Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια Hitachi LED 43" 4K 43HAK6150 αγορασμένη πριν από περίπου δυόμιση χρόνια.

Σε κάποια φάση σήμερα ο μικρός μου την χτύπησε με δύναμη σε ένα σημείο με μια μπαγκέτα και από τη στιγμή εκείνη έχει λεπτές οριζόντιες γραμμές από άκρη σε άκρη και πιο παχιές φωτεινές γραμμές κατακόρυφες επίσης από άκρη σε άκρη, όλες γύρω από το σημείο αυτό. Καταλαβαίνω ότι χάλασε το πάνελ (το εξωτερικό τζάμι δεν έχει καν ραγίσει).

1) Υπάρχει περίπτωση να επισκευάζεται το πάνελ; (Το αποκλείω, αλλά ... ας ρωτήσω!)

2) Πόσο περίπου θα κοστίσει η αντικατάσταση πάνελ; Εάν δεν κάνω λάθος, φοράει πάνελ Vestel. Την τηλεόραση την είχα αγοράσει €319, να δω εάν αξίζει τον κόπο ή όταν με κουράσουν οι γραμμές να πάρω καινούργια! :)

Δημοσ.

όχι δεν επισκευάζεται εύκολα και με λογικό κόστος.

πέταμα ανακύκλωση λύσιμο για ανταλλακτικά και αγορά νέας.

τον μικρό με λουρί και συγκεκριμένο μήκος και ακτίνας δράσης (joke)

• Haha 1
  • Λύση
Δημοσ.
1 hour ago, greatst said:

Έχω μια Hitachi LED 43" 4K 43HAK6150 αγορασμένη πριν από περίπου δυόμιση χρόνια.

Σε κάποια φάση σήμερα ο μικρός μου την χτύπησε με δύναμη σε ένα σημείο με μια μπαγκέτα και από τη στιγμή εκείνη έχει λεπτές οριζόντιες γραμμές από άκρη σε άκρη και πιο παχιές φωτεινές γραμμές κατακόρυφες επίσης από άκρη σε άκρη, όλες γύρω από το σημείο αυτό. Καταλαβαίνω ότι χάλασε το πάνελ (το εξωτερικό τζάμι δεν έχει καν ραγίσει).

1) Υπάρχει περίπτωση να επισκευάζεται το πάνελ; (Το αποκλείω, αλλά ... ας ρωτήσω!)

2) Πόσο περίπου θα κοστίσει η αντικατάσταση πάνελ; Εάν δεν κάνω λάθος, φοράει πάνελ Vestel. Την τηλεόραση την είχα αγοράσει €319, να δω εάν αξίζει τον κόπο ή όταν με κουράσουν οι γραμμές να πάρω καινούργια! :)

αντικατασταση γινεται.αλλα οι τιμες ειναι οτι  να νε.παιζει πιο φτηνα να βγει να παρεις νεα τηλεοραση και να ειναι και με εγγυηση αλλα και καλυτερης τεχνολογιας.

εχω ακουσει οτι υπαρχουν και σαν προστατευτικα τζαμια που μπαινουν μπροστα για να μην μπορουν οι μπομπιρες να τις χαλανε.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή μέρα με τη μέρα οι γραμμές χειροτερεύουν, θέλω πρόταση για VFM τηλεόραση μέχρι 43 ίντσες, με Android TV. Με ενδιαφέρει να είναι φθηνή για να μην την κλαίσω εάν έχουμε παρόμοιο ατύχημα! Ευχαριστώ! :)

Δημοσ.
On 28/04/2024 at 17:24, greatst said:

Επειδή μέρα με τη μέρα οι γραμμές χειροτερεύουν, θέλω πρόταση για VFM τηλεόραση μέχρι 43 ίντσες, με Android TV. Με ενδιαφέρει να είναι φθηνή για να μην την κλαίσω εάν έχουμε παρόμοιο ατύχημα! Ευχαριστώ! :)

Δες και για το καλυμμα που εγραψα παντως.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, poulinos είπε

Δες και για το καλυμμα που εγραψα παντως.

Ναι, εννοείται αυτό! :) Αλλά το βασικό είναι να δω τι τηλεόραση θα πάρω, γιατί οι γραμμές αυξάνονται όσο περνάν οι μέρες! ;) 

Δημοσ.
2 hours ago, greatst said:

Ναι, εννοείται αυτό! :) Αλλά το βασικό είναι να δω τι τηλεόραση θα πάρω, γιατί οι γραμμές αυξάνονται όσο περνάν οι μέρες! ;) 

se αυτες τις inches υπαρχει καλη γκαμα και ευτυχως οι τιμες ειναι καλες.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

se αυτες τις inches υπαρχει καλη γκαμα και ευτυχως οι τιμες ειναι καλες.

Ναι. Τηρώ στάση αναμονής (για φοβερή προσφορά) και αναζήτησης. Η μάρκα που κερδίζει την "καρδιά" μου φαίνεται να είναι η TCL. 

Δημοσ.

Εαν εχεις καποιον που "ξερει" να την ανοιξει και να δει μηπως καποια καλωδιοταινια προς το πανελ δεν παταει καλα / εχει ξεκουμπωσει .
Ισως σωθεις τσαμπα .
Βγαλε μια φωτο τις "γραμμες" και ρωτα και εδω https://www.facebook.com/groups/2611707132417783

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, villasg είπε

Εαν εχεις καποιον που "ξερει" να την ανοιξει και να δει μηπως καποια καλωδιοταινια προς το πανελ δεν παταει καλα / εχει ξεκουμπωσει .
Ισως σωθεις τσαμπα .
Βγαλε μια φωτο τις "γραμμες" και ρωτα και εδω https://www.facebook.com/groups/2611707132417783

Ορίστε μια φωτογραφία: (θα ρωτήσω και στο FB στην ομάδα που προτείνεις, την είχα ήδη στο νου μου, αλλά είμαι απαισιόδοξος)

https://drive.google.com/file/d/1Mil4QZFvr-aPChSfJvEtyJR9rPq39YG1/view?usp=sharing

Δημοσ.
Just now, greatst said:

Ορίστε μια φωτογραφία: (θα ρωτήσω και στο FB στην ομάδα που προτείνεις, την είχα ήδη στο νου μου, αλλά είμαι απαισιόδοξος)

https://drive.google.com/file/d/1Mil4QZFvr-aPChSfJvEtyJR9rPq39YG1/view?usp=sharing

εγω βλεπω κανονικο σπασιμο.

52 minutes ago, greatst said:

Ναι. Τηρώ στάση αναμονής (για φοβερή προσφορά) και αναζήτησης. Η μάρκα που κερδίζει την "καρδιά" μου φαίνεται να είναι η TCL. 

ειναι μια χαρα οι τιμες των tcl.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, greatst είπε

Σπάσιμο καραμπινάτο.

Επίσης, ακόμα και να βρεις πάνελ θα έχεις αρκετές πιθανότητες να σου έρθει και αυτό σπασμένο ή να σπάσει κατά την τοποθέτηση. Όσο για το κόστος, άστο. Υπολόγιζε στα 200.

Στις 18/4/2024 στις 8:28 ΜΜ, greatst είπε

Εάν δεν κάνω λάθος, φοράει πάνελ Vestel.

Μάλλον κάνεις λάθος. Τα ηλεκτρονικά είναι σίγουρα vestel, το πάνελ όμως μάλλον δεν είναι. Θα πρέπει να ανοιχτεί η tv και να βρεις κάποιον κωδικό πάνω στο πάνελ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...