NSR00 Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου Μπλουζάκια QWERTEE από 4 έως 9 ευρώ. Στα 6 δωρεάν μεταφορικά. Μερικά που μου άρεσαν: 9€ One Piece, Half-Life, LoTR, FFVII, Zelda 7€ Resident Evil 4€ Berserk 10 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris_9 Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου Αξίζουν πάρα πολύ, έχω πάρει κοντά στα 20 μπλουζάκια. Θα τα κάνω 26. Είμαι 1,85 και 85 κιλά με την κλασική κοιλίτσα, όχι όμως τίποτα εξτριμ. Παίρνω πάντα L 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaxOnWaxOff Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) Οι σταμπες τους τι λενε ? με το πλυσιμο φευγουν σιγα σιγα ? δε μαρεσει που σχεδον ολα ειναι μαυρα Επεξ/σία 18 Απριλίου από WaxOnWaxOff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου 4 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε Οι σταμπες τους τι λενε ? με το πλυσιμο φευγουν σιγα σιγα ? Εχω απο περσι καμποσα και οι σταμπες ειναι μια χαρα ακομα. Οι σταμπες ειναι ωραιες δεν λεω αλλα σαν ποιοτητα τα μπλουζακια ειναι λιγο μεχ, 1.81 85 κιλα και φοραω large. Μερικα εχουν πιο μακρια γραμμη μερικα οχι. Το ιδιο και στον λαιμο, αλλα στενα αλλα οχι. Αυτα που ειναι 5-6ε ναι οκ, παραπανω δεν θα εδινα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KapaEpsilon Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου Τι shipping method επιλέγουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaxOnWaxOff Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου Απο γυναικεια μεγεθοι ξερουμε ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NSR00 Δημοσ. 18 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 3 λεπτά πριν, KapaEpsilon είπε Τι shipping method επιλέγουμε; Εάν γραφτείς στο newsletter τους, σου δίνουν εκπτωτικό κωδικό του 1 ευρώ. Οπότε μπορείς να βάλεις τον insured τρόπο αποστολής δωρεάν στην ουσία. 2 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε Απο γυναικεια μεγεθοι ξερουμε ? Είναι κολλητά τα γυναικεία, προτείνουν ένα μέγεθος μεγαλύτερο από το κανονικό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου Με το κωδικο BRANCHUSCREATIONS εχετε -1Ε ακομα. Παραγγειλα μια 6αδα και εγω. 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2 hours ago, WaxOnWaxOff said: Οι σταμπες τους τι λενε ? με το πλυσιμο φευγουν σιγα σιγα ? δε μαρεσει που σχεδον ολα ειναι μαυρα Αγοραζω χρονια, και 1-2 τωρα εχουν βελτιωθει απειρα. Οι σταμπες δεν εχουν παθει κατι, ουτε ξεβαψιμο, ουτε ξεφτισμα ουτε κατι αλλο. Τα μπλουζακια ειναι Gildan, τα "βαρια". Απο μεγεθη ειναι 1:1 σωστα, με υπονοια χαλαρου. Οχι στενες, οχι σεντονια. Το τονιζω το τελευταιο γιατι παλια αγοραζες L και πρακτικα ηταν XXL. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου 5 ώρες πριν, WaxOnWaxOff είπε Απο γυναικεια μεγεθοι ξερουμε ? οπωσδηποτε 1 νουμερο πανω απο αυτο που υπολογιζεις. 2 ώρες πριν, Getta Robo είπε Αγοραζω χρονια, και 1-2 τωρα εχουν βελτιωθει απειρα. Οι σταμπες δεν εχουν παθει κατι, ουτε ξεβαψιμο, ουτε ξεφτισμα ουτε κατι αλλο. Τα μπλουζακια ειναι Gildan, τα "βαρια". Απο μεγεθη ειναι 1:1 σωστα, με υπονοια χαλαρου. Οχι στενες, οχι σεντονια. Το τονιζω το τελευταιο γιατι παλια αγοραζες L και πρακτικα ηταν XXL. Τα gildan ειναι καλα φθηνα μπλουζακια αλλα δυστυχως δεν στελνουν σε ολες τις σταμπες τον ιδιο τυπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου πηρα μια 8αδα τωρα για μενα και για κατι φιλους την προηγουμενη φορα που πηρα τα εφεραν και τα παρατησαν στην πορτα χωρις τηλ, χωρις να χτηπησουν κουδουνι χωρις τιποτα.... μπορουσε να τα παρει οποιοςδηποτε και φιλακια μετα και ειχα βαλει την Guaranteed επιλογη για shipping..... σαν ποιοτητα μια χαρα φαινονται για τα λεφτα τους, βεβαια τωρα ξεκινησα να τα φοραω γτ τα ειχα παρει χειμωνα οποτε δεν μπορω να πω για το ποσο θα αντεξουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wasd Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου Τα στέλνουν χωρίς tracking number για τις 2 πρώτες μεθόδους από ότι κατάλαβα. Επειδή είναι η πρώτη μου παραγγελία και πήρα 8δα, έβαλα guaranteed και πληρωμή με PayPal για να έχω και μια έξτρα εγγύηση. Τα φέρνουν τα ΕΛΤΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anergos13 Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου Εδω και 3-4 χρονια πελατης εχω αγορασει πανω απο 30 tshirt η ποιοτητα και τα μεγεθη τα τελευταια 2 χρονια εχουν σταθεροποιηθει και ειναι πολυ καλη... Το customer service δε εξαιρετικο , περσι πρωτη φορα σε καινουργιο tshirt ξηλωθηκε μια ραφη σε μια εβδομαδα , εστειλα 2 φωτογραφιες και σε 5 λεπτα εγκριθηκε αντικατασταση.....σε 10 μερες ηρθε καινουργιο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis 05 Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου για 1,90 ύψος και περίπου 80kgr τι μέγεθος παραγγέλνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου 8 λεπτά πριν, Panagiotis 05 είπε για 1,90 ύψος και περίπου 80kgr τι μέγεθος παραγγέλνουμε; Παρε xl αλλιως θα εχεις belly button να κανει μοστρα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα