Προς το περιεχόμενο

QWERTEE T-Shirts 4-7-9€ στα 6 δωρεάν μεταφορικά

NSR00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, phoenix67 said:

Παρηγγειλα 19-4 και ακομη δεν υπαρχει ιχνος ενημερωσης στον οριζοντα.

Δε τα βιαζομαι(καλο θα ηταν να τα ειχα μεχρι το καλοκαιρι βεβαια),αλλα ειναι ενοχλητικο ενα μηνα μετα να μη γνωριζεις τιποτα.

42 minutes ago, Mene said:

Για να έχεις μια εικόνα, κι εγώ 19/4 είχα παραγγείλει και παρέλαβα στη Νίκαια 2/5, γρηγορότερα από κάθε άλλη φορά. 

Και εγώ 19/4 και ακόμα περιμένω τον ταχυδρόμο...εντάξει έχω να βάλω ρούχα άλλα, όπως έγραψε και ο ζεν ο φίλος πιο πίσω, αλλά καλό είναι κάποια στιγμή από εβδομάδα να έρθουν γιατί έχει αρχίζει και κουράζει αυτό το θέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από παλινωδίες απείρου διανοητικου κάλλους κατέληξαν να μου απαντήσουν ότι δεν δέχονται επιστροφές αν ο λόγος είναι ότι το νούμερο δεν κάνει! 

Μαγαζί ΕΕ που εμπίπτει στην σχετική νομοθεσία αυτό... Τι ήθελα και ασχολήθηκα in the first place; η συνείδηση μου τώρα δε μου επιτρέπει με τίποτα να τους αφήσω σε χλωρό κλαρί... 🤬

11 minutes ago, giorginho said:

Μετά από παλινωδίες απείρου διανοητικου κάλλους κατέληξαν να μου απαντήσουν ότι δεν δέχονται επιστροφές αν ο λόγος είναι ότι το νούμερο δεν κάνει! 

Μαγαζί ΕΕ που εμπίπτει στην σχετική νομοθεσία αυτό... Τι ήθελα και ασχολήθηκα in the first place; η συνείδηση μου τώρα δε μου επιτρέπει με τίποτα να τους αφήσω σε χλωρό κλαρί... 🤬

Συμφωνα με τους ορους τους, μπορεις να επιστρεψεις τα μπλουζακια για αλλαγες η για store credit:

https://site.qwertee.com/help

Shipping/Payments/Returns info

How do I Return a Shirt to you?

How do I Return a Shirt to you?

If you need to return a shirt to us it is very straightforward to do so.

You just need to print out and fill in this form.

If for any reason you are not happy with your shirt you can return it to us within 14 days of purchase (so long as it is unworn and unwashed) for an exchange, or Qwertee store credit, just tick the relevant box. Due to the extremely limited edition of our shirts (we printed this tee specifically for you) an exchange may not be possible, in this case we can provide you with store credit. Send your shirt in a large envelope keeping it under 2 cm thick if you can, it will be cheaper for you. Please note: Tees bought during sales are exluded from the Qwertee GuaranTee. Also Hoodies, Sweaters, and Kids Tees can only be returned for store credit, exchanges are not possible unfortunately.

As soon as we receive your shirt we will process it for an exchange etc. We will send an automatic email once your replacement shirt dispatches.

Λογικα επεσες σε νεο και ασχετο υπαλληλο. Μεχρι και στο χαρτι επιστροφης γραφει ως αιτιολογηση το μεγεθος. Δοκιμασε να ξαναστειλεις μηνυμα με τις παραπανω πληροφοριες. Αν στο αρνηθουν μπορεις φυσικα να τους καταγγελεις, ειναι εντος ΕΕ αλλωστε.

• Like 1

Είχα παράδοση 1-10 Μαΐου με όχι το αργότερο 27 Μαΐου. Όπως έγραφαν στο μειλ τους. 
Δεν έχω λάβει τίποτα. 
Χθες έστειλα μειλ αναφέροντας ότι δεν έχω λάβει τίποτα και φοβάμαι μήπως χάθηκαν. 

ελαβα απάντηση σήμερα που λέει ότι λυπούνται  και διατίθενται να να τα ξανά στείλουν.  

δεν το περίμενα. Τους έπιασα σε καλή μέρα μάλλον; 😂

5 ώρες πριν, GeeJay είπε

Είχα παράδοση 1-10 Μαΐου με όχι το αργότερο 27 Μαΐου. Όπως έγραφαν στο μειλ τους. 
Δεν έχω λάβει τίποτα. 
Χθες έστειλα μειλ αναφέροντας ότι δεν έχω λάβει τίποτα και φοβάμαι μήπως χάθηκαν. 

ελαβα απάντηση σήμερα που λέει ότι λυπούνται  και διατίθενται να να τα ξανά στείλουν.  

δεν το περίμενα. Τους έπιασα σε καλή μέρα μάλλον; 😂

Σε ποιο e-mail έστειλες γιατί ούτε εγώ θεωρώ ότι α παραλάβω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου κάνει εντύπωση τόση καθυστέρηση, με παραγγελία 18/4 είχα παραλάβει πριν το Πάσχα, εάν θυμάμαι καλά Μ. Τετάρτη (1/5). Να σημειώσω ωστόσο ότι έβαλα την παραγγελία αμέσως με το που βγήκε η προσφορά, μπορεί να σωρρεύτηκαν μετά οι παραγγελίες.

Επεξ/σία από quintus

44 λεπτά πριν, th_nikos είπε

Σε ποιο e-mail έστειλες γιατί ούτε εγώ θεωρώ ότι α παραλάβω.

Απάντησα κατευθείαν στο email που είχε έρθει και ενημερώνει ότι το πακέτο εσταλει. 

οντως λοιπόν θα μου το ξαναστειλουν το πακέτο. Μάλιστα σε δυο από τα τέσσερα μπλουζάκια που πήρα ζήτησα να μου αλλάξει και νούμερο. Πάλι σε αναμονή… 

Εχω παραγγελιες απο 19/04 με αποστολη 21 και 24 Απριλιου και ακομη δεν εχει φανει τιποτα.
Οντως για αποστολη απο ΕΕ μαλλον χαθηκαν στον δρομο, ηδη το temu και aliexpress μου εχουν στειλει πραγματα που πηρα μια εβδομαδα μετα

παρελαβα σημερα, 23 απριλιου ειχαν σταλει ποτε δεν μου ηρθαν γρηγορα απο qwertee, ειχαμε και πασχα, επισης ΠΑΝΤΑ παρελαβα και δεν χαθηκε ποτε πακετο (ασφαλισμενο ουτως η αλλως)

• Like 1

4 hours ago, quintus said:

Μου κάνει εντύπωση τόση καθυστέρηση, με παραγγελία 18/4 είχα παραλάβει πριν το Πάσχα, εάν θυμάμαι καλά Μ. Τετάρτη (1/5). Να σημειώσω ωστόσο ότι έβαλα την παραγγελία αμέσως με το που βγήκε η προσφορά, μπορεί να σωρρεύτηκαν μετά οι παραγγελίες.

Μάλλον αυτό είναι, κι εγώ Μ.Πέμπτη είχα παραλάβει, το γράφω και παραπάνω.
Αυτό που ξέχασα να αναφέρω είναι πως είναι η πρώτη φορά που η παραγγελία έγινε shipped την ίδια ημέρα, σε όλες τις προηγούμενες παραγγελίες η αποστολή γινόταν κάποιες ημέρες αργότερα.
Επίσης, όταν έχει δωρεάν μεταφορικά, με το -1€ από το newsletter πρακτικά παίρνεις δωρεάν insured αποστολή.

