whiteman7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Kοίτα που θα με ψησετε να το αγοράσω .... Οχι τίποτε άλλο, έχουμε και το Civilizatiov VII σε μία εβδομάδα ... Εχω ξεπαραδιαστεί τις τελευταιες μέρες (Ευτυχώς που η 5080 θα αργήσει να εμφανιστεί σε stock 😁 ) 1
Mr Aris Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Τρέχει εξαιρετικά το παιχνίδι, μπράβο τους, έκανα και λογαριασμό στο twich να πάρω ότι εξτραδάκι έχει και δεν έχει , ελπίζω να στριμαρε όλο το βράδυ ο τύπος να ξεμπέρδεψα 🤣
whiteman7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Τρέχει εξαιρετικά το παιχνίδι, μπράβο τους, έκανα και λογαριασμό στο twich να πάρω ότι εξτραδάκι έχει και δεν έχει , ελπίζω να στριμαρε όλο το βράδυ ο τύπος να ξεμπέρδεψα 🤣 specs ?
seithan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Προσωπικά με όλο το hype, ξανακολησα με το KCD και οδεύω προς την λήξη του Campaign. Ε, κ μετά έπεται το KCD2 😁
noFEARgr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Παιζει σε κλειδαδικα αν δεν θελετε να δωσετε full price στα 44 ευρω παντως. Καλο ειναι να ανταμείβονται τετοια παιχνιδια... 7
Arkin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Παιζει σε κλειδαδικα αν δεν θελετε να δωσετε full price στα 44 ευρω παντως. Καλο ειναι να ανταμείβονται τετοια παιχνιδια... Αυτο το λεω εδω και χρονια μιας και καποτε και εγω κατεβαζα μικροτερος αλλα 8 χρονια τωρα μονο αγοραζα και αν δεν μπορω στα 50 60 θα το παρω στα 30. Κριμα ειναι και ειδικα οπως λες για τετοια σωστα παιχνιδια. Θα προτεινα την gold με λιγα παραπανω χρηματα προσωπικα μιας και θα φερουν αρκετα expansion και εδω οπως στο πρωτο με την royal εκδοση. Οι developers δεν ειναι activision η square enix και η τιμη θα πεσει οσοι κανετε λιγη υπομονη οπως και στο πρωτο που δεν αργησε να πεσει στο 20αρικο μετα απο 1 χρονο που ειχε βγει η royal. 6
whiteman7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Arkin είπε Αυτο το λεω εδω και χρονια μιας και καποτε και εγω κατεβαζα μικροτερος αλλα 8 χρονια τωρα μονο αγοραζα και αν δεν μπορω στα 50 60 θα το παρω στα 30. Κριμα ειναι και ειδικα οπως λες για τετοια σωστα παιχνιδια. Θα προτεινα την gold με λιγα παραπανω χρηματα προσωπικα μιας και θα φερουν αρκετα expansion και εδω οπως στο πρωτο με την royal εκδοση. Οι developers δεν ειναι activision η square enix και η τιμη θα πεσει οσοι κανετε λιγη υπομονη οπως και στο πρωτο που δεν αργησε να πεσει στο 20αρικο μετα απο 1 χρονο που ειχε βγει η royal. Την ίδια λογική έχω ακολουθήσει και εγω Ολα τα παιχνίδια original είτε Steam είτε EA pro, εξάλλου sales γίνονται συνέχεια και σε εξαιρετικες τιμές Οφείλουμε να επιβραβεύσουμε developers 1
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 36.90€ η απλή έκδοση στο steam Ινδίας και 92% steam reviews, όχι άσχημα. Σκέφτομαι να περιμένω να βγούνε μερικά patches Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από xtrmsnpr 1
seithan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 47 minutes ago, xtrmsnpr said: 36.90€ η απλή έκδοση στο steam Ινδίας και 92% steam reviews, όχι άσχημα. Σκέφτομαι να περιμένω να βγούνε μερικά patches Εύκολα.. 👍 1
lucanis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Αξίζει τελικά το παιχνίδι; Τι λένε όσοι το ξεκίνησαν;
nzeppos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 6 hours ago, Arkin said: Οι developers δεν ειναι activision η square enix και η τιμη θα πεσει οσοι κανετε λιγη υπομονη οπως και στο πρωτο που δεν αργησε να πεσει στο 20αρικο μετα απο 1 χρονο που ειχε βγει η royal. Αυτό. Το προηγούμενο (Royal edition) που το πήρα στα 5 ευρώ ακριβώς πριν 1 χρόνο τέτοια μέρα, δεν με χάλασε καθόλου.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Στις 4/2/2025 στις 7:28 ΜΜ, Mr Aris είπε Αυτά είναι, το fsr παίζει και σε nvidia? Εννοείται, ναι παίζει με Nvidia κάρτες το fsr. Η amd δεν είναι Nvidia, είναι του λαού! Αλλά το παιχνίδι έχει και dlss. (Δε ξέρω αν το έγραψαν ήδη) 2 ώρες πριν, firepc είπε 1Μ την πρώτη μέρα Αγαπάμε μπούρδα Χένρι ρε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα