Προς το περιεχόμενο

Temu - BoxNow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανεις άλλος πρόβλημα με τις παραδόσεις δεμάτων Temu από BoxNow. Έχω 4 δέματα από τις 09/04 εκτελωνισμένα και σήμερα 18/04 δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Πάνω από 16/17 μέρες από την αποστολή της παραγγελίας έχουν περάσει. Δεν ξανά είχα τέτοιο πρόβλημα με ACS ή CourierCenter

Δημοσ.
Υποβλήθηκε η παραγγελία 2 Απριλίου 2024,
Ολοκληρώθηκε ο εκτελωνισμός, 15 Απριλίου 2024
(Δεν υπάρχουν ενημερώσεις παρακολούθησης για 3 ημέρες. Συνεργαζόμαστε με την υπηρεσία ταχυμεταφοράς για να λάβουμε περισσότερες λεπτομέρειες.)
....και αύριο υποτίθεται είναι τελευταία μερα παράδοσης

Δημοσ.
20 hours ago, KonTheAmazing said:

Έχει κανεις άλλος πρόβλημα με τις παραδόσεις δεμάτων Temu από BoxNow. Έχω 4 δέματα από τις 09/04 εκτελωνισμένα και σήμερα 18/04 δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Πάνω από 16/17 μέρες από την αποστολή της παραγγελίας έχουν περάσει. Δεν ξανά είχα τέτοιο πρόβλημα με ACS ή CourierCenter

Καταλαβα,μπλεξαμε με το box,με acs οτι ειχα παραγγειλει σε 10 μερες μαξ ηταν στην πορτα μου τωρα εχω δεματα που υποτιθεται εχουν φτασει απο τις 3 του μηνος,16 ολοκληρωθηκε ο εκτελωνισμος αλλα ακομα τιποτα.

Δημοσ.

Κι εγώ κάπως έτσι. Έφτασε Αθήνα 10, εκτελωνίστηκε 16 κι από τότε δεν υπάρχει ενημέρωση. Τελευταία ημερομηνία παράδοσης ήταν η 18/4! Μου κάνει εντύπωση γιατί με το box now και την courier center δεν είχα πρόβλημα από temu στο παρελθόν! Η dpd ήταν που μου τα καθυστερούσε πάντα!

Δημοσ.
On 18/04/2024 at 21:20, HuskerDu said:
Υποβλήθηκε η παραγγελία 2 Απριλίου 2024,
Ολοκληρώθηκε ο εκτελωνισμός, 15 Απριλίου 2024
(Δεν υπάρχουν ενημερώσεις παρακολούθησης για 3 ημέρες. Συνεργαζόμαστε με την υπηρεσία ταχυμεταφοράς για να λάβουμε περισσότερες λεπτομέρειες.)
....και αύριο υποτίθεται είναι τελευταία μερα παράδοσης

χθες παρέλαβα τελικά, μου έβαλαν και τα 5€

Δημοσ.
On 19/04/2024 at 11:12, Gatilaras said:

Καταλαβα,μπλεξαμε με το box,με acs οτι ειχα παραγγειλει σε 10 μερες μαξ ηταν στην πορτα μου τωρα εχω δεματα που υποτιθεται εχουν φτασει απο τις 3 του μηνος,16 ολοκληρωθηκε ο εκτελωνισμος αλλα ακομα τιποτα.

Ακομη περιμενω,Δευτερα κλεινει μηνα η παραγγελια και δεν το βλεπω να 'ρχεται

Δημοσ.
2 ώρες πριν, HuskerDu είπε

χθες παρέλαβα τελικά, μου έβαλαν και τα 5€

Στον αδερφο μου το 5ευρο κουπονι του το εκαναν 10ευρο μετα απο κανα μηνα. οποτε μην βιαστεις να το χρησιμοποιησεις/παραγγειλεις.

• Like 1
Δημοσ.

Και από εμένα μια από τα ίδια παραγγελία Temu 17-4-2024 εκτελωνισμός 23-04-2024 παράδοση με boxnow έκτοτε καμία ενημέρωση για το που βρίσκεται το δέμα

Η επικοινωνία  με την Temu είναι στον αυτόματο

1.png

• Confused 1
Δημοσ.

Οριακα παρελαβα Παρασκευη πριν το refund. Σε 1 ημερα το δεμα αλλαξε 2 πολεις και εφτασε στο 90 κυριολεκτικα.Παντως για επομενη παραγγελια βλεπω να σπαω σε πολλες μικρες μπα κ φτασει τιποτα στην ωρα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...