καταντάει γελοίο....
να παραλαμβανω δεμα qwertee απο ΕΥΡΩΠΗ 1 μηνα μετα....
και απο aliexpress απο ΚΙΝΑ στις 2 βδομαδες !!! 
τηλεφωνο για μπρελοκ των 2€ απο acs courier
και απλα πετανε στην πορτα δεμα των 50€ να το παρει οποιος θελει ουτε κουδουνι ουτε τιποτα....

κατι λαθος κανουν εκει στο quertee η στα ΕΛΤΑ

9 hours ago, Zengar Zombolt said:

καταντάει γελοίο....
να παραλαμβανω δεμα qwertee απο ΕΥΡΩΠΗ 1 μηνα μετα....
και απο aliexpress απο ΚΙΝΑ στις 2 βδομαδες !!! 
τηλεφωνο για μπρελοκ των 2€ απο acs courier
και απλα πετανε στην πορτα δεμα των 50€ να το παρει οποιος θελει ουτε κουδουνι ουτε τιποτα....

κατι λαθος κανουν εκει στο quertee η στα ΕΛΤΑ

Συγκρίνεις  διαφορετικά πράγματα, courier με ΕΛΤΑ, κάτι που θα έρθει με απλό ταχυδρομείο απο κίνα κάνει 30 με 60 ημέρες

Εδώ τα ΕΛΤΑ αφήνουν πάντα χαρτάκι

• Like 2

Εμενα συνεχιζει και μου κανει εντυπωση που πολλοι εχετε παρει.... πρακτικα "δωρεαν" 2η φορα τα μπλουζακια χωρις ιδιαιτερο κοπο (αν οχι σε ολους, θα ελεγα για τους περισσοτερους πιστευω οτι θα ερθει καποια στιγμη και το πακετο που φοβαστε οτι 'χαθηκε'), ενω την ιδια ωρα εχω φαει 1 μηνα αισιως ταλαιπωρια για να γινει κατι με τα τσουβαλια που μου εστειλαν...

Τελικα τους εκανα τη χαρη και εκανα λιγο το μανεκεν και τους εστειλα φωτογραφιες με δικο μου μπλουζακι των 71εκ και δικο τους μπλουζακι των επισης 71εκ, μία με τη μεζουρα απλωμενα στο πατωμα και μία πανω μου να φαινεται η τρομακτικη διαφορα μεταξυ των δύο... και μαλλον θα κανουν κατι τελικα (θα ενημερωσω οταν γινει σιγουρο).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ημερα μετα μου απαντησαν αυτο εδω, ζητανε αλλη διευθυνση γιατι τους φαινεται περιεργο που 3 αποστολες δεν εχουν παραδωθει ακομη, δεν μου λενε ξεκαθαρα οτι θα ξαναστειλουν τα πραγματα.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩΩΩΩΩΩΩ :)

Hi there
I'm very sorry to hear about that.
I see that you also haven't received order ΧΧΧΧΧ and ΧΧΧΧ
 It's really unusual to have one order go missing in the post, to have 2+ orders to the same address go missing normally implies there is a problem with the local postal service. We would not recommend using this address from now on!
 Is there another address we could try to deliver a replacement to?

Νεα απαντηση, προσπαθησαν να τα στειλουν ξανα αλλα ατυχησαμε

Thanks for getting back to us on this.
Unfortunately, almost all the designs in your orders were sold out during the sale, so we are unable to send you replacements as they have been discontinued. Very sorry about that.
I've refunded the payments for these orders. Just to say that refunds to Credit/Debit cards can take up to 10 days depending on how slow your bank is to return the funds.
I highly recommend using a different shipping address or opting for a tracking shipping method for future orders.
 Sorry for caused any inconvenience.

ΥΓ Προς διαφορα τσακαλακια που θα τους μπει η ιδεα ...
Βλεπουν εαν γινει παραδοση του δεματος η οχι, σε εμενα βλεπουν οτι δεν εχουν παραδοθει οποτε ξερουν οτι δεν τους λεω ψεματα για να καβατζωσω διπλες μπλουζες.

Επεξ/σία από safridia
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...