koutsis Δημοσ. 22 Απριλίου 2024 Δημοσ. 22 Απριλίου 2024 28 minutes ago, Exodia The Forbidden One said: Τελικά το θέμα είναι μεγαλύτερο τώρα το είδα δεν είναι μόνο το reminders πολλά widget που έχω στην κεντρική οθόνη δεν μπορώ να τα βάλω στην lock screen δεν ξέρω τι φταίει Εννοείς οτι τα βάζεις και δεν λειτουργούν? Τι δείχνουν?
JPaxilleas Δημοσ. 22 Απριλίου 2024 Δημοσ. 22 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε Τελικά το θέμα είναι μεγαλύτερο τώρα το είδα δεν είναι μόνο το reminders πολλά widget που έχω στην κεντρική οθόνη δεν μπορώ να τα βάλω στην lock screen δεν ξέρω τι φταίει Κοίτα τώρα δεν έχω iPhone για να κάνω δοκιμές. Κάτι δεν είναι ενεργοποιημένο. Κάτι δεν πάει καλά. Σε κάθε περίπτωση δε θα έπρεπε να είχες πρόβλημα για να προσθέσεις πληροφρίες στην οθόνη (από διάφορα widgets) όταν το κινητό είναι κλειδωμένο. Αυτό γίνεται σε όλα τα iPhones. Το πιθανότερο είναι να σε βοηθήσει κάποιος που έχει iPhone. Εάν βρω κάτι όμως ευχαρίστως θα σε ενημερώσω. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2024 από JPaxilleas 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Στις 22/4/2024 στις 1:04 ΜΜ, koutsis είπε Εννοείς οτι τα βάζεις και δεν λειτουργούν? Τι δείχνουν? δεν μου βγάζει καν το widget Στις 22/4/2024 στις 2:07 ΜΜ, JPaxilleas είπε Κοίτα τώρα δεν έχω iPhone για να κάνω δοκιμές. Κάτι δεν είναι ενεργοποιημένο. Κάτι δεν πάει καλά. Σε κάθε περίπτωση δε θα έπρεπε να είχες πρόβλημα για να προσθέσεις πληροφρίες στην οθόνη (από διάφορα widgets) όταν το κινητό είναι κλειδωμένο. Αυτό γίνεται σε όλα τα iPhones. Το πιθανότερο είναι να σε βοηθήσει κάποιος που έχει iPhone. Εάν βρω κάτι όμως ευχαρίστως θα σε ενημερώσω. Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου να σε καλά 1
koutsis Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Exodia The Forbidden One said: δεν μου βγάζει καν το widget Τι εννοείς δεν στο βγάζει; αν κάτω από το ρολόι π.χ.πατησεις + και βάλεις τον καιρό τι θα δείξει; αυτό δεν στο βγάζει δηλαδή; Επεξ/σία 24 Απριλίου 2024 από koutsis
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, koutsis είπε Τι εννοείς δεν στο βγάζει; αν κάτω από το ρολόι π.χ.πατησεις + και βάλεις τον καιρό τι θα δείξει; αυτό δεν στο βγάζει δηλαδή; Δεν μου βγάζει καθόλου το widget
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα