Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. Πέμπτη στις 09:19 μμ Moderators Share Δημοσ. Πέμπτη στις 09:19 μμ 1 ώρα πριν, nzeppos είπε Όλα αυτά με αγχώνουν. Επειδή μου θυμίζουν ότι πρέπει επιτέλους να στρωθώ και να τελειώσω το 1 που το έχω παρατήσει στη μέση... Εγώ είχα παίξει στην αρχή μέχρι την Spoiler επίθεση στο χωριό αλλά δεν μπορούσα να παίξω μετά γιατί για κάποιο λόγο είχα κολλήσει να είμαι μεθυσμένος, οπότε δεν πήγαινε το καράβι εκεί που ήθελα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:34 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:34 μμ 3 ώρες πριν, zvarthangalos είπε Τα voice over πάντως είναι λες και βάλανε streamers να τα κάνουν από το σπίτι τους και να τα στείλουν και όχι true voice actors σε studio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. χθες στις 12:10 πμ Share Δημοσ. χθες στις 12:10 πμ Οι καλοι voice actors κοστιζουν αλλα οι βαρεμενοι ειναι τσαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 23 ώρες Share Δημοσ. πριν από 23 ώρες Γιατί ρε παιδιά τι έχουν στο βίντεο από πάνω; Μια χαρά ωραία είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. πριν από 20 ώρες Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) To voice acting των βασικών ρόλων που βλέπεις στο 90% της ιστορίας ήταν πάρα πολύ καλό στο 1ο παιχνίδι και το budget mocap που χρησιμοποίησαν κανουν πρόσφατα παιχνίδια σαν το Starfield και το Dragon Age να φαίνονται mobile games. Και τώρα έχουν το 10πλασιο budget στο 2ο. Μη το φοβάστε σε αυτό το θέμα. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από psof 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα