1 2 απαραίτητα οπότε ίσως πάω για τέτοιο playthrouth μη σκοτώνοντας κανέναν. 

Δημοσ.

18 ωρες ηδη και δεν εχω κανει τιποτα ακομα για το πρωτο main quest... τι παιχνιδαρα εχουν βγαλει.. εκει που μετα το bg3  λες δεν θα βγει αλλο τρελο rpg  , σκαει και αυτο...

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 hours ago, enable_your_mind said:

18 ωρες ηδη και δεν εχω κανει τιποτα ακομα για το πρωτο main quest... τι παιχνιδαρα εχουν βγαλει.. εκει που μετα το bg3  λες δεν θα βγει αλλο τρελο rpg  , σκαει και αυτο...

37 ωρες μου πηρε για να παω στο wedding :P

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
17 hours ago, Arkin said:

Μετά το forbidden west σκεφτομαι το πρώτο kcd και εγώ η royal έκδοση βάζοντας μονο το Save everywhere mode και αφήνοντας όλα τα άλλα όπως είναι. Και μιας και completionist έχει achievement για no kills πέρα από 1 2 απαραίτητα οπότε ίσως πάω για τέτοιο playthrouth μη σκοτώνοντας κανέναν. 

Θέλεις κ το mod που σου επιτρέπει να διασχίζεις τους θάμνους.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, noFEARgr είπε

37 ώρες μου πήρε για να πάω στο wedding :P

55 ώρες για Kuttemberg, το παιχνίδι πρέπει να διδάσκεται στις σχολές των developers ένα τεράστιο μπράβο.

Δημοσ.

Τι παιχνιδάρα είναι αυτή !!! Είχα χρόνια να καθίσω να παίξω game για ώρες ατελείωτες...(εποχές witcher 3 και Rdr2). Μετανιώνω μόνο που δεν είχα πιάσει το 1ο και ξεκίνησα απευθείας αυτο. Απορία για εσάς που έχετε παίξει τόσες ώρες και δεν έχετε πάει καν στo wedding. Εγώ στις 18 ώρες τελειώνω τα Trosky Main Quests. Τι κάνω λάθος ? Μάλλον δεν εχω καταλαβει πως βρίσκεις side quests....Any tip will be appreciated. Δεν θελω να το τελειώσω νωρις.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 hours ago, polonos1313 said:

Τι παιχνιδάρα είναι αυτή !!! Είχα χρόνια να καθίσω να παίξω game για ώρες ατελείωτες...(εποχές witcher 3 και Rdr2). Μετανιώνω μόνο που δεν είχα πιάσει το 1ο και ξεκίνησα απευθείας αυτο. Απορία για εσάς που έχετε παίξει τόσες ώρες και δεν έχετε πάει καν στo wedding. Εγώ στις 18 ώρες τελειώνω τα Trosky Main Quests. Τι κάνω λάθος ? Μάλλον δεν εχω καταλαβει πως βρίσκεις side quests....Any tip will be appreciated. Δεν θελω να το τελειώσω νωρις.

Θα μιλας σε καθε innkeeper για να σου δινει πληροφοριες για την περιοχη . Ετσι θα σου εμφανιζονται και quest markers στο χαρτη ! 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, polonos1313 είπε

βασικα ειναι τοσο open και reality world που συνεχως κανεις πραγματα (side και παραside) που δε σε βιαζει κάτι

Τέτοια επιθυμία για να κάτσω στο PC να πάιξω παιχνίδι ... δεν νομιζω να ξαναειχα (εκτός παιχνιδιου εποχες raiding World Of Warcraft)

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...