Gatoskylo8 Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου Day one αγορά θα είναι για εμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου Πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι το πρώτο. Ρεαλιστικό μέχρι αηδίας και, ειλικρινά, σου έδειχνε με κάθε τρόπο πως, ό,τι κι αν κάνεις, θα παραμείνεις ένας φτωχός και ταπεινός χωρικός. Γροθιά στο στομάχι αν σκεφτούμε τον κλασικό ήρωα των video games, ο οποίος επιτρέπεται να κάνει τα πάντα μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού, γίνεται αποδεκτός, ανεβαίνει κοινωνικά κτλ κτλ. Ο Henry ήθελε φροντίδα, στοργή και προδέρμ (να φάει, να πιει, να κοιμηθεί, να μην φάει πολύ, να κάνει μπάνιο, να εκπαιδευτεί). Κι εκεί που είχες πιστέψει ότι κάτι είχες καταφέρει, ερχόταν το παιχνίδι και, με σαδιστικό τρόπο, σου έλεγε κατάμουτρα πως έχεις πολλά ψωμιά να φας ακόμα για να μην γίνεσαι τουλάχιστον ρόμπα. Το άφησα στη μέση, αλλά τώρα είναι ευκαιρία να το τερματίσω επιτέλους. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 22 Απριλίου Share Δημοσ. 22 Απριλίου On 20/04/2024 at 09:08, DEADLAZARUS said: Πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι το πρώτο. Ρεαλιστικό μέχρι αηδίας και, ειλικρινά, σου έδειχνε με κάθε τρόπο πως, ό,τι κι αν κάνεις, θα παραμείνεις ένας φτωχός και ταπεινός χωρικός. Γροθιά στο στομάχι αν σκεφτούμε τον κλασικό ήρωα των video games, ο οποίος επιτρέπεται να κάνει τα πάντα μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού, γίνεται αποδεκτός, ανεβαίνει κοινωνικά κτλ κτλ. Ο Henry ήθελε φροντίδα, στοργή και προδέρμ (να φάει, να πιει, να κοιμηθεί, να μην φάει πολύ, να κάνει μπάνιο, να εκπαιδευτεί). Κι εκεί που είχες πιστέψει ότι κάτι είχες καταφέρει, ερχόταν το παιχνίδι και, με σαδιστικό τρόπο, σου έλεγε κατάμουτρα πως έχεις πολλά ψωμιά να φας ακόμα για να μην γίνεσαι τουλάχιστον ρόμπα. Το άφησα στη μέση, αλλά τώρα είναι ευκαιρία να το τερματίσω επιτέλους. Επειδή και εγώ ήμουν σε παρόμοια φάση και το έπιασα ξανα, ναι: Αξίζει με τα χίλια. Οι μάχες τολμώ να πω, όσο ανεβάζεις εμπειρία, γίνονται και πιο εύκολες /βατές. Οι πρώτοι διαξιφισμοί καταλήγουν εύκολα σε μεγαλειώδη Βατερλό. Περιμένω το 2ο με ανυπομονησία! Επίσης θα λυγίσουν κάρτες για άλλη μια φορά για να τρέξει, είναι σχεδόν σίγουρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 22 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 3 ώρες πριν, seithan είπε Επειδή και εγώ ήμουν σε παρόμοια φάση και το έπιασα ξανα, ναι: Αξίζει με τα χίλια. Οι μάχες τολμώ να πω, όσο ανεβάζεις εμπειρία, γίνονται και πιο εύκολες /βατές. Οι πρώτοι διαξιφισμοί καταλήγουν εύκολα σε μεγαλειώδη Βατερλό. Περιμένω το 2ο με ανυπομονησία! Επίσης θα λυγίσουν κάρτες για άλλη μια φορά για να τρέξει, είναι σχεδόν σίγουρο. DLC a Woman's Lot. Να εισαι γυναικα χωρικος και να πρεπει να παλεψεις με ιπποτες 😥😥 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 22 Απριλίου Share Δημοσ. 22 Απριλίου Το πρωτο το ειχα παρατησει 2 φορες καθως ηταν υπερβολικα ρεαλιστικο για τα γουστα. Ισως καποτε να ασχοληθω. Παντως φαινοταν οτι ειναι μοναδικο παιχνιδι. Μακαρι να φτιαξουν κατι αναλογο και με κανα αρχοντα 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου θα σκασει κ αυτο μαζι με το Avowed κ θα πνιγουμε στο RPG μεσα στο χειμωνα 🥰 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 21 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 8 ώρες πριν, Tambas91 είπε τι μουσικάρα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Το περιμένω πώς και πώς αν διορθώσουν το combat θα μιλάμε για έπος. Επεξ/σία 21 Αυγούστου από zvarthangalos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 21 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 1 ώρα πριν, zvarthangalos είπε Το περιμένω πώς και πώς αν διορθώσουν το combat θα μιλάμε για έπος. τι έχει το combat? στο βίντεο λέει ότι είναι έτσι για ρεαλιστικούς λόγους. Έτσι όπως το κόβω θέλουν λίγο φτιάξιμο ακόμα οι εκφράσεις και όπως λένε σε ένα σχόλιο "One thing I hope they fix that was also an issue in the first game; NPCs giving you dialogue either way too early or too late. The first guy's telling you to fish his body out when you already have it, and the second guy speaks as if you're running away when you're only taking two steps to put the body down. It's a bit immersion breaking." αυτου του είδους δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 3 ώρες πριν, zvarthangalos είπε Το περιμένω πώς και πώς αν διορθώσουν το combat θα μιλάμε για έπος. Δε νομίζω να υπάρχει κάτι να διορθώσουν μιας και το έχουν σχεδιάσει επίτηδες με αυτό τον τρόπο , που άμα το μάθεις btw κάνεις παπάδες … ίσως θα το εμπλουτίσουν παραπάνω !?! Εγώ αυτό που θέλω να δω είναι πως θα γίνει η μετάβαση σε αυτό το παιχνίδι μιας και υποτίθεται ότι πλέον ο Henry ξέρει να πολεμάει να κυνηγάει και όλα αυτά … ελπίζω να κινηθεί στο ίδιο υψηλό επίπεδο με το πρώτο και να μη φάμε φόλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Σε σχέση με το πρώτο εννοώ, προσωπικά μου φάνηκε πολύ δύσκολος ο χειρισμός και όχι μόνο εμένα αλλά οι περισσότεροι που το έπαιξαν αυτό λέγανε, απο εκεί και πέρα είναι υποκειμενικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John_on_PC Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Εδώ λέει αρκετά πράγματα: 32 minutes ago, zvarthangalos said: Σε σχέση με το πρώτο εννοώ, προσωπικά μου φάνηκε πολύ δύσκολος ο χειρισμός και όχι μόνο εμένα αλλά οι περισσότεροι που το έπαιξαν αυτό λέγανε, απο εκεί και πέρα είναι υποκειμενικό. Λέει μειώσανε τις κατευθύνσεις που μπορείς να χτυπήσεις σε 5, βάλανε το block στο L2, το χτύπημα στο R2 και αλλάξαν το jab ώστε να το κάνεις σαν combo. Επίσης λέει πως στο KCD2 τρέχεις με το L3 αντί για το κύκλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) https://www.dsogaming.com/news/kingdom-come-deliverance-2-may-have-denuvo-on-pc/ To πρώτο το είχα αγοράσει λίγο μετά την κυκλοφορία του, αν ισχύει η πληροφορία τότε με βλέπω να ακυρώνω την προ παραγγελία αν αρχίσουν της Ubi τα καμώματα τότε παίζουν με την φωτιά. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από zvarthangalos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα