Προς το περιεχόμενο

Kingdom Come: Deliverance II (11 Φεβρουαρίου 2025)

geomrk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το παιχνίδι θα επικεντρώνεται ξανά στον Henry, έναν νεαρό άντρα που ξεκινάει ένα ταξίδι εκδίκησης και ανακάλυψης σε έναν όμορφο, αλλά συνάμα βάναυσο μεσαιωνικό κόσμο.Βασίλειο της Βοημίας, αρχές 15ου αιώνα: στο βασίλειο έχει επικρατήσει το χάος. Καθώς οι εισβολείς λεηλατούν αυτήν την ακυβέρνητη γη, σπέρνοντας φόβο και τρόμο, ο Henry αναζητά εκδίκηση για τη δολοφονημένη οικογένειά του.

Το Kingdom Come: Deliverance II θα κυκλοφορήσει για PC (Steam, Epic Games Store), PlayStation 5 και Xbox Series X|S

Release Date: Τέλος του 2024 !!

Επίσημο Trailer:

Game Reveal:

• Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάνω που έπιασα πριν λίγο καιρό το πρώτο. Καταπληκτικό παιχνίδι. Πολύ πάνω από το μέσο όρο, αν και δεν νομίζω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Καλώς να έρθει το δεύτερο.

• Like 3

29 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Πάνω που έπιασα πριν λίγο καιρό το πρώτο. Καταπληκτικό παιχνίδι. Πολύ πάνω από το μέσο όρο, αν και δεν νομίζω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Καλώς να έρθει το δεύτερο.

Φίλε μου χθες έπιασα το πρώτο,μιας που πήρα καλύτερη κάρτα γραφικών, και είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ,ανυπομονώ ήδη για το δεύτερο χωρίς να είμαι ούτε στα μισά του πρώτου

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ αυτόν τον καιρό παίζω το πρώτο (δεύτερη φορά) αλλά την πρώτη δεν το τελείωσα λογο Hardware και το παίζω τωρα ολα ultra με HD Textures 2560 X 1440 ( και καλώς έκανα) τωρα το απολαμβάνω,Φτύνεις αίμα να ανεβάσεις τα skills όμως είναι μοναδικό.

Το δεύτερο αν και δεν ξέρουμε ακόμη τις απαιτήσεις του ας ελπίσουμε να μη χρειαστούμε νέα αναβάθμιση  πάντως το τρέϊλερ δείχνει πολλά υποσχόμενο καλώς να έρθει η παιχνιδάρα.

Edit: Αν αναβαθμίσουν το σύστημα μάχης και το κάνουν λίγο ποιο εύκολο θα μιλάμε για παιχνίδι της χρονιάς  για να μη πω κάτι παραπάνω μένει να δούμε gameplay και performance για να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • Like 1

29 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε

και το παίζω τωρα ολα ultra με HD Textures 2560 X 1440 ( και καλώς έκανα) τωρα το απολαμβάνω

ακριβώς και εγώ αυτό περιμένα να το παίξω. 

30 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε

Το δεύτερο αν και δεν ξέρουμε ακόμη τις απαιτήσεις του ας ελπίσουμε να μη χρειαστούμε νέα αναβάθμιση  πάντως το τρέϊλερ δείχνει πολλά υποσχόμενο καλώς να έρθει η παιχνιδάρα.

Edit: Αν αναβαθμίσουν το σύστημα μάχης και το κάνουν λίγο ποιο εύκολο θα μιλάμε για παιχνίδι της χρονιάς  για να μη πω κάτι παραπάνω μένει να δούμε gameplay και performance για να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Έχω υψηλές ελπίδες καθώς το 2ο φτιάχτηκε με άπειρα παραπάνω πόρους από το 1ο,οπότε για μένα θα βγάλουν όλα τους τα απωθημένα που  δεν μπορούσαν στο 1. Στο Game Reveal(2ο βίντεο) λέει οτί το 2 είναι ότι ήθελαν να κάνουν πραγματικά και δεν μπορούσαν στο 1 😁

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να το δούμε. Δείχνει ενδιαφέρον. Δεν αναμένουμε και κάτι μεγάλο προς το τέλος του έτους.

Επεξ/σία από CarbonFibre

Καλώς να έρθει!
Μακάρι να έχει καλυτερο lip sync, καλύτερα facial animations και να μην είναι τραγικά βαρύ, νταξ το loading στους διαλόγους ανάμεσα το έφτιαξαν σχεδόν από την αρχή όσο μπορούσαν!
Γενικώς ελπίζω να μου αρέσει περισσότερο από το πρώτο :D .

cryengine είναι ίσως η καλύτερη μηχανή εκεί έξω με γραφικά και physics που πάντα ρίχναν σαγόνια για την εποχή τους... μερικά παραδείγματα όλα τα crysis, prey, hunt, και φυσικά το kcd... πάλι καλά δεν πήγαν και αυτοί σε unreal

2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Καλώς να έρθει!
Μακάρι να έχει καλυτερο lip sync, καλύτερα facial animations και να μην είναι τραγικά βαρύ, νταξ το loading στους διαλόγους ανάμεσα το έφτιαξαν σχεδόν από την αρχή όσο μπορούσαν!
Γενικώς ελπίζω να μου αρέσει περισσότερο από το πρώτο :D .

αδερφέ μου xt είσαι έτοιμος να λιώσουμε την παιχνιδάρα με τον αγαπημένο σου henry?

αν δε σου αρέσει μπορείς να παίξεις skull & bones απλά λέω !

• Haha 3

8 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

cryengine είναι ίσως η καλύτερη μηχανή εκεί έξω με γραφικά και physics που πάντα ρίχναν σαγόνια για την εποχή τους... μερικά παραδείγματα όλα τα crysis, prey, hunt, και φυσικά το kcd... πάλι καλά δεν πήγαν και αυτοί σε unreal

αδερφέ μου xt είσαι έτοιμος να λιώσουμε την παιχνιδάρα με τον αγαπημένο σου henry?

αν δε σου αρέσει μπορείς να παίξεις skull & bones απλά λέω !

Άμα έχει τίποτα coop τώρα, θα σου ρίχνω κότες στο κεφάλι.

Χίλιες φορές Χένρι παρά αυτό!

• Like 1

Είπαν σε interview πως κάθε npc θα έχει πρόγραμμα συγκεκριμένο όπως στο RDR2 και το Dragon's Dogma 2. Λογικά τα CPUs θα πεθάνουν. Τουλάχιστον τα trailer δεν είχαν πολύ pop in.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...