sdikr Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου 2 hours ago, Getta Robo said: επικοινωνησες μεσω της σελιδας η με καποιο αλλο email; Υπαρχει κοσμος οπου δεν ελαβε ακομα απαντηση, δεν εχω ιδεα πως στο καλο διαχειριζονται τα παραπονα και προβληματα που λαμβανουν. Απάντηση στο email της παραγγελίας, απάντηση μέσα στην ίδια μέρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου 2 ώρες πριν, sdikr είπε Απάντηση στο email της παραγγελίας, απάντηση μέσα στην ίδια μέρα Τέλεια... Έτσι έχω κάνει κι εγώ 2 φορές και τόσο καιρό τρώω γράψιμο. Hotmail εχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου 37 minutes ago, giorginho said: Τέλεια... Έτσι έχω κάνει κι εγώ 2 φορές και τόσο καιρό τρώω γράψιμο. Hotmail εχω... Μήπως τρώει κάποιο block; εμένα είναι απο προσωπικό Mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th_nikos Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου Παραγγελία στις 19/4 και κανένα νέο έως τώρα. Να επικοινωνήσω με το τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ η να περιμένω καμία εβδομάδα ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου 22 λεπτά πριν, th_nikos είπε Παραγγελία στις 19/4 και κανένα νέο έως τώρα. Να επικοινωνήσω με το τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ η να περιμένω καμία εβδομάδα ακόμα; Shipped April 21st 2024 20:04:28 Your order has shipped and is on its way to you now. It should arrive by not later than May 28th 2024 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anergos13 Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) Shipped April 23rd 2024 12:55:19 Your order has shipped and is on its way to you now. It should arrive by not later than May 30th 2024 Στην αναμονή και εγώ αλλα με ΕΛΤΑ παραδοση και μετα απο Πασχα παιζει να εχει αραξει το πακετο Κρυονερι κανα 15νθημερο Επεξ/σία 14 Μαϊου από anergos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου Εγώ πάντως απο quertee δεν έχω παραλάβει 2 φορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) 18 Απριλιου παραγγελία και ακομα τιποτα..... την προηγουμενη φορα απλα τα παρατησαν στην πορτα, ουτε τηλέφωνο, ουτε κουδουνι, ουτε τιποτα οποιος περναγε τα τσιμπαγε...... που μπορει αυτη την φορα καποιος οντως να τα τσιμπησε.... Επεξ/σία 14 Μαϊου από Zengar Zombolt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
w2o4ts Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου Το είχα γράψει και σε παλιότερο θέμα για μπλουζάκια απ' το Qwertee (προφανώς βέβαια ισχύει για δέματα από ΕΛΤΑ γενικότερα)... Τα ΕΛΤΑ φαίνεται πλέον αφήνουν ένα μικρό χαρτάκι σαν απόδειξη από ταμείο μαγαζιού (προφανώς οι διανομείς έχουν κάποιο φορητό μηχανάκι που τα τυπώνει, αντί για τα παλιότερα μεγαλύτερα έντυπα που τα συμπλήρωναν με το χέρι), και ο λεβέντης στη γειτονιά μου δεν έμπαινε καν στον κόπο να το ρίξει σε κάποιο γραμματοκιβώτιο (που έχει), ή έστω κάτω από την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας, ή όπως οι ιδιωτικές μεταφορικές που τα κολλάνε με λίγο σελλοτέϊπ ή κάτι τέτοιο... Το πέταγε χάμω, μπροστά από την πόρτα, και μάλιστα σε μέρες που φυσούσε διαολεμένα! Γείτονας μου είπε αργότερα ότι θυμόταν να έχει δει μια "απόδειξη" να την παρασύρει ο αέρας μαζί με διάφορα σκουπίδια πέρα δώθε μπροστά στην πολυκατοικία, πριν την πάρει τελείως... Εξαιτίας αυτού, η πρώτη αποστολή (6 μπλουζάκια) πήγε... άκλαυτη. Να 'ναι καλά οι άνθρωποι στο Qwertee, που όταν είδα εδώ στο forum ότι πρακτικά όλοι οι άλλοι είχαν παραλάβει προ πολλού και επικοινώνησα να τους ρωτήσω τι μπορούμε να κάνουμε, μου τα ξανάστειλαν! Τη δεύτερη φορά βέβαια, είχα το νου μου με το... ντουφέκι για "αποδείξεις" (και ναι, πάλι πεταμένο κάτω βρήκα και το καινούριο ειδοποιητήριο - αλλά αυτό τουλάχιστον το πρόλαβα πριν χαθεί και -επιτέλους- παρέλαβα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου Το status που έχω και εγώ είναι Your order should arrive between May 1st and May 10th and no later than May 27th. ουτε καν υποψία από χαρτάκι ΕΛΤΑ δεν έχω δει ακόμα. δηλαδή αν μέχρι 27/5 δεν δω κάτι τι κάνω; Email και αν απαντήσει κανείς , απάντησε; 🤦 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Game__Over Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) Επειδή αισθάνομαι μια ανησυχία στο θρεντ οφείλω να ρωτήσω. Χτυπάνε το κουδούνι για παραλαβή, ή απλά πετάνε το δέμα και φεύγει ο διανομέας τρέχοντας? Ρωτάω γιατί έχω ορίσει παράδοση στο γραφείο μου, το οποίο βρίσκεται σε πολυκατοικία. Επεξ/σία 15 Μαϊου από Game__Over Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου Τοσο αγχος για τα μπλουζακια απο το qwertee δεν εχω ξαναδει Οταν ερθουν ηρθαν, εχω αλλα να φορεσω μεχρι τοτε 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου Δεν είναι τα μπλουζάκια το θέμα. Είναι τα ΕΛΤΑ που μπλέκεις, που το σέρβις τους είναι άθλιο συγκριτικά με το πόσο έχουν φτιάξει οι άλλοι τελευταία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kopan Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου 12 ώρες πριν, Game__Over είπε Επειδή αισθάνομαι μια ανησυχία στο θρεντ οφείλω να ρωτήσω. Χτυπάνε το κουδούνι για παραλαβή, ή απλά πετάνε το δέμα και φεύγει ο διανομέας τρέχοντας? Ρωτάω γιατί έχω ορίσει παράδοση στο γραφείο μου, το οποίο βρίσκεται σε πολυκατοικία. Χτύπησαν κουδούνι , έτυχε να ήμουν εκεί, οπότε παρέλαβα τα δύο δέματα ιδιοχείρως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anergos13 Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου Στις 14/5/2024 στις 9:44 ΠΜ, anergos13 είπε Shipped April 23rd 2024 12:55:19 Your order has shipped and is on its way to you now. It should arrive by not later than May 30th 2024 Στην αναμονή και εγώ αλλα με ΕΛΤΑ παραδοση και μετα απο Πασχα παιζει να εχει αραξει το πακετο Κρυονερι κανα 15νθημερο Παραλαβη πριν λίγο, unboxing αργοτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